Mamici de septembrie-octombrie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 4
jadi spune:
hehe... o sa te intrebe aia ce inseamna 30+
barbati de la 30 de ani in sus sau ai trecut de numarul 30?
Jadi
28++
iaca_poze
cge spune:
Va dati seama ca daca am ramas gravida de 2 ori : 30+ e nr barbatilor.![]()
![]()
Si asha rad de mine colegii, ca singura metoda contraceptiva pe care o stiu este sa raman gravida![]()
Cristina, 30+
diafera spune:
Miflore, nu se iau in calcul zilele de concediu medical ca zile lucratoare si nici sarbatorile (ex a doua zi dupa Paste)... concediul de odihna in schmb se va lua in calcul ca zi lucratoare.. pt ca se platesc asigurarile pt zilele de concediu de odihna. DE impozit.. eu stiu ca nu se impoziteaza.. oricum pana acum din sal. meu nu retinea decat pensia , cas si ajutor de somaj. deci nu stiu dc in continuare vor mai retine ajutorul de somaj si pensia .. nu cred! Deci la media finala conteaza dc ai avut zile de concediu medical si conteaza cu ce procent au fost platite atunci. EU de ex. mi-am facut un calcul si ies mai bine dc imi iau ininte de concediul de maternitate , un concediu medical ... (din motive strict legate de salariul meu cred.. pt ca nu imi mai intra in calcul luna febr.. si mie din martie mi s-a marit sal.).. vezi si tu.
Nu uita sa ma treci si pe mine pe lista de intalneala... ajung pe la 17:30- 18:00.
Week placut
va pup, Aura
Ioana75 spune:
Cristina esti mortala
.
Aura, astept sa ne revedem!![]()
Fetelor, m-a palit in sfirsit o pofta: de pui cu smintina
. Am sunat-o pe mama, mi-a dat reteta, e ff usor de facut, asa ca ma duc acasa sa exersez. O sa marchez ziua asta in calendar
.
Ioana
codruta_grg spune:
Fetele care stiu, ma puteti lamuri si pe mine cu ceva?:
M-am angajat la mine la firma pe 27 iunie, si din 1 iulie am intrat in prenatal. Mentionez ca inca nu mi-am dat demisia de la cealalta firma, unde sunt angajata cu contract de munca. Cum mi se calculeaza mie, daca depun certificatul medical la firma mea, nu la cea veche?
Codruta &
34 saptamani
poze
mysweetest spune:
Ioana succes la intocmirea retetei ..si pe mine ma mai apuca talentul culinar dar pe caldura asta imi trece la fel de repede
.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 34 a
poze.
anya spune:
Ioana, daca nu vrei sa pui copilul in scoica pana la 6 luni - nu o mai cumpata. De pe la 6-8 luni (depinde de dimensiunea copilului) nu o mai poti folosi pt ca e prea mare copilul si ii ies picioarele. Cam de atunci treci la scaunul de masina. Din ce-am vazut, strainii isi scot copilul din maternitate in asa ceva. Eu l-am folosit de la 2 luni si am pus un prosopel ca sa reduc curbura, sa fie mai drept la spate.
Jadi, tu chiar crezi ca scapi in spital de noi? Nastem sau nu... te calarim noi. La cate suntem trebuie sa ne dea tot salonul. Cat despre inteligenta... nu vezi ca si eu ma prefac ?![]()
Am rezolvat cu schimbul de tura, asa ca 6 ca vin! La intalneala!
ANYA
mysweetest spune:
Vreau si eu mameloane de cauciuc (silicon) ce protejeaza de gurita lui bb...stie cineva unde se pot gasi?
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 34 a
poze.
cge spune:
In legatura cu concediu medical inainte de prenatal, aveti idee cat putem lua ?
2-3 saptamani ?
Si cine ni-l da medicul de familie sau ginecologul ?
Multam de informatii si eu abia astept sa ne intalnim.![]()
Mi-a zis acum sefu' ca trebuie sa vin si luni si marti si miercuri la scarbiciu
, de joi voi putea lucra de acasa.
Sper!!!
Weekend placut la toate burticile si numai bine,
Cristina, 30+