Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Neata!

Eu incep cu "trebi" de dimineata. Am la spalat de nu am nici pe unde sa le intind...asa ca azi si maine vor fi zile de spalat, calcat.
Am zis eu aseara ca pun pozele pe net si bineinteles ca nenorocirea asta de net a picat imediat dupa ce am trimis mesajul pe forum...asa ca incerc acu sa reiau operatiunea respectiva.

Anamari, sper sa n-o laud pe Alexia ca papa si sa auda. Oricum eu ma bucur cat se poate!

Daniver, pai eu zic sa nu te compari cu acei copilasi ca nu ai de ce. Eu stiu ca la 1 an un copil trebuie sa aiba 9 kg in medie....asa ca stati mai mult decat bine!

Andora, macar ea sa mai aiba silueta in casa asta...ca de noi nu mai spunem nimic.
Dar ea cum prinde ocazia cum se duce in baie si se urca pe cantar (o fascineaza ca are ecranul ca o mingie mare).
Pusca deja isi face planuri tac-su sa-si ia...hihihi. Din partea mea o sa aiba mai multa libertate...cu tac-su nu stiu cum se va descurca.

Hai ca ma apuc de poze...dau de veste daca reusesc!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 10 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

quote:
Originally posted by NinaB

frate..cum o fi sa te vaitzi despre tineretze la doo`jde ani???? ca neshte calcule sumare imi arata ca unele domnitze ar trebui sa vorbeasca despre domnia faraonilor, in cazul asta....

Sper ca nu faci aluzii la persoane care nu sunt de fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Gata....poze cu bebelina mea sunt aici

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 10 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Andora- we asta a fost ffff calda apa in Mamaia! Dar e scumpa statiunea.

Elyanne – si Lori pozeaza f frumos.Cum vede aparatul incepe sa rada sau sa se strambe.

Tyaa – felicitari piticei pt realizari.
Eu alaptez si iau Exluton de la 6 sapt dupa nastere.Nu m-am ingrasat deloc si ma simt f bine.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

andora – ambele miresici sunt superbe! Si masinile sunt nemaipomenite.Te chem si la nunta mea sa aranjezi masinile ,dar vii si la masa!

Mcm – nu stiu cum poate fi rezolvata problema , dar de ce nu intrebi moderatorii?

Babirusa – felicitari pt dintuc!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema

Mergi la inceput

La multi ani!!!

Maria– (doxi)

David Erik (gstavarachr)

Alexandra(ellen)

Alexia (tomecica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Andora, Loreema am rezolvat problema. O asteptam pe Madalina sa revina printre noi cat de curand.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

anamari – sa-l folositi sanatoase! Nu ne arati si noua poze?

Danyce – daca mancau si ei nu va mai ajungea voua.Lasa-i sa moara de foame daca sunt …….
Sa poarte sanatoasa pantofiorii si sa ii toceasca repede, ca doar cumpara mami altele.
Sanatate Almei si sa scape repede de raceala!

Andora – felicitari pt noul dintuc!
Super tare pustoaica ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Bine v-am gasiiit!! Am venit din vacanta si nu va pot spune ce este in casa, mai am un pic si sunt acoperita de rufe jucarii .. etc

Lipseste si omu' un pic si se umple ecranul de sagetute umblatoare (am crezut ca am vreun virus) ... si ce organizare la listute BRAVO. Am citit un pic din urma, am vazut ca a revenit Adela, Mihaela si elyanne au venit de prin concedii.

Nu am acum timp f mult dar o sa va povestesc ce mai facem noi si cum a fost in vacanta.

Mergi la inceput

Daniver – stai linistita ca nu trebuie sa fie copilul obez! Am vazut eu sambata o fetita de 8 luni si avea 10 kg.Nu as fi vrut sa fie fata asa de grasuna.

Roandre – bine ca papa fata bine acum.Si Lori o sa aiba de furca cu tati .Dar o ajuta mami,nu-i asa?
Vai ce scumpa e !!! O pap cu tot cu bentita si catel.

Ce m-am enervat ieri. Am fost la plimbare si am trecut pe la cumnata pe la munca.Si o colega de a ei imi spune ca fata ei la 8 luni si 9kg jumatate mergea singura si apoi spre fata –Ce puturoasa esti,pune mana si mergi singura! Daca nu ar fo fost colega cumnatei ma luam de e.pe limba imi statea sa ii zic „puturoasa e m..a nu ficamea”

Mergi la inceput