Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (66)
Raspunsuri - Pagina 5
loreema24 spune:
Sambata am lasat fata cu cumnata si am fost vreo3-4 ore la plaja iar ieri dimineata am plecat cu tati,fata,cumnatul si nepoata la plaja ,pe la 11:30 tati si cumnatul au plecat acasa cu fata si au dus-o la socrela iar pe la 3 au venit inapoi si am mai stat la plaja pana pe la 5.In sfarsit am fost si eu la plaja cum trebuie.M-am si bronzat ceva,dar fara sa ma expun intre 12 si 4 la soare .E tocmai bine, sunt rosie toata dar nu ma ustura deloc.
Si in fiecar seara am scos fata la plimbare cate 2-3 ore.
Ce bine a fost de data asta!!!
Pe 5 mergem iar la mare si stam 4-5 zile.Nu lipsesc de pe plaja decat daca ploua !
Aaa am primit cadou de la tati un telefon mobil Samsung cu camera !!!!!!!!!!
Poze am facut mai mult cu tel ,pt ca nu am mai avut potitii pe film si ……….bani ,bata-i vina!
Acum sa vad cand imi iau cablu de descarcare pt telefon!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
loreema24 spune:
Bine ai revenit FROSA!
Asteptam povestile de vacanta si poze!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
LiliaToma spune:
Sal
Am asa o leneeee, fetelor, nu am chef de nimic.
ANDORA, felicitari ptr dintoc si tare frumoase miresuici, mai ales cea mica.
BABIRUS, felicitari si voi ptr dintoc.
MIHAELA( ROANDRE) ia zi,ca tot vorbeam de kg, ai slabit sau te-ai ingrasat in State? Stiu ca spunea Anamari si de curind o prietena de acolo ca ingrasa mincarea de acolo. Cum a fost la tine? Ca imi inchipui ca nu te-ai abtinut acolo de dragul dietei la cite noutati culinare trebuie sa fi intilnit
Iar Alexia( acum ma uit la pozele ei) este o adevarata domnisoara si sigur vrea sa se faca manechin daca se tot urca pe cintar si zimbeste asa frumos la aparat.
Amelia cum vede aparatul inchide ochii, stie ca poate fi cu blitz( desi nu intotdeauna e pus blitzul)
DANIVER, tr sa gindesti invers. Nu Danny e slab, ceilalti sunt grasi, mai grasuti adica.
Si eu vad copii de 4 luni care parca arata ca Amelia, dar nu ma strsez tare, important ca ea e vioaie si energica.
NINAB, nu stiu cind or fi fost vremurile alea, dar daca vara anului trecut cinde eram gravida mi se pare asa departe, anii studentiei cind imi placea si mie cum arat ehehe, nici nu stiu in care perioada sa ii includ....
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
herra spune:
quote:
Originally posted by mcm
Fetelor, Madalina (Mada) nu poate se intre pe forum de doua saptamani, ii apare mesajul ca i-a fost restrictionat accesul. Din alta parte poate intra dar de acasa, nu. Stiti cumva cum poate rezolva aceasta problema?
eu am trimis un mail la admin@desprecopii.com - apare adresa in mesajul cu restrictionarea, daca asta nu e chiar corecta!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
georgiana.david spune:
andora nu te gandi ca fetele bisericesti au fost in sutana
pai daca voi vorbiti de categoria pana sau fulg, eu ce sa mai zic? Dami al meu are la 9 luni si 3 sapt. 7500 g
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
Mihaela dulce tare buburuza!
Ramona te invidiez, mai vreau si eu la mare!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
herra spune:
quote:
Originally posted by loreema24
Eu alaptez si iau Exluton de la 6 sapt dupa nastere.Nu m-am ingrasat deloc si ma simt f bine.[/purple][/b]
multumesc mult pentru raspuns!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
mina spune:
Salut!
Iar am comis-o, la 8 ieseam din casa si la 8 jumate eram in parc cu cupilul adormit si cafeluta in termos... ce buna era asa la aer curat. Ne-am intalnit cu Eliana si apoi cu Mihaela in IOR. Sa stiti ca la vizigot ii prinde mult mai bine plimbarea matinala, pe racoare. Si mie, la drept vorbind.
Sambata vizigotu a petrecut primul we intreg in mediul rural. S-a simtit foarte bine: a tipat la pisici si catei, a alergat niste gaste si a prins un pui de gat de era sa nu-l mai scoatem viu din mainile copilului. A dormit ca ursu din motive de aer curat si a mancat idem. Ne-a placut, mai repetam. Mai greu a fost cu drumul pentru ca am trecut peste raul Buzau unde s-a stricat podul si ocolirea mareste drumul cu vreo 40 km.
Daniver, lasa cupilul in pace, e foarte bine cum e. Pai Matei are practic aceeasi greutate cu Danny si e mai mare cu o luna. Mai ales daca zici ca e activ....
Chiar asa, Nina, faci aluzie la ceva persoane cunoscute? hm hm
Vorba Liliei, mi=e o leneee: rufe de spalat, de calcat (evident, cand nu am eu de calcat), de facut curat ca acusi si scoala fiul si face el cu limba, de lucrat gramada de imi vine sa arunc compu... si tre sa gatesc si mofturosului ca nu va imaginati ca papa aceeasi mancare de ieri.
Drept pt care va las si poate mai revin.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
ellen spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu putin ca tre sa ma duc sa mananc.
Sunt suparata tare....azi dimineata ne-am trezit fara oglinzi la masina...eii da-mi revin eu pana la urma.
Eu sunt tot racita, bebelina nu a luat de la mine .....cel putin nu inca. Sper sa nu ia de la mine.
Alexuta mea mai nou a invatat sa bata din palme "Bravo" si sa faca cu mana "Papa", dar face foarte comic....parca ar zice "lasa-ne, lasa-ne" .
Suntem maraici din cauza dintocilor. Are gingia de sus umflata.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
herra spune:
am revenit si eu de la nunta! am dormit doar trei ore, dar asa sunt eu, nu pot dormi ziua...
a fost suuuper, si vremea a tinut cu noi, nici canicula nici ploaie.
si Vlad a fost un cuminte, nu m-a sunat deloc bona ca n-a fost nevoie; a fost prima noapte in care a baut doar putin ceai.
elyanne spune:
Nu stiu cum sa face, da' cand n-am nici o treaba e o liniste pe forum... N-am intrata aseara si de dim. si iar a-ti scris o gramada....
Am reusit doar sa vad pozele cu Alexia... cu care ne-am si intalnit astazi de dim. in parc.
Am iesit la plimbare cu Matei (Mina) si Alexia (Mihaela) prin IOR.
Sa va zic ce mama denaturata sunt? N-am fost atenta un pic la Elena si am gasit-o cu piciorul intre stinghiile de la banca. Si s-a intepenit... Nici nu stiu cum am reusit sa ii scoatem piciorul, ca eu intrasem in panica, normal, si nu mai stiam ce sa-i fac... Elena plangea ca vroia sa-l scoata, dar nu reusea... Noroc cu Mina si Mihaela ca altfel nu stiu ce faceam... Acum i-am pus compresa cu gheata i sa vedem ce se mai intampla... Rau nu cred ca e pt. ca am apasat-o si nu plangea, a calcat in piciorul ala si n-a deranjat-o... Sper sa se desumfle repede.
Nino nu stiu cum se intampla... da cand am eu de lucru dispari tu... si invers... Al'data zi din timp, ca aveam de lucru... da lenea e mare... daca stiam ca am cu cine sa ma conversez...
Frosa, Mama lui Licurici bine ati revenit... ieri ma gandeam ca nu mai stiu nimic de voi...