Mamici de septembrie-octombrie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 11
codruta_grg spune:
Vero, eu am chef, mai ales ca n-am facut de atata timp si mai ales ca nu avem voie. Dar ne vine noua randul

Stiu ca e normala scurgerea, dar parca la mine s-a schimbat consistenta in ultima saptamana.
Codruta &
34 saptamani
poze
Flavia_Hurducas spune:
Vero si eu am chef si am si trecut la actiune in weekend, ca daca stau in nadejdea sotului, care v-am spus ca este tare prapastios, nu mai pup eu decat dupa nastere. ![]()
Dar mai rarut, ca nu se pupa cu contractile!
Am primit 2 salopete pentru 1-3 luni si 2 pentru 3-6 luni din Anglia. Asa imi place ca se mobilizeaza toate rudele si prietenii de prin strainataturi!
Flavia 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
Victoria, bine ai venit! Sarcina usoara
. Mai povesteste-ne ce mai faci
.
irina81, daca in primele luni de sarcina bb avea marimea capului corespunzatoare cu UM, atunci nu ai avut CM peste sarcina. Cu cit creste bb, cu atit erorile la eco sint mai mari. Eu ce sa mai zic, ca la 33 de saptamini bb avea 3 kile
.
Azi ma duc la dr sa ma laud cu noile analize, in care glicemia este absolut normala, si in singe si in urina. Abia astept sa vad ce zice
.
Ioana
cge spune:
Neata gravi!
Eu sunt la serviciu, sunt tare bucuroasa ca mai am 1 sapt si intru in concediu CO de la 1-22 aug si dup-aia alt fel de concediu, vad eu de care.
In weekend, am tot cotrobait prin dulapuri, prin vechile hainute ale lui Victor. Am mai reorganizat si la Victor in dulap. am facut loc ptr. lucrusoarele printesei.
In rest, si eu am probleme cu dormitul. Bebelusha nu isi gaseste pozitia de culcare si nici eu.
Va mai scriu ca acusica trebe sa lucrez
,
Cristina, 31+
jadi spune:
Buna dimineata graselor!
Am un somn pe mine si am dormit destul de bine, azi in masina am adormit de 2 ori, noroc ca nu a trebuit sa conduc.
Am fost plecata in weekend la Curtea de Arges, a fost frumos doar ca ne-a prins simbata o furtuna la 10 km de intrarea in Pitesti , am crezut ca nu iesim vii de acolo...
Eu ma apuc de cumparaturi de spital dupa 8 august adica dupa ce fac 7 luni fix... si cumpar numai ce am nevoie la spital, restul doar vizonez si o sa le ia sotul ca nu am rabdare sa haladuiesc prin magazine.
Nepotul cel mic a facut colici sa vezi neica draci in fundul lui, tipa si urla de parca zic ca il pici cu ceara deci cine zicea ca trebuie sa ne odihnim pina nastem? mare dreptate are...
Ma apuc de treburi, mai trec mai incolo, ca iarasi veniti cu pofta de scris si umpleti capitolul, hehe!
Jadi
29 fix
PS: Vreau in concediuuuuuuuu.
iaca_poze
cge spune:
Anya, Jadi, eu dupa 15 august, pot sa vin la gimnastica.
Azi ma duc la doctorita, sa ne mai vedem printesa si sa primesc acordul ptr. mare.
Cristina, 31+
codruta_grg spune:
Va invidiez ca sunteti asa curajoase cu mersul in concediu.
Mie mi frica si sa merg cu masina prin oras, ca asa simt de tare trepidatiile de la drumuri!!! Mi se intareste burtica.... cand merg cu masina....Ciudat!!! Dar nu suport eu, sau bebelusha miscarile care le face masina (in curbe si prin gropi)
Codruta &
34 saptamani
poze
cge spune:
Codruta, eu fac pe viteaza cu mersul in concediu, ca sunt in sapt. mai mica ca tine.
Lasa, ca dupa ce se naste Petra, sa vezi ce plimbari o sa trageti si cu masina si cu fara. Gandeste-te ca si tu si sotul tau aveti proiecte de finalizat in perioada asta.
Normal, al tau nu se compara cu niciun altul.![]()
Si eu am intrat in panica cu nascutul prematur, de asta mi-am si luat concediu de la 1 august.
Lasa ca o sa fie bine pana la urma.
Cristina, 31+
mary ilie spune:
buna dimineata !
Fetelor, eu de cand a nascut cumnata, visez numai bebelusi! Sunt absolut incantata de nepotica mea! O sa vedeti si voi ce minune o sa iasa din burticile noastre!!!!
Jadi, la nepotica mea, inca nu au inceput colicile, e absulut adorabila si cuminte( deocamdata?)
Am vazut ca in afara de ceaiul ala care stimuleaza lactatia( de anason, chimen si fenicol)si care e oribil la gust si eu una nu stiu daca voi reusi sa-l beau pentru ca nu beau ceai in general, deci pe langa ceai mai sunt niste pastilute care stimuleaza lactatia Nutri Natal. Ati auzit de ele?
Mary 31+
Carmi spune:
Buna dimineata la mamici !
Vero, si eu am probleme cu somnul...dar din
cauza vizitelor dese la toaleta, apoi fuge somnul...si tot asa.
In rest, ma simt (inca bine) si nu prea am contractii.
Carmi 27+ si bebe Fabiano