Mamici de septembrie-octombrie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Cristina la el am si eu concediu 1-22 aug. legal si apoi prenatal. Mi-am luat asa devreme tot din cauza fricii mele ca voi naste mai devreme.

Astazi am facut ultimul tur de analize, cel putin asa sper. Daca sunt bune, urmatoarele le mai fac doar in spital.

Flavia 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Flavia, o sa ne sustinem reciproc, mai ales ca suntem si apropiate ca varsta sarcinii.

Cristina, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Neata

fetelor ce luati pt arsuri ca nu mai pot zici ca am baut o sticla cu otet asa ma arde de nu mai pot

dana (azi am facut 30 de saptaminii )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

dana, piinea prajita merge la sigur; eu am observat ca si laptele cald merge la mine.

Nu ma mai speriati cu nasterea prematura, va rog. Ce-i cu atita pesimism? Parca eram mai optimiste. Eu azi am intrat in saptamina 35, si sper sa nu nasc in urmatoarele 3 saptamini, ca doar de pe 15 august vreau si eu sa intru in concediu.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Nanadana incearca biscuiti si/sau lapte. Eu ma potolesc cu biscuiti si apoi un pahar de lapte cald. Si pe mine ma chinuie foarte tare arsurile!

Flavia 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si eu am spaima asta, v-am mai spus. De abia astept sa schimb prefixul!

Flavia, imi place un patut de la Graco dar n-am curaj sa-l comand pe internet, as vrea sa-l vad inainte si nu stiu unde.

Mergi la inceput

Ioana, ce stelute galbene ti-ai tras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Da Tonnia, desi n-am mai avut asa "tastarnitza" in ultimele luni, tot s-au adunat 1500 de mesaje.

Fetelor, deja ma gindesc ce o sa maninc la intilnirea de joi.

Ioana

Mergi la inceput

Vreau sa va intreb daca ati auzit ca ar fi buna pompa automata de la Chicco? Cel mai mult imi place cea de la Avent, dar nu-mi plac biberoanele. De la Chicco imi plac biberoanele. Nu stiu ce sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Fetelor nu mai fiti pesimiste ..si eu sper sa nu nasc in urmatoarele 3 saptamani. Zilele astea o sa intru mai rar pe forum fiindca e si sotul in concediu si mai facem cate una alta prin casa.
M-am cantarit iar ..am tot +12 kg si 99 cm-100 cm circumferinta...se pare ca am pierdut locul pe podium .

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 35 a
poze.

Mergi la inceput