Mamici de septembrie-octombrie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
Tonnia spune:
Karmenutza, ce biberoane ai ales? N-am fost pe faza.
Cge, nu te lasa moderatorii sa pui linkul ala.
cge spune:
Multumesc Tonnia, dupa a doua incercare m-am prins si io
Si nici pe Carmi nu o lasau.
Cristina, 30+
nanadana spune:
Buna dimineata fetelor si un pupic la puiutii din buticii 
pt fetele care intrebau de de accesoare de mameloane eu am gasit ceva aici :
http://www.avent.com/fr/fr/breastfeeding_accessories.php
puici si o sambata placuta 
dana29
codruta_grg spune:
Asa vreme inchisa e prin Cluj!!
Voi ce faceti? Sper ca sunteti pe la plimbari....ca va invidiez (eu as pleca cu noaptea in cap din casa la plimbare, dar ............. trebuie sa stau aici)
Luni merg la doctor, sa vedem ce zice....
Ce repede trec saptamanile. Indata trebuie sa schimb pe 35.
Codruta &
34 saptamani
poze
Ioana75 spune:
Tonnia, karmenutza si-a comandat biberoane BFree de la buburuza.
oana, uite reteta:se iau pulpe superioare de pui (sau altceva, alea imi plac mie), se dau intr-un clocot dupa care se arunca apa si se spala carnea; se taie o ceapa si se pune la undit f putin, apoi se adauga carnea, un ardel, delikat (dupa gust), sare, si se pune o cana cu apa; se lasa la fierto-prajit
; in paralel amesteci smintina - eu pun cam 400g la 1 kg carne ca imi place sosul - cu 2 linguri faina; dupa ce a fiert carnea torni incet smintina peste amalgamul din tigaie, si mai dai un clocot; lasi la racit sa se mai intareasca sosul, daca nu iti place "moale"; pofta buna
.
codruta, mie de citeva luni mi se intareste burta des, dar niciodata nu am dureri, si dr mi-a zis ca-s braxton, si se antreneaza organismul pentru nastere.
Fetelor, adresele site-urilor concurente cu DC sint automat inlocuite cu cuvintul "reclama" de catre niste scripturi automate, nu de moderatori.
Sotul meu merge la a 3-a nunta fara mine
. E in drum spre Piatra Neamt. Miine s-au anuntat ploi, sper sa nu ramina pe acolo
.
Eu am spalat hainutele lui bb
. Mi-am dat seama ca nu i-am luat manusi (sa nu se zgiriie in primele zile, pina ii tai unghiile), dar sper sa gasesc usor.
Ioana
mysweetest spune:
La mine s-au mai potolit contractiile: 2-3 maxim pe zi si de scurta durata dar iau calciu doar seara. Inainte luam de 3 ori pe zi si vreo 2 zile au fost pline de contractii. In rest ma mai apuca aceste contractii la soare dar evit sa ies in miezul zilei. Astept sa se mai racoreasca vremea asta ca ma trezesc noaptea transpirata uda.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 34 a
poze.
b_irina_c spune:
Se vede ca e week-end... Ne miscam mai incet
.
Eu una mor de cald si astept seara sa se racoreasca sa ies si eu putin din casa...
Saptamana viitoare o sa spal si eu hainutele pt bb. Pana atunci le mai tot admir cu tati si ne minunam ce micute sunt. Nu mai putem de dragul lor
. Ma duc sa mai bag niste pepene
.
Irina 34+ si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
b_irina_c spune:
Am uitat sa va zic
mersi pt link-uri, m-am lamurit.
Si o intrebare... La voi cand aveti contractii aveti si senzatie de sufocare? Ca eu simt ca nu mi se mai iriga creierul (nu stiu cum sa descriu mai bine senzatia) si ca nu mai am aer. Pe scurt simt ca ma sufoc. Senzatia tine f. putin cat si contractia. De multe ori senzatia e premergatoare asa ca stiu ca va urma o contractie.
Irina 34+ si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
codruta_grg spune:
In primul rand mi burtica tare aproape tot timpul (cred ca nici nu o mai simt relaxata, asta cred ca din cauza ca bebele nu mai are unde sa se miste)
Nu toate contractiile le simt la fel. La unele simt numai ca mi s-a intarit burtica (si buricul imi intra in burtica), iar la altele asa mi se contracta ca trebuie sa imi tin respiratia sau sa respir profund. Dar nu ma dor nici unele.
Asa si eu, simt cand va fi contractie....
Codruta &
34 saptamani
poze