Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (90)
Raspunsuri - Pagina 3
kro spune:
MIHAI - DANIEL
Andreea, sa le porti cu placere …si PETRECERE FRUMOASA ! Sa ne arati cum a iesit tarta.
Adina si toti cei care mai sarbatoriti in we …PETRECERE FRUMOASA si voua.
Olivia, nu-ti face probleme pentru haine noi, tu sa fii sanatoasa, Luca sigur o sa fie mandru de mamica lui. Sa nu uiti sa ne spui exact cand va avea loc operatia, o sa ma rog pentru tine.
Un pentru Patrik cel vaccinat si unul pentru Danut cel necajit.
Eu sunt cam ingrijorata pentru ca Felicia a vomat azi de doua ori…Medicul de familie e in concediu, am incercat sa mergem la un alt doctor, la cabinetul particular, dar acesta nu raspunde la telefon. In final am apelat la o vecina care este medic (chirurg pediatru) si in care avem incredere . Ne-a spus ca daca nu are si alte simptome (scaun moale, dureri de burta …) sa stam linistiti, probabil e de la ceva ce a mancat si nu i-a priit. Ea este vesela, se joaca ce de obicei …Acum a mancat ceva usor si astept sa vad cum va reactiona. Din fericire Alessia e bine, doar un pic mai mariita decat de obieci ( de la caldura sau de la dinti ).
Va pup si va urez we placut.
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
gongutza spune:
Mai Andreea ia da si tu linku de la pozicile tale ca ma plictisesc si cred ca nu l-am vazut pe Pupi niciodata!
Anu trecut pe vremea asta eram in Metro,cumparam sa fac tort si cadou pt tati si aveam niste contractii de toata frumusetea da io tot nu realizam ca o sa nasc in curand,io ma tot gandeam ca mai e pana in 29 cand eram programata la cezariana
amironeanu spune:
LA MULTI ANI pentru MATEI RAZVAN SI ALEXANDRU NICOLAE!!!!!! si si pentru o mamica dulce DARIA!. sa fi fericita si sa-ti traiasca fetita!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
kro spune:
MATEI RAZVAN si ALEXANDRU NICOLAE
LA MULTI ANI DARIA !
SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE VIATA ALATURI DE CEI DRAGI.
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
polux spune:
Adina , LA MULTI ANI ptr sufletelul tau cel scump Alex. Sa creasca mare si frumos si sa va bucure viata. Fie ca Domnul sa-i daruiasaca toate calitatile pe care ti le doresti tu pentru el, si inca o mie pe deasupra.
Liliana
philip spune:
LA multi ani Alex, MAtei si mamica DARIA. Multe bucurii si tot ce va mai doriti
philip&andreea
alicegh spune:
Buna seara si de la noi!
La Multi Ani bebeilor care au implinit un an sau inca o luna!
Si multumim de urari! Am un baiat mare si tuns... Am fost azi la frizer (dupa taierea motului aseara), a chirait ingrozitor, dar dupa o ora am iesit transpirati cu totii, dar fericiti ca scapasem!
Aseara a fost sarbatorirea "oficiala" de un an, cu familia - lucru care l-a chiaunit de cap. A ales paine, carte si foarfeca.
Punem poze mai tarziu.
Roxana si Radu (21.07.2004)