Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Sofiabebe, blonzi cu ochi albastri zici....pai cum sa nu va primim la curtat. Pana acum sunteti primii:).
Andora, pupici si de la noi. Am vazut in poze o papusica si o mamica frumoase foc.
Noapte buna tuturor.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna seara fetelor!
MAI AVEM UN DINTE!!!!!!! Tot sus dar in dreapta.... Deci vrem 2 coltisori in listuta plsssssssss.... hm asa o sa apara de-acum, la 4 ziel cate-un colt?
Noi am fost iarasi la masa la miri cu tot cu nasi si prieteni si am stat pana la 22, acum am adormit maimuta si am sarit si eu pe DC ca tot omu' disperat....
Mcm, salutari lui Mada, dar sa stii ca si la mine face fite DC-ul in sensul ca apare "acces restrictionat" inmsa e mesajul de n-shpe ori dar daca dai in josul paginii muuuuult-mult e pagina cautata... sub o mie de anunturi cu "acces restrictionat"... si nu mai zic ca nu-mi conteaza nr de mesaje... ramane la fel... poate are si ea la fel si nu s-a uitat in josul fff indepartat al paginii...
Babirusa FELICITARI PT DINTISOR!!!!!!!
Ionika felicitari si dintosului Andrei cel cu 5 dinti!
MIhaela, deci te destrabalasi la nunta, da? hehehe ce misto... ce misto ar fi dac-am vedea si pozeeeeeee.... multumim de aprecieri!!!! Sa iei fetei rochita, cu ochisorii aceia de papusa o sa fie o printzesa oricum!!!!
Daniver pupici lui Danny, pai cum pana? Noi aveam 8,500kg si 72cm la 9 luni si vreo 3 zile, sa nu mai aud ca "impanezi" copilul ca arata foarte foarte bine!
Geo super tre' sa fie pozele cu destrabalarea printre fetze cuvioase Vrem sa vedem!!! Hehe, si Ioana cred ca a fost super fericita dac-a fost treaba cu dans si zbantuiala !
Anamari sa stapaniti scaunul sanatosi!!!! Haha, barbieritul mirelui e orb la feciorie, deh, dac-asa vor oamenii sa creada asa sa fie... te pui cu traditia...?
Danyce multumim si bravos pt dat jos kg... si tine-o tot asa!!! Si Alma sa poarte cu succes la mers noile si scumpele incaltari! Mewrita si ea, uitati-va cat de dulcica este.....
Tyaa multumim mult... si zici ca te-ncruscresti cu Sofiabebe?
A propos de blonzi cu ochi albastri.... Pufy muuuuuulta sanatate amandurora!!!!!!!!!!! Ne e dor de voi!
Cam slabuta activitate p forum seara asta... abia astept s vad pozele de la nunti si de la mare cu ramona si Loreema....
Mai festivalul de la Sighisoara e week-end-ul viitor? Se poate merge cu cortul? Ati fost vreodata? Ca ma ard talpile, sa vedem daca si pe sot...
Va las, noapte buna si somn neintrerupt!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mai nu stiu cum se face dar cand am si eu timp de net nu scrie nimeni...si cand n-am timp gasesc romane intregi.
Noi azi am iesit cu bebelina in parc si am facut cateva poze. O sa incerc sa le incarc pe net sa va mai arat cat a mai crescut mandra mea.
Mi-am adus aminte...primul lucru pe care sotul meu a intrebat-o pe mama inainte sa ajungem in tara a fost daca bebelina mai are ochii albastri...hihihi....ce probleme avea si el!

Andora, poze de la nunta nu stiu cand o sa primesc si eu ceva. Iar de destrabalare...hehehe ce bine mi-a prins.
Si felicitari pt dintisori!

Danyce, dar tu slabesti nu gluma...eu in loc sa slabesc ma ingras. Dar gata ca nu se mai poate, tre sa slabesc ca altfel nu mai ies pe strada.
Iar Alma sa poarte sanatoasa incaltamintea si sa faca multi multi pasi cu ea.

Anamari, sa-l stapaneasca sanatoasa noul scaun Lia mica. Singurul lucru pe care regret ca nu l-am louat din State e scaunul de masina...aveau niste modele superbe la niste preturi foarte bune...dar nu aveam cum sa-l caram.

Georgiana, asteptam poze cu destrabalarea de ieri!

Daniver, iubita Dany al tau nu e nici pe departe la categoria pana daca datele scrise sunt corecte....din contra este fff bine. Felicitari pt ca e un copil activ.
Alexia mea nu vrea nici pe departe sa stea numai cu mine...ea ar vrea numai sa umble, sa scotoceasca peste tot, sa-si faca de lucru singura.

Cu papatul stam bine acum, nu mai alergam cu mancarea dupa ea...daca ii e foame papa cumintica in scaun, daca nu vrea nu o fortez. Pufuletii raman preferatii ei la orice ora din zi...peste tot mancam pufuleti.
Afara in parc la copii ii place la nebunie iar daca vede o mingie nu mai stie de ea.
Prosticele facem tot la fel de multe si are o placere deosebita sa-mi intre in dulap la gunoi. Mor cand o vad ca intra acolo!
In baie e tot timpul si se urca pe cantar, probabil isi verifica zilnic greutatea...cine stie!

Gata, ma apuc sa incarc ceva poze...daca netul imi permite!

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 10 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

ionika-am raspuns pe pm referitor la scaun de masina
danyce-pai o fata are mama, corect...si eu la fel, ca urmatorul e baiat, dar cred ca la mine se va preta mai mult"o fata are tata"
andora, babirus-felictari pt. dintisor.ufff, cand si la noi?

noi am fost la ziua cumnatei , am mancat paste si tort...i-am dat si Liei un pic de crema de vanilie de la tort cu inghetata(miam bun, cam stric eu, dar, prea se uita la noi in gura, sper sa nu i se faca rau acum...)...acum doarme dusa ca a obosit acolo...as dormi si eu dar cred ca am baut cam multa cafea de dimineata -adica o jumatate peste cana obisnuita ,si acu n-am stare...
vad ca am fost multi "petrecareti" in week-end

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-20
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

MIhaela ce m-ai facut sa rad cu suitul pe cantar// deh, ce vrei, e Alexia domnisorica, musai sa se respecte si sa-i verifice greutatea non stop.... Iti dai seama ce coada de baieti ve avea la usa cu asa niste ochisori si o asemenea silueta? Hmmm nu te vad bine
Anamari lasa ca si noi am fost la masa la miri acum si Uca se uita atat de gales ( a se citi "tipa sa-i dau voie in farfurie") ca am bagat la ghiozdanel niste cascaval... si am lins si tortul miresei.... In ultima vreme e taaaare pofticioasa chiar daca e satula, si cand bagi ceva in gura isi baga degetelele in gura ta si cauta.. si ar o privire tare iscoditoare.... V-am zis ca-mi da sa pap cand o rog? Spectacolul saptamanii este format din : "sperie-l pe X" (te atinge cu mana si face aaaaaa), ce ai in pampers? (zice ccchhhh), cum face bebe nani? (isi uneste mainile si le leagana), da-mi pupic (casca gura mare si te papa) si "da-mi sa pap" (si iti baga in gura fie manuta fie ceva din manuta)- bineinteles ca tre' sa aiba chef de rasspuns, altfel rade la tine, face pa-pa si iti intoarce tacticos spatele.
Hai ca v-am pupat, somnic usor!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

andreea mama, asa rau te chinuie cupila de nu dormi? sper ca nu...

eliano, iar ma lasi la greu? las`, ca `oi mai avea tu de lucru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Fetelor nu ma intelege-ti gresit....dar Danny al meu chiar este categoria pana fata de bebelusi cu care mergem noi in parculet...o fetiza de 6 luni jumate are 8 kg iar un alt baietel de 7 luni si ceva are 8,500....si Danny este cel mai mare ..ca varsta,dar toata lumea cand suntem noi trei cu carucioarele zic ca tare "frumusel mai este si cel micut""dar cate luni are"....si binenteles ca spun 9 si .....incep replicile de rigoare!!!!!De asta spun eu ca tinem categoria asta....eu cred ca el este foarte bine la cata energie are.Eu inca il alaptez(lapte praf doar foarte rar completare)si ceilalti 2 sunt pe lapte praf de la cateva lunisoare(2-3)Cred ca de asta este si diferentza asta intre ei.Oricum sanatosi sa fie ei......

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

http://community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Rasfatat mai este Daniel....si aici ii i-a lumea apararea nu numai acasa?????Na mai zii ceva!!!!!!!

Oare nu ar putea si mamica lui sa fie "manechin"asa??????...asa era in tineretile ei ...si acum.....

Zicea cineva ceva de kg.....dau si bani numai sa le ia!!!!!!!!

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

http://community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

frate..cum o fi sa te vaitzi despre tineretze la doo`jde ani???? ca neshte calcule sumare imi arata ca unele domnitze ar trebui sa vorbeasca despre domnia faraonilor, in cazul asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Roandre-acum am vazut mesajul tau. sa-ti traiasca mandra-e fata mare acum...si ce bine-mi pare ca mananca si ea bine in sfarsit.

Elyanne- he, he ce plarie are Elena...si parca-i gata sa o traga pe mata de par...

Andora-m-am mai uitat la poze, superba fata ta...

ninab- e pe vremea faraonilor cand claxonau si masinile dupa mine ...

daniver-eu ce sa mai zic cand nepotica noastra are deja 58 cm lungime si 5200g la 5 saptamani...dar de ce sa maplang, avand in vedere cu cat s-a nascut Lia eu zic ca e bine. Si mai e important ca puiul tau de frumos e frumos, si mai creste el....

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-20
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput