Mamici de septembrie-octombrie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 14
Flavia_Hurducas spune:
Multumesc Ioana, m-ai luminat! Maine o sa le cumpar si eu pe amandoua.
Flavia 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
jadi spune:
De ce va grabiti cu pompele? Cumnatei mele i-a venit laptele din ziua a 2-a si nu are nevoie de pompa si a mai dat si o gramada de bani pe ea... sint de principiul sa cumperi atunci cind e nevoie si o poate face si sotul daca ii indici modelul de pompa,
Jadi
29 fix
iaca_poze
Flavia_Hurducas spune:
Asa mi-a spus si sotul Jadi: de ce ti-ai luat deja pompa, ca poate nici nu iti trebuie. Dar sunt tare sceptica in ceea ce priveste cumparaturile pentru mine si bebe facute de alte persoane. Pana sa aleg pompa respectiva am vizitat nu stiu cate magazine si site-uri. Multe cumparaturi presupun umblat mult.
Flavia 30+
miflore spune:
Mary, unde la CFR au materna asa si produse sanosan tot asa? La farmacia spitalului? Poate lua oricine?
Mihaela 30++
miflore spune:
Flavia, si eu stiu ca sunt bune amandoua, si Bephantene si Garmastan; prietena mea a folosit de curand Garmastan si a avut un succes teribil cu el pt. ca avea asa niste rani de-i curgea sange, va dati seama ce placut era alaptatu'! Dar amandoua sunt f bune, si eu cred ca le iau impreuna; cat costa, cine stie?
Mihaela 30++
Flavia_Hurducas spune:
Miflore mie mi-au spus acum ca Garmastuanul este 230.000 si Bepanthenul 180.000.
Flavia 30+
Ioana75 spune:
Asa am dat si eu pe Garmastan la HelpNet, si are doar 20 de grame
.
PS: Schimb capitolul acum.
Ioana
kid2003 spune:
Buna! Hai ca prind si eu ultimul tren- pe pagina 10.
Tonnia- de ce nu iti plac biberoanele de la Avent? Eu am 4 prietene care le folosesc si jura ca mai bune nu exista. Cica tetinele sunt foarte bune, materialele din care sunt construite sunt f bune, nu prea sunt haioase, de bebelusi, ca n-au desene colorate, dar in rest...oricum Avent e o firma super-buna si specializata, ei cu asta au inceput- cu fabricarea biberoanelor, asa ca macar teoretic ar trebui sa fie mai bune decat cele facute de firme "generaliste". In fine, nici eu nu am cumparat biberoane si m-am hotarat sa nu iau. Lui bebe am sa ii dau lapte de la san si daca e nevoie de ceai (Cu toate ca cica n-ar fi) ii dau cu lingurita un pic. Si poate scap de biberoanele de 0-6 luni si cumpar direct din acelea mari! Ca oricum costa o gramada de bani.
Dar vorba lui Jadi, de unde stii ca e nevoie de pompa sau de bibe in primele 3-4 luni? Poate de pompa nu o sa fie nevoie deloc. Si daca totusi e, se descurca si sotzu' sa alerge la o farmacie sa ceara ce ii dai tu scris pe o foaie de hartie...
mary ilie spune:
Miflore, la CFr chiar cum intri in maternitate, langa registratura, au un dulapior de geamuri unde sunt expuse aceste produse cu preturile afisate. eu inca nu am cumparat, dar o sa merg acolo ca preturile chiar sunt mai bune ca peste tot, am verificat si stiu ca si gama sanosan e buna, nemteasca.
Cat despre crema si eu o sa le iau pe ambele, G pentru mine, B. pentru bebe, la Help net sunt G ~250mii si B ~ 160 mii cu cardul.
Si mi-am mai adus aminte de ceva important sa va spun
, adaugati la bagajul de spital si vreo 2 sticle de apa plata( pentru cele care nasc normal), ca in timpul travaliului si dupa cica bei la apa de nu-ti vine sa crezi....Cumnata-miu cauta disperat apa plata pe la 2 noaptea,si pe la Sofitel pe acolo nu prea sunt magazine non-stop, asa ca mai bine sa avem la noi....
mary 31+
septoct2005 spune:
Capitolul urmator ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53953" target="_blank">aici.