Mamici de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 6
Katink spune:
Buna fetele!
Am intrat sa semnez si eu condica .
Noi suntem bine, nu am mai avut nici o scurgere, nici o durere, nici o contractie. Dorm bine... si asteptam sa se hotarasca mandra cand vrea sa ne vada
Cati si Pisicut, nasteri usoare!
Gata Boga, maine va vedeti puiuta! Super!!! O nastere usoara si un pui sanatos! Asteptam vesti!
Emaaimee, superba nastere, ca in filme M-a emotionat si a trebuit sa asculte si sotul, ca i-am citit si lui Sa va traiasca Bibi!
Andreea (AC), la multi ani galustei voastre, sa va traiasca si sa aiba o petrecere frumoasa cu multe cadouri astazi!
A venit Eva, Gabi? La multi ani pentru maine! Ar fi ceva sa nasti maine de ziua ei
Tia, frumos puiul vostru pletos, sa va traiasca!!
Ai terminat cu pregatirile pentru musafiri, Kulta? Imi imaginez ce e pe tine, maine la ce ora ajung?
Anis, sper ca te-ai mai linistit si puiuta ta a miscat azi suficient cat sa nu te mai stresezi!
Pupici,
Katink si dulcineea mea 38+
Fotografii
delia grozav spune:
Kulta ce bine, de maine stai in varful patului si comanzi. Numai sa poti. Dar din cate te stiu nu prea cred. Oricum sper ca iti va fi mai usor si va sta si bebe mai linistit pana la termen.
Mamini, Irina, Ioana,, ma simt mai bine ca azi dimineata, si eu nu indraznesc sa mai cred in presimtiri si posibile simptome de nastere, vreau ceva CONCRET
Oricum bine ca nu m-am simtit mai rau, tin un pic de regim, beau ceai de musetel ca nu strica.
Tia FELICITARI PENTRU BEBE ALEX
Gabi ce bine ca vine Eva, si mie mi-e dor deja de Adi dar e mai bine pentru el la bunici acuma, eu ma internez marti si sotul incepe mutatul lucrurilor la apartamentul nou.
Bogdana nastere usoara si sa ne vedem acasa amandoua cu bebelusii sa schimbam impresiile
dede, Adi 4ani si Medeea (40 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde
Katink spune:
A mea mandra cred ca vine la termen, contrar tuturor prezicerilor cum ca vine inainte de termen...
Ca sa nu mai zis ca ieri am gasit ceva cleios - mucos - ca o secretie apoasa, dar care se intindea... exact cum ai explicat tu Oana C si am zis ca o fi dop...
Dar si cu colul deschis de 2 sapt., si coborata de 3 sapt. acu si cu "dopul" - daca o fi dop ce am gasit ieri si azi - care incepe sa se elimine si tot nimica...
Pana la termen mai avem ... 10 zile...
La cat de punctuali suntem eu si sotul, o vedeti pe mandra noastra ca se naste fix la termen
O duminica placuta in continuare!
Pupici,
Fotografii
Katink spune:
Dede, ma bucur mult ca te simti mai bine. Ai grija de voi si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine marti cu voi amandoua!
Nastere usoara si asteptam vesti despre Medeea!
Pupici,
Fotografii
irinabungau spune:
Dragele mele, am placerea de a fi purtatorul de cuvant al Albinutzei care vrea sa ne anunte ca s-a nascut fetitza lui Cati, amandoua sunt bine sanatoase, Albinutza le va vizita maine si va veni cu mai multe detalii despre printzesa cea mica!!! Bine ai venit pe lume puiutz scump, sa fii sanatoasa si sa le aduci numai bucurie in suflete alor tai!!!!! Felicitari Cati, mult laptic si sanatate multa!!!!!
Din pacate Albinutza nu avea timp sa intre pe net, se pregatea sa iasa cu bodarelul la plimbare, de aceea m-a sunat pe mine...
Pupici,
Irina si bebe 37 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Katink spune:
Felicitari CATI, sa va traiasca fetita!!!!
Sa fie sanatoasa si sa ai mult laptic pentru ea. Refacere rapida!!!
Multumim mult pentru vesti fetele, Irinuca si Albinutza!
Pupici,
Fotografii
andre_ea spune:
FELICITARI CATERINA PENTRU BB ALEXIA! Sa va traiasca si sa va umple viata de bucurie!
Bogdana, o nastere cat mai usoara si un bb sanatos!
Andy si 38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
andre_ea spune:
Katink, deci pierzi si din dop si tot nimic. Hm! In ritmul asta tot eu nasc inainte, care n-am nici un simptom si nici bb nu vrea sa coboare.
Eu duminica viitoare am termenul. Mai am o saptamana. Desi termenul ar fi trebuit sa fie 1 aug, pt. ca am CM de 29 zile. Dar mie imi suna mai bine data nasterii 31 iulie. Chiar atunci vreau sa nasc. Sper sa si fie asa.
Pupici la toate mamicile si burticile!
Andy si 38+ AMR 7 zile
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
andatudor spune:
FELICITARI CATI!! SA-TI TRAIASCA FETITA !! MULT LAPTIC SI REFACERE USOARA !! TE ASTEPTAM LA POVESTI!!
Anda si buburuzu' din burtica 37-azi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
KULTA spune:
Mamini, chiar nu mai este mult pina vin ai mei. Sper sa nu le borfaiasca bagajele si sa-i lase sa treaca cu bine. Cum te mai simti?
Irina, sunt in al 9 lea cer.
Giana, eu am DPN 25 august dar dupa calculele mele e 22 august asa ca miine intru in sapt 36.
Anda, voi incerca sa ma odihnesc, cit mai mult posibil.
Boga, sa fiti sanatosi si sa se desfasoare nasterea fara probleme, iti doresc.
Dede, as vrea eu sa stau in virful patului sa comand insa dupa cum singura ai spus, nu voi putea. Oricum, voi fi mai linistita.
Felicitari, Cati, pentru fetita. Sa fiti sanatoase.
K35+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"