Mamici de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 8
Katink spune:
Mamini, placinta este SU-PER-BA!!!
Foile in special mi-au placut, ca de fapt asta e secretul, mie ba imi ies prea tari, ba se usuca prea repede, astea au iesit perfecte!
Si a fost satioasa ca am pus destule in ea.
O sa incerc cu branza/mere saptamana viitoare.
Anis, ma bucur ca esti bine.
Eu mi-s pregatita, de abia astept momentul!
Pupici,
Katink si dulcineea mea 38+
Fotografii
Katink spune:
Deny, mai aveti si voi putin pana va vedeti!
O nastere usoara si un pui sanatos!
Sa nu iti fie frica, e vorba de o zi in care o sa fie poate mai greu, dar apoi o sa fii cea mai fericita mamica din lume.
Iti tinem pumnii sa fie totul bine si asteptam vesti!
Pupici,
Fotografii
mamini spune:
Katink, ma bucur ca v-a placut,e reteta mamei mele si eu o fac des cu fel si fel si ne place mult.vad ca faci planuri pt saptamina viitoare sa gatesti...
Deny, tinem pumnii sa fie bine si sa nu mai aiba garda dr BAUBAU!
M
Katink spune:
Pai imi fac planuri mamini, ca sa nu ma mai gandesc...
Ca de cand mi-a spus ca am colul deschis si ca sa ma astept de acuma ca se poate intampla curand, stau ca pe ace, parca nici nu mai respir, afara ies numai cu sotul sau foarte, foarte aproape de casa....
Asa ca fac si eu planuri, poate se gandeste sa mi le dea peste cap .
Pupici,
Fotografii
irinabungau spune:
OK, deci avem cativa bebelusi pe drum!!!! Yuppyyyy!!!!!! Bafta fetelor, sa stiti ca ne gandim la voi si va tinem pumnii, sa aveti o nastere usoara si va asteptam cat mai rapid acasa cu bebelusii!!!!
Deny, nastere usoara si sa speram ca de garda va fi un doctor pe placul tau!!!
Mama, eu acum vad ca era mamica de august Cati, ce grabita a fost puiutza Alexandra!!!!!
Katink, Mamini vad ca va tineti de bucatareala!!! Mamini, esti super la bucatarie, imi place despre tine!!!! Daca am intrebari referitor la retete, stiu unde sa apelez de acum.
Gata, eu ma bag la nani, va pupik,
Irina si bebe 37 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mamini spune:
Katink, f bine, ai dreptate, nu poti sa pui totul on hold ca daca vine...macar sa vina!sa vina sanatoasa, ca si noi o asteptam!
Irina, anytime, dragutza mea!
M
mamini spune:
hai ca iar nu se intimpla nimic pe-aici, ma duc sa mai citesc ceva, pina la 1-2 nu am nici o sansa sa adorm...noapte buna si o saptamina plina de evenimente frumoase sa avem!
M
andre_ea spune:
Fetelor, voi ati vazut ce de bbi au implinit deja o luna? Eu una daca nu am nascut inca am avut impresia ca a stat timpul in loc. Dar nu-i deloc asa.
Nichita, Rares si Bianca, Alex, Tudor si Stefan, Rares si Marc
Mamici, scuzati intarzierea.
si pentru Mihnea si Mihai!
Doamne, ce trece timpul!
Andy si 39
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
blackpanterro spune:
Felicitari Cati, sa va traiasca fetita, sa va bucurati de ea si tie refacere usoara!!!!!
Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
anis spune:
Da ce a mai zburat timpul?? 1 luna deja!!
Felicitari pt prima luna de viata implinita bebelusilor!!
AniS si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."