Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Eu de-abia in toamna o sa merg la o nunta. Abia astept, de la nunta noastra nu am fost la nici una.

Daca aveti de dat jos kilograme eu le primesc cu placere. Pe toate!

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumim pentru urarile de la multi ani!

La multi ani! celor care mai implinesc o luna azi.

Andora frumoase miresucile. Mai vrem pozele!


Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Fetelor, Madalina (Mada) nu poate se intre pe forum de doua saptamani, ii apare mesajul ca i-a fost restrictionat accesul. Din alta parte poate intra dar de acasa, nu. Stiti cumva cum poate rezolva aceasta problema?

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

La multi ani sarbatoritilor!
De ieri avem si noi un dintisor, am scapat de dureri pana la urmatorul. Nu mai suntem stirbute

babirusa si Alexandra(14 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Uram si noi LA MULTI ANI!celor care si-au serbat ziua si va mai spun ca Andrei are 5 dinti.
Fug ca imi scoate hdd din computer!

Ioana&Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salut!

Am fost si la nunta si acum sunt obosita franta. Noroc cu mama care a stat cu Alexia si s-a ocupat de ea in perioada asta caci altfel nu stiu pe unde scoteam camasa. Acum bebelina e in parc cu mama pt ca eu pana acum n-am reusit sa ies cu ea in parc. Oricum de maine sunt numai eu cu ea si imi iau revansa.
La biserica, la nunta ieri am luat-o si pe Alexia si a fost o rasfatata. Daca o cerea cineva s-o ia in brate le intorcea spatele si dadea sin cap ca "nu".

Andora, am vazut pozicile de la nunta...superba e Gogo in rochita aceea. Dulce, dulce...
Noi mai avem urmatoarea nunta in octombrie si atunci o vom lua si pe ea si va trebui sa-i cumpar rochita de "mini-mireasa".

Eliana, mai ce-mi place de Elena cu pisoiul si cu pampersul in cap....hihihi.
Cat despre mare....as fi fugit eu daca nu trebuia sa ne ducem la nunta. Oricum, tot trebuie sa mergem la mare si cu bebe ca altfel tati n-o sa mai doarma in casa cu noi...nu-l mai primim!

LiliaToma, ce ma bucur ca veti scapa de ghips in curand. Doamne ajuta sa fie totul bine!
Cat despre gelozie...eu din contra m-am bucurat pt ca asta insemna ca Alexia nu mi-a simtit lipsa, nu a suferit si ca s-a inteles bine cu mama....si pana la urma imi doresc ce e mai bine pt ea caci in cateva zile sigur isi aduce aminte de mine si va fi totul ca inainte!

Intreba cineva de afine...o singura data i-am luat un borcanel Alexiei (inainte sa intreb doctora) si nu i-au placut de nici un fel. Cand am intrebat doctora mi-a zis ca ar fi bine sa le evit pana la 1 an. Acum stiti cum e, fiecare face cum vrea si cum simte ca e mai bine pt bebe. Eu deja incep s-o aduc pe Alexia pe mancarea noastra asa ca nu mai sunt foarte stresata cu toate restrictiile....dar afinele nu-i plac si nu mai incerc.

Georgiana, se pare ca n-am fost la aceeasi nunta...ca nu te-am vazut. Sper ca a fost frumos caci eu m-am destrabalat toata noaptea!

Ana_a, legume crude eu ii dau Alexiei de ceva vreme...adica rosii, castraveti, ridichie, morcov...ba papa si salata de rosii.

Pupici!


Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 10 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Salutare la tot poporul.....harnicutze mai sunte-ti mai fetelor!!!!

Am intrat un pic ca ....Danny si-a gasit de lucru cu altceva...si a uitat de mine momentan.De o saptamana s-s lipit de mine,zi noapte...nu conteaza....nu vrea la absolut nimeni....asa este si la voi?

Am fost la revizia de 9 luni....suntem bine,8.860 si 73cm(mentinem categoria pana)si energie....cat cuprinde!!!!Mananca binisor si este tare neastamparat.Pupe mami pe el.....

La multi ani la toti sarbatoritii de zilele astea.

Lilia ma bucur ptr voi ca sunte-ti bine.

Aaaa...vroia cineva niste kg ...am si eu cateva(mai multe asa) de dat.......gratis!!!!!!

Si va las ca...iar o luam de la capat.

Pupici la toata lumea si sa auzim de bine si de bebici cuminti.

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

http://community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Doamne ce obosita sunt. Mare noroc ca mama l-a tinut pe Dami pana mai tariu, m-am trezit pe la ora 16 dar tot as mai fi dormit. A fost super fain la nunta si chiar daca au fost si preoti si seminaristi destui a fost destrabalare la greu, ma ustura talpile de cat am dansat iar Ioana a fost vedeta nuntii. Cand o sa am timp o sa pun ceva poze.

Simona multumesc pentri mail.

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi.

Dami e acum cu mine, ne-am jucat putin si a adormit si parca as mai dormi si eu putin. Ioana si cu al meu iubit sot abia s-au trezit.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

andora, roandre-imi pare bine ca v-ati distrat la nunta...mai ales roandre ai o viata plina acum:)

barbieritul mirelui-pai ce mirele mai e fecior, acum? nu dati, va rog...da nu-i asa?...

daniver-pai daca voi sunteti categoria pana, noi suntem categoria fulg de nea...7.7kg si 67 cm...numai cand o ridic in brate nu prea pare ea fulg de nea...

noua ne-a venit ieri noul scaun de masina prin posta...cel mare, convertibil...e mai mare decat Lia (hi, hi)...las' ca m-am razbunat si eu pe tati-ca el cheltuieste bani p-aici de obicei, si-am luat unul scump - se zice ca-i cel mai sigur de prin State, desi el e britanic de felul lui...

la multi ani sarbatoritilor...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-20
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut din nou,

cand am avut si eu timp de scris, nu mergea cum trebuie DC-ul, asa ca iata-ma abia acum la raport.
Toata saptamana am avut diverse activitati si persoane de sarbatorit, asa ca ne-am cam plimbarit de-a lungul si de-a latul Olandei.
Ieri am fost in Eindhoven sa o sarbatorim pe o prietena de-a noastra, romancuta, proaspata absolventa de facultate aici. A fost super fain,mai ales ca m-am intalnit cu o parte din floarea cea vestita a romanilor de pe aici (adica partea pozitiva: specialisti in diverse domenii si doctoranzi, nu aia de sparg case/magazine/bancomate) si am papat specialitati à la Romania: salate de icre, vinete, ciuperci, oua umplute, sarmalute si ardei umpluti (ei, cate un pic din fiecare) ca tot eram in ziua de pauza de la dieta (m-am reapucat de ea saptamana asta si am dat deja 2 kg jos, mai am vreo 8 pana o sa arat cum vreau eu).Asa, la petrecerea respectiva erau si olandezi destui, prieteni si familia sotului tipei, dar noi, romanii ne-am distrat mult mai fain, iar sotiorul meu a stat mereu cu noi, romanii si a papat tot ca noi (ca olandezii papau doar cascaval si sunca majoritatea, temandu-se sa incerce bunatatile adevarate, dar asa sunt ei in cea mai mare parte).
Geo, Roandre, imi pare bine ca v-ati distrat la nuntile la care ati participat. Si eu m-am tot distrat si am sarbatorit de cand m-am intors din Ro, dar acum trebuie sa pun si osul la treburi.
Anamari, si eu m-am pus pe stricat bani pt Alma. Am umblat vineri cateva ore bune sa-i iau o pereche de pantofiori solizi Almei (ca vrea tot mai mult sa mearga tinuta de manute si sa stea in picioare si eu nu vreau sa-si strice piciorusele si mai are fie papucei mai mici - cu exceptia sandalutelor - fie mult prea mari) si nu am gasit marimea 19 decat la cel mai scump magazin din oras.Nu-ti spun cat au costat, iti dau doar un hint: pt mine gasesc mereu pantofi de piele la preturi mai mici, chiar muuuuuuuuult mai mici cand sunt oferte.Dar are mama o fetita si ce nu face pt ea? Si jucarii i-am mai luat ca am mai povestit eu cat de repede se plictiseste ea de toate si hainute mai grosute ca aici se face frig.
Andora, tare draguta-i domnisoara ta in postura de "mini-mireasa".
Alma e putin racita, asadar si putintel mai maraita ca de obicei, dar sper sa ii treaca pana maine ca atunci sosesc bunicii din vacanta si mergem sa-i vizitam si sa primim cadouri.
Iesim putin la plimbarica, asa ca va las. Pupici la mamici si bebici,


Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput