Mamici de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 7
Monica-Elena spune:
Cati - Bine ai venit pe lume mica printesa.
Tia ce mandrete de baiat sa va traiasca.
Ioana daca este rosu la fundulet da-i cu crema cu oxid de zinc de uz zilnic de la Nivea este super si stai linistita ca si Mihnea face la fele de apos cateodata dar cica este normal.La multi ani ptr 27 cand face praslea o luna.
Andatudor eu ii fac masaj lui Mihnea pe tot corpul ianinte de baita cu ulei de masline fiert e cel mai sanatos. Face alergie la altceva.
Si apoi folosesc bepanten ptr fundulet si crema cu oxid de zinc cand e cazul si bineinteles crema de galbenele.
Mitub nastere usoara.
Fetelor astazi am fost la Medsana sa ne vada mama 2 adica dna dr Denisa Protopopescu si echipa de embriologi greci. Le-am facut o mare bucurie cu Mihnea. Embriologii greci l-au pupat pe picioruse pe talpite iar dna dr a stat numai cu el in brate. tare mandra eram si eu de Mihnea cel voinic dar sa ii fi vazut pe ei toata echipa e mandri erau de baiatul lor.
Nu m-am enervat prea tare cu soacra ca m-am ganditca o sa fiu si eu soacra dar sper sa fiu una buna.
Maine mergem la controlul de sase sapt desi a trecut doar o luna ca apoi plecam la munte in week-endul urmator si sa stam linistiti.
Apropo maine facem o luna, suntem deja baieti mari.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
mamini spune:
Kulta, bine ca vin acum si nu mai aproape de concursurile de atletism- atunci va fi nebunie...deja aratau la stiri ca tot cauta in bagajele care vin pt sportivi inainte- echipamente, etc. nu cred ca ai tai sa aiba probleme, dar daca nu vorbesc bine engleza sa aiba nr de tel al tau sau al lui Dan la indemina. super de tine!
Katink, bebitza ta e tare rabdatoare...nu se grabeste, se gindeste bine inainte de a face asa un pas important in viata.
Cati felicitari si bun venit puiutzei!
Dede, ma bucur ca te simti mai bine, sper iti revii pina marti!
Irina, Albinuzza, multumim de vesti!
M
mamini spune:
Monica, sa va traiasca! multe multe aniversari de-acum inainte si sa aveti vreme frumoasa la munte!
M
Katink spune:
Da mamini, asa se pare, se gateste mandra noastra inainte de marea intalnire
Sa stii ca doar ce am scos acuma din cuptor placinta cu cabanos si legume - reteta data de tine - astept sa se mai raceasca sa o tai
Andre_ea, va doresc sa fie cum vreti voi... ca la noi este sigur cu vrea mandra . Eu eram convinsa ca week-endul asta nasc... dar iaca nu e asa
Pupici,
Katink si dulcineea mea 38+
Fotografii
Katink spune:
Anka, vezi ca s-a deschis aici o discutie depre produsele de la "Buburuza":
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51149
poate te ajuta sa iei o decizie.
Pupici,
Katink si dulcineea mea 38+
Fotografii
anis spune:
Katink si Giana, sar'mana ca v-ati gandit la mine...azi am fost linistita..a avut activitate bebelina.
Katink , te pregatesti vad...doamne cred ca de abia astepti!
Ankak, eu am luat produse de la buburuza, sunt f multumita de ele..si livrarea a fost prompta.
AniS si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Cati, sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea!!
Irina ..mai multe date nu stii despre bebelusha lui Cati??
AniS si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
deny_82 spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!!
Am venit si eu cu vesti.....ieri am avut contractii una dupa alta si destul de dureroase...Ai mei se alarmasera ...eu mai putin....Vroiau sa ma trimita repede la spital dar eu nu si nu.....se pare ca am presimtit eu ceva si nu degeaba.....Ieri de garda a fost dr. pe care nu-l pot inghiti nici cu un vagon de lamaie..Dar azi cum durerile nu au incetat m-am imbracat frumusel si m-am prezentat la spital unde mi-au zis ca tre' sa ma astept din clipa in clipa sa nasc....Am refuzat internarea......m-am saturat sa stau in spital ....nu mai vreau....si cum nici dr. nu a avut nimik impotriva m-am intors acasa...Asa ca bagajelul il am pregatit ....si astept un bebe mic si frumos.....L-am visat aseara....cel mai frumos bebic...toata lumea se minuna de el...Deny siDavid
truli-luli spune:
Felicitari Cati, sa va traiasca fetita, sa creasca mare si sanatoasa si voi sa va bucurati de ea !!!!
Boga iti tinem pumnii pt maine, sa nasti usor un bebe sanatos si mancacios iar tu sa te refaci cat mai repede
Deny cat esti de curajoasa. Iti doresc sa nasti usor si sa te intorci repede cu vesti si poze cu bebe mic Doamne ajuta !
cami si zuza mica din burtica 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos