Mamici de septembrie-octombrie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
mary ilie spune:
buna!
Mie nu mi-a mers netul de joi

I-am luat patut lui bebe, v-am pus poze.
Pupici, mary 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mary_florin/detail?.dir=/dc6d&.dnm=9ee5.jpg
Tonnia spune:
Mary, frumos patut!
Fertelor, am un nou stres, mi se pare ca nu mi-a mai crescut burta deloc in ultimele 2-3 saptamani. Ati avut si voi perioade din astea?
, 27+
mary ilie spune:
buna dimineata!
Hai sa va povestesc de cumnata, a nascut la cfr2, au apucat-o durerile pe la 1 noaptea, dr. tanase nu a raspuns la telefon, s-a dus la spital, medicul de garda i-a zis ca naste, dar a intrat in sala ca avea o cezariana, pe ea a asistat-o o alta doctorita, a avut dureri cumplite ca nu i-au facut anestezie, se pare ca anestezistul asista la cezariana aia, i s-a spus ca e mai bine fara anestezie, ca are efecte secundare asupra fatului si au lasat-o sa tipe...a nascut normal pe la 7 dimineata, fetita, 3,700 sanatoasa si frumoasa. I-au facut epiziotomie, dar sambata era super sprintena pe acolo, statea in fund, facea dus, avea doar o mica jena de la fire, in rest era ok.
Deja a facut rani de la alaptat, asa ca hai sa ne ungem deja(ea nu s-a uns cu nimic inainte) si aparatoarele din silicon sunt super ne trebuie neaparat.
In schimb conditiile de la cfr-nota 10, am intrat si eu in rezerva, paturi super noi cu telecomanda, totul nou, curatenie impecabila, bebe langa tine, frigider, rezerve mari, cu 4 paturi, mese de infasat, asistente super dragute, nu chiar toate, dar in general...si fara prea mari pretentii financiare, dar daca un om e dragut cu tine, te simti oricum sa-i dai ceva( nu iti cere nimeni)
Azi ii da drumul acasa! mai aflu amanunte si va mai zic!
2 camasi de noapte n-au fost suficiente, le patase deja,deci ne trebuie mai multe...
Eu am ramas socata de faza cu durerea, ca au lasat-o sa tipe de nu mai putea, pe mine m-a apucat groaza, ca de cerut a cerut anestezie, dar ii raspundeau ca mai bine fara....Oricum m-am convins, recuperarea e rapida dupa nastere normala, dureri nu prea sunt dupa...si oricum cand il vezi pe bebe uiti de tot prin ce ai trecut!!!
Mary 31 fix
mary ilie spune:
Deci ce crema sa luam, garmastan sau bepanthene? care o fi mai buna?
Si inca ceva vad ca mie a inceput sa-mi cada parul
de vreo saptamana. la voi cum e?
noi nu mai putem de dragul patutului, inca nu e terminat trebuie sa-i luam si carusel muzical...Saltea noi nu am luat din aia cu cocos, am gasit saltea ortopedica cu fata de vara si de iarna, cu aerisire, cu arcuri, saltea adevarata si era si mai ieftina ca aia cu cocos care e doar din burete si paie de cocos si era 1500 000 si noi am dat 1000 000 pe asta.
mary 31 fix
codruta_grg spune:
Mary, e dragut patutul.
Si noi avem saltea normala (desi toti incercau sa ma convinga ca nu e buna salteaua ca e grasa de 18 cm, si e prea inalta, dar nu o sa o tinem mult timp.......)
Codruta &
34 saptamani
poze
Ioana75 spune:
mary multumesc ca mi-ai confirmat conditiile de la CFR2
. Dr mea mi-a zis ca vine indiferent de ora, sper sa fie asa
. Sa fie sanatoasa nepotica! Frumos patut, sa-l stapiniti sanatosi.
De azi am incept si eu sa ma ung pe sini cu Garmastan, sper sa nu uit si macar o data la 2 zile sa ma dau.
Ioana
Victoria181 spune:
Salutari tuturor!Ma primiti si pe mine?;)
Data probabila a nasterii e 26 octombrie,dar simt eu ca os a fie mai degraba.Poate bebe imi face cadu si se naste chiar de ziua mea pe 7 octombrie?:)
Maria28 spune:
Buna burticutze frumoase 

,eu sunt o mamaica de ian-feb 2006 ..am si eu o intrebare ,va rog mult pentru cele care stiti sigur ca avetzi fetite ,as vrea sa stiu ce simptome ati avut ,noi suntem disperati dupa o fetita ,si cum nu stiu cum reactioneaza organismul la primele semne ,va intreb pe voi care ati trecut prin ele deja ,eu greturi am avut ,ameteli ,chiar si insomii ,mai mult dorm ziua decat noaptea ,de dat afara am dat dar nu mai mult de 3 ori,simt foame dar nu ma arunc pe mancare ca mi se face rau numai cand ma gandesc ..si am auzit fel de fel de pareri ,cum ca la fetite se da afara
mai mult decat la baietei ,voi ce ziceti.Va rog un sfat,nu mai am rabdare pana in luna a 4-a cand poate o sa se vada sexul ,vreau sa cumpar lunar cate ceva si cum nu stiu ce culoare ,uff ce greu e
pupicei pe burticei
9 +
Maria
Maria
utocatalina spune:
Maria scumpa...nu cred ca exista simptome care sa arate ca e fetita sau baietel...te cred ca nu mai ai rabdare, dar pina la ecografii nimic nu-ti va da de veste ca vine o fata sau un baietel..uita-te la mine..si eu as vrea sa stiu, dar am ascultat atitea mamici, asa ca stiu ca pina la nenea doctorul nimic nu imi poate "spune" sexul lui bebe..ai sa vezi ca timpul trece...maine sper sa aflu ce este, iar daca nu, nu-i nimic..pupici!
Cafeluta draguta
Simburica mititica
14+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Maria28 spune:
Catalina ,speram si eu sa aud cateva pareri ,eu inca nu am vorbit cu nici o viitoare mamica (ma refer la cele cu sarcina ceva mai inaintata )despre starile astea ,vroiam sa vad care ar fi procentul in cazul fetitelor si care ar fi in cazul baieteilor ,tu vei afla in curand sexul ,ma rog sa afli maine cand te duci la doctor ,sincer mor aici de nerabdare ,orice informatie e ffff pretioasa pentru mine 
.Sa dea D-zeu sa fie ce ti-ai dorit tu Catalina
.Merci de raspuns 
Pentru mamicile de aici ,inca sunt deschisa sa aud cateva pareri .Va pup pe toate ,sarcina usoara si bebelusi sanatosi si frumosi !
9+
Maria