Mamici de septembrie-octombrie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bine ai venit, Victoria! Sarcina usoara si bb sanatos! Stii ce e, baiat sau fetita? Cum te simti?

Maria, eu n-am avut nici un simptom, nici o greata, nici un altfel de rau si se pare ca e baiat! Dar Catalina cred ca are dreptate, greu sa-ti dai seama asa dupa semne. Oricum, bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna fetelor, de cateva zile bune experimentez un somn bun in fiecare noapte, intrerupt numai de drumurile la wc,ce-i drept un picut mai rare dar si cand ma trezesc ma doare vezica de zic ca e contractie dureroasa, mai ales ca e in zona. Ieri i-am facut sotului friptura la cuptor (cartofi+carne), Ioana multumesc de reteta, sigur o voi incerca curand, ma ales ca aduce un pic a Stroganoff-placerea culinara a sotului meu si atunci sigur va fi topit dupa noul fel de mancare pe care il voi experimenta.
B_Irina, ce bine ca te poti vedea cu bunica ta. Eu asa am cateodata un dor de duca la bunica, primul impuls este sa iau trenul si i 2 ore sa fiu in locurile atat de dragi unde am copilarit, la Dunare, la Corabia-dar ma dezmeticesc repede...
Codruta, si mie mi se intareste burtica mult mai des, dar niciodata noaptea-atunci este mereu relaxata- ci numai ziua, si de obicei cand fac cate un efort, chiar mic (de ex sa strang masa sau sa spal vasele).
Mary, foarte frumos patut, sa-l stapaneasca puiutul tau sanatos si sa-i placa foarte mult in el.
Victoria, bine ai venit, sper sa te simti bine printre noi.
Maria28, noi ne-am confruntat de multe ori simptomele, dar de foarte multe ori erau amestecate si pentru baietei si pentru fetite. Eu nici macare nu stiu sigur ce am, cu toate ca la fiecare ecograf nu s-a spus ca pare a fi baietel, dar nu s-au pronuntat niciodata sigur. Bebelusul a stat tot cu spatele sau facut ghemotoc, iar ultima data ceea ce parea a fi testiculele nu pareau a fi asezate unde trebuie (poate nu coborasera). Pentru mine conteaza mai putin ce este, important este sa fie sanatos. Tati tinde un pic spre baietel, dar si de o fi fetita o va iubi lafel de mult. Iti urez o sarcina fara probleme, dusa la termen, un bebelus frumos si sanatos care sa va umple sufletul de bucurie.

Oana D - saptamana 34

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria181 spune:

Tonnia,multumesc mult!Si tie la fel!
Stim ca e baiat cu exacitatea de 97%;) am facut ulstrasonografie tridimensionala de asta suntem asa siguri.
Ma simt bine.Nu am avut deloc probleme pina acum!Si al tine cum decurge sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Iar un sfat, pt fetele cu sarcina mai mica ca a noastra: sa mergeti la cumparaturi pana puteti!!!!!!!!
Ca eu as merge acuma si trebuie sa stau in pat. Si mai am de cumparat una alta.

Codruta & 34 saptamani

poze

Eheeee..eu decand va cant melodia asta.. fetelor, cat putem, cat suntem mai sprintene ca pe urma nu se stie..

Oana D - saptamana 34

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna fetelor

Victoria bine ai venit

Irina frumos patutul sa_l stapainiti sanatosi

Codruta ai dreptate cu cumparatul lucrurilor mai devreme pt ca eu vad ca deja acuma ma oboseste infiorator magazinele

Tonnia eu sint tot timpul cu obsesia cu nu creste burtica dar cind ma vad intr_o vitrina sau geam ma vad enorma

dana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria181 spune:

oana0204
De ce trebuie sa stai in pat?Obosesti?Sau din motive medicale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Buna fetele!

Ieri am fost la dr si sunt putin dezamagita-dr mi-a zis ca nu prea merge sa nasc normal pt ca bb (baiat 100%) e prea mare,iar eu sunt micuta (1,60m) si m-as chinui f tare.Imi doream asa de mult sa nasc normal incat ma certam cu toata lumea care imi sugera cezariana.

Si mai avem o problema:e asa de mare incat dr se gandeste ca si varsta ar fi mai mare si o sa vina mai devreme de 19-21 sept(DPN);e posibil chiar sa nasc inainte de 3 sept cand revine ea din concediu.

Deci eu sunt in sapt 31-32,iar la echo arata de sapt 34 (2.300g,FL=6,64).Am avut UM pe 15 dec,oare e posibil sa-mi fi venit peste?

Am colul f moale si tr sa stau mai mult in pat si mai am asa de multe de cumparat...

In rest toate sunt bine,continui cu Materna si in plus-Ca+D3,10 zile si Nospa(pana la 3/zi).
Gata v-am povestit tot,va pupik!

Irina,sapt "nu mai stiu care"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Buna fetelor,
cand vad ca va plangeti de contractii dese: Codruta, Irina si senzatie de sufocare ma gandesc ca eu nu sunt normala sau ceva e in neregula cu mine. Eu nu am decat 2-maxim 3 pe zi si usoare..am avut doar vreo 2 zile mai grele atunci cand luam mai mult calciu..in rest nimic.O fi ceva in neregula?

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 35 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Bine ai venit Victoria ! Sarcina usoara si un bb sanatos! Suntem 100 !

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 35 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Victoria, bine ai venit !
Maria28, asa faceam si eu, ca tine, vroiam
sa stiu ´semne´ce ar putea insemna fetita, insa am ajuns
la concluzia ca nu sunt deloc relevante. Mai ai putina rabdare,
timpul trece repede si o sa afli in curand ce este.
Fetelor, daca am terminat saptamana a 27-a spot spune ca am intrat
in 7 luni, nu?
Pupici la mamici.

Carmi27+ si bebe Fabiano.

Mergi la inceput