Mamici de septembrie-octombrie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

quote:
Originally posted by Victoria181

oana0204
De ce trebuie sa stai in pat?Obosesti?Sau din motive medicale?

26.10.2005

Victoria, nu eu trebuie sa stau in pat ci Codruta. Am raspuns folosind o parte din mesajul ei, asa cum fac acum cand iti raspund tie ca se stie la ce anume ma refer cand raspund.
Asta nu inseamna ca nu stau in pat, dar nu am indicatie medicala pentru asta, stau pentru ca obosesc destul de repede sau nu am ce face altceva. Chiar si cand stau pe forum, de multe ori stau tolanita pe canapea. Am sa-i fac gaura pana ce nasc.

Oana D - saptamana 34

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

BB nu are somn, cred ca din cauza mea . Sotul sforaie deja...

Bine ai venit Victoria si un bb sanatos, voinic si frumos.

Marlena eu zic ca e mai bine de tine decat asa ca noi sa te sufoci de nu stiu cate ori pe zi. Mie una zau nu-mi place, ma gandesc ca il strange pe bb si imi cert burta sa-l lase pe bb in pace ca mai are de stat acolo.
Maine intru in saptamana 35 si bb al meu e tot cu capul sus. Cred ca tastatul il tine treaz . De cate ori ma asez la calculator hop si el scoate capul. E super tare.
Ieri cred ca a incercat sa se intoarca... Vreo 40 de minute a fost super agitatie in burta. Daca nu stiam as fi zis ca sunt 2. La un mom dat era cu capul pe la jumatatea burtii dar apoi si l-a ridicat la loc sus... Asta e ... poate reuseste data viitoare...

Irina te inteleg perfect. Situatie asemanatoare... bb mare cu prezentatie pelviana. La mine nu s-a pronuntat inca 100% la cezariana asa ca mai sper inca. Oricum ar fi important e sa fie bb-ii sanatosi si noi la fel.

Cred ca totusi ma duc sa ma culc.

Irina 34+ si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Carmi, da, cred ca ai intrat in luna a 7-a!
Si eu! Sau la 28+?

Irina81, nu cred ca e asa de mare bb, parca si fetele de varste asemanatoare au avut masuratori apropiate. Codruta, cat avea bb la 32?Sau Marlena?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Neata gravidutelor,

Carmi[/red], da, ai intrat in luna 7 ca si mine. Si eu am terminat sapt 27 ieri.
Cum te simti?
Eu bine....nu pre apot adormi vada ca seara de cateva zile...stau pana pe la vreo 12,1.....si ma uit la TV.
Mai am proibeleme de respiratie.....de ex. daca stau intinsa....in apt, simt asa c ama sufoc si repede trebuie s ama ridic...dar asta destul de rar. Asta e de la caldura. Tolerez forte greu caldura ca oricare cred. cine o suporta?
Buricul de abia acum mi-a iesit in afara.
In rest ma simt ca o rata......si bebele misca seara de numai, nu stiu ce face acolo!
Sincer....mi-e teama sa nu nas in luna 7, nu stiu de ce. Nu am motive medicale, dar mi-e teama.
Ihihih...de la 1 aug nu mai vin la servici.....intru in CO toata luna.

Va pup pe toate,
Vero
28

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!!
De 2 zile nici eu nu mai am contractii toata ziua. Mai mult dupamasa si seara. Azi merg la doctor, sper sa nu imi dea medicamentele alea de care se plang fetele (gynipral), ca am citit ca are si alte efecte decat stoparea contractiilor.
Marlena, foarte bine ca ai asa putine contractii.
Tonnia, eu am fost la doctor la 32 saptamani spre 33 si bebele avea 1800 grame. Sper ca acuma a mai luat in greutate, desi eu vad ca tot in jur la 67-68 kg, ma invart.
Parca nu m-am mai ingrasat deloc, doar burtica o vad cum se intinde in sus, deasupra buricului.
Si simt miscarile in toata burtica. Din lateral, pana sus la o palma deasupra buricului, iar dupamasa simt tare miscarile jos (inghinal).
Irina, e posibil sa fi inainte cu sarcina, dar bebele trebuie si el urmarit, ca daca i-a prea mult in greutate (suspect pentru doctori), trebuie sa iti faci analiza la glicemie. Eu asa am citit pana acuma pe aici.
Oana, eu nu mai spal vasele (decat asa...cateva cani, ca ma chinui de spate sa stau aplecata spre chiuveta. Si asa.......cam raman nespalate 2 zile, pana se indupleca sotul meu sa le spele (cand are timp si chef-invata toata ziua).
Va pup, eu maine intru in 35 saptamani......... tot asa zic: inca macar o saptamana sa mai stea PETRA in burtica mea, si inca una.....si tot asa, pana la termen....

Codruta & 34 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am uitat sa va intreb pe fetele insarcinate in 33-34-35 saptamani: la voi mai e scurgerea asa alvicioasa si vascoasa, sau e albicioasa si gelatinoasa? Ca la mine, de o saptamana (de cand am avut atunci maroniul----care eu zic ca a fost o parte din dop), am scurgere si mai des si mai gelatinoasa decat pana acuma.

Codruta & 34 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Codruta grg

si am scurgere alba si vascoasa.....cred ca e normal, nu?

Si inca ceva nu am pofta de .....voi aveti?

Vero
28

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Is tare plictisita in dimineata asta...
Codruta - albicioasa si vascoasa...

Irina 35 si

Mergi la inceput

Vero drept sa spun eu as avea chef, dar nu mai am voie. Asa ca profita cat mai poti .

Irina 35 si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata gravidute!
Miflore multumesc de urari. Asta si am de gand sa fac: odihna, plimbari si cumparaturi!. Cred ca o s ail falimentez pe sotul meu, pentru ca acum fac cumparaturi pentru 2 si daca ii mai iau si lui cate ceva pentru 3!
Oana stiu ca faza cu arsurile si parul lui bebe este un mit. Nu sunt superstitioasa, nu cred in chestia asta, dar imi place sa glumesc pe aceasta tema.
Tonnia depinde ce cauti de la Graco. Scaune de masina, caruciare etc am vazut si la Selgros, dar cred ca in Bucuresti nu exista Selgros, sau?
Codruta cum te mai simti? Si eu am burtica tare tot mai des si contractii in fiecare zi. Numarul lor depinde insa de starea mea.
Bine ai venit Victoria, sarcina si nastere usoara!

Ieri mi-a dat bebe un sut sau un pumn in vezica, de era sa fac pe mine. 10 minute nici nu am putut sa ma ridic din pat. Trebuie sa recunosc ca fi-iu este tare puternic.

Sambata am aflat de la 2 prietene care au nascut de curand ca nu are rost sa imi car camasa de noapte si halat, ca nu am voie deloc cu ele: nici in sala de nasteri, nici in salon. Numai slapi avem voie! Asta ma sperie cumplit. Incep sa ma scarpin numai cand ma gandesc ca trebuie sa imbrac hainele lor sterile.

Si tot sambata am aflat ca in septembrie dr. mea s-ar putea sa plece din nou in concediu. Ar fi foarte nasol, pentru ca vroiam tare mult sa nasc cu ea (este si sefa la sectia obstetrica-gin. si face ordine cu toata lumea), dar m-a linistit spunandu-mi ca daca nu va fi ea, voi naste cu directorul maternitatii. Cine stie, poate va fi chiar mai bine. Mai ales ca mama este profa de romana a fiului directorului si se lauda reciproc mereu.

Joi intru si eu in luna a 8-a!

Flavia 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput