Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna seara!
Ne-am intors de la tara,a fost super frumos,motata mica a mers in picioarele goale toata curtea si toata strada si ce i-a mai placut;a hranit animalele(cea mai mare placere a ei),a papat bine,a dormit bine;intr-un cuvant a fost super,mami odihnita,bebelina fericita.

Avem de facut ceva urari:,DARIA,,sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta.
Mihai-Daniel, Julia Alexandra,Matei George,sarbatoritii de sambata,multa sanatate si viata lunga si plina de fericire.
Matei Razvan,ALEXANDRU NICOLAE,Livius Ionut,,sa va dea Doamne,Doamne,numai sanatate,fericire,bucurie si liniste.SA TRAITI BINE 100 DE ANI!

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna seara dragelor!
LA MULTI ANI Alex si Matei! sa fiti sanatosi si fericiti!!!!
Andreea ce munca pe tine sa pui toate link-urile de la capitolele precedente...bravo!
Lia, am facut antipolio si DTP. peste o luna vom face si ROR care de 6 luni este obligatoriu, nu mai e cica optional. haemophilus nu ii fac.
noi am avut un week end obositor, am tot alergat, si nu am prea avut timp sa stam de povesti. dar revenim in forta de maine!
pupici tuturor si o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Am pus si poze. Link:

Roxana si Radu (21.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

La Multi Ani Matei,La multi Ani Daria si nu in ultimul rand sotiorului meu drag care azi a facut si el 32 anisori alaturi de Alexu'
Ce sa va zic fetele,a fost o nebunie,agitatie continuua,Alex n-a prea dormit si la taiatul motului a fost cam maraici,de pe tava a ales pix,verigheta si piaptan...in rest a fost super incantat de cadouri,de atentie,s-a uitat cam ciudat si apoi a ras cand ne-a vazut pe toti cu coifuri in cap si trompete
Incerc acum sa pun pozele..revin desi sunt franta si eu

Mergi la inceput

lui Raducu tunsulica,din ce a ales de pe tava poti spune ca:o sa taie cartea cu foarfeca si o s-o manace pe paine.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Si abia acum imi dau seama ca atunci cand i-au taiat motul(Andreea o prietena si mama soacra Nicole) nu a facut nimeni poze desi dadusem aparatul cuiva sa se ocupe de treaba asta!
Deci va invitam sa ne vedeti ce mari si frumosi suntem:
http://community.webshots.com/user/piscotelu
Pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

din pacate noi n-am mai avut nici o petrecere pt ca tati a fsot chemat de urgenta la serviciu...asa ca n-am sarbatorit asa frumos ca voi . mmmm. asta e. mai avem o sansa si marti. doar ca am iesit aseara tot 3 in parc...ceva poze, facute acasa inaintea de-a pleca, intalnirea lui pupi cu masinuta. nu prea reusite ca n-am avut nici digital camera...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/antandreea/album?.dir=/f428&.src=ph

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani ALEX!!!!

Gongu sa iti traiasca scumpetea (e scump ca deh seamana cu ma sa)

La multi ani la toti bebei dulci

Galusca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Am terminat si noi pe la 10 petrecerile de turta si mot , ca le-am inceput de vineri seara de cind ne-a venit cupilu acasa si sora mea cu familionul .

Gonguta, ce concidenta!!! A mea a ales aceleasi lucruri dar in ordine inversa adica : pieptene, pix si verighta . A atins si banii ci cartea dar e renuntat la ele . Oricum petre cera a iesit super ( mult mai faina ca cea de la botez) si ma eleganta .

Cit de curind si poze. !

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu

Mergi la inceput

Andreea,imi pare rau ca nu v-a iesit petrecerea,l-am vazut pe pupi blondinu un scump si-un frumosca si mami a lui de altfel(vezi poza 10).
...poza 11,,super arata si imi inchipui gustul...

...fug in pat,cred ca tati are un gand...

...noapte buna...vorbim maine...

poze Alexia

Mergi la inceput