Mamici de septembrie-octombrie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 13
mysweetest spune:
Apropo va aduceti aminte ca la mamicile de iulie-august au aparut nasteri premature inca de la sf. lunii mai adica aprox. 2 luni inainte...la noi inca nu a nascut nimeni in iulie si mai sunt cateva zile doar
.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 35 a
poze.
jadi spune:
Puschea pe limba... ce aveti? iar incepem saptamina cu amenintari?
Care nu se simte bine sa mearga acasa sa stea intinsa nu sa nasca aici pe forum, hehe.
Eu tot ziceam de cumnata ca naste mai repede la cit de agitat a fost copilul si uite ca a nascut cu 3 zile inainte de DPN asa ca nu e o regula.
Jadi
29 fix
iaca_poze
jadi spune:
pe cumnata taman o externeaza ca e bine si au nevoie si de rezerva ca era prietena lui iantu in operatie de cezariana si o aduce in rezerva respectiva, hehe
Jadi
29 fix
iaca_poze
mary ilie spune:
am uitat sa va spun ca la cfr2 pe langa materna la 250 mii mai au si gama Sanosan pentru bebelusi la preturi fara TVA

si eu stationez la +13 kg. la 31 saptamani. Eu am inceput numaratoarea inversa.... mai sunt 9 saptamani de sarcina, si am de gand sa-l tin pe bebe in burtica pana la termen, sa fiu sigura ca e bine dezvoltat
mary 31+
miflore spune:
Buna gravidutzelor vorbaretelor!
Atatea mesaje am citit...am capu varza;
Victoria, bine-ai venit! Sarcina usoara in continuare si un BB sanatos si frumos!
Mi-e foame asa ca revin mai tarziu!
Mihaela 30++
Flavia_Hurducas spune:
Fetelor ce este mai bun: Garmastanul sau Bepanthen? M-am interesat la farmacie, le au pe ambele, dar nu stiu care este mai bun.
Flavia 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
Ioana75 spune:
Flavia, eu stiu ca au intrebuintari diferite:
- Garmastan - desfunda canalele (se poate folosi din luna a 8-a)
- Bepanten - pt rani la nivelul mamelonului in timpul alaptarii
Eu mi le-a, cumparat pe amindoua, si de ieri am inceput sa ma dau cu Garmastan.
Antonia, nici eu nu m-am hotarit cu pompa, nu stiu ce sa-ti zic.
Ioana
Tonnia spune:
Flavia, eu le iau pe amandoua. Cica pt bb e bun B., iar pentru noi ambele dar mai bun G.