South Beach - o dieta interesanta (5)
Raspunsuri - Pagina 4
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ce mai faceti, ce mai ziceti?
Eu ma chinui cu dieta, na e greu sa renunt la dulciuri si cu greu ma abtin, ma apuca cateodata seara cate o criza de dulce.
Offf... Dar ma chinui si rezist cu stoicism cu toate ca ieri am incalcat oleaca regulile si am papat 2 bucatele de paine cu niste salata de vinete
, dar e preferata mea. Dar am zis ca de acu sa nu mai fac din astea sa ma tin de dieta ca vb aia eu ma plang ca-s grasa dar tot eu nu fac nimic pt asta.
Miercuri ne-au adus bicicletele care le-am comandat si aseara am fost la pirma plimbare cu bicicleta pe aici si a fost asa fain. Numai ca de azi noapte ploua incontinuu
si nu cred ca diseara avem vreo sansa sa mai mergem cu bicicletele. ![]()
In rest am primit telefon de la cei cu frigiderul si in sfarsit va veni luni dimineata. Si intreb cam pe la ce ora veniti si cica 7-8,15 am. Matinali oamenii astia! Dar e bine ca voi putea in sfarsit sa merg sa fac niste cumparaturi nu ca acu in fiecare zi fuga la cumparaturi ca tre sa fac papitza.
Cam atata, de cantarit ma voi cantari zilele astea pentru ca n-am gasit inca un cantar bun pe aici, sper weekendul asta sa fac rost de unul. Dar sper sa arate si mai putine kg ca daca nu...
Offf...
Gata nu va mai innebunesc de cap. ![]()
Va pup si sa aveti un weekend cat mai placut! 
------------------------
Dogs come when they're called, cats take a message and get back to you.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
boo lina spune:
buna fetelor, uite ma inscriu si eu pe lista desi am cam tinut dieta dupa ureche - adica am mancat si lactate. oricum eu sunt multumita de rezultate deocamdata - am plecat de la 55.5 si am ajuns la 53 intr-o saptamana - cred ca socul a fost atat de mare pentru organismul meu obisnuit sa manance mai mult dulciuri decat mancare incat am slabit chiar daca am mancat si iaurt
; eu am 1.62 si 55.5 idealul ar fi 48, da ma multumesc si cu 50...
apropo de dieta spuneti-mi daca cerealele gen musli sunt admise, ca tare as manca:)
in rest cu dulciurile am rezistat eroic, zic eu, am mai mancat cate o chestie dar toate dietetice, adica ingrozitoare
abia astept sa trec la fructe!
eli spune:
Buna! Eu raportez 49,6 kg
. M-am ingrasat. Dar zilele astea nu am avut timp de nimic, mereu pe fuga, deci nu am facut deloc sport. Abia acum am reusit sa va citesc.
Ioana si Ramona, bun venit!
Spor la slabit tuturor!
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
MissJJ spune:
Salut fetele!
Iar a ajuns subiectul pe pagina 5.
Eu mi-am cumparat in sfarsit cantar.
Am gasit unul fain de la weight watchers care iti arata greutatea grasimea din corp apa etc. Ce mai domnle' destept cantar nu alta.
Si in sf m-am cantarit: 62,8.
Putin tare am scazut dar ma chinui, merg cu bicicleta in fiecare seara, mai merg pe la sala cand apuc si chiar daca nu am slabit cine stie ce vizibil, dar eu ma simt mai bine, mai slaba. Ma tin de dieta cat pot si eu.
In rest nimic nou. Sper ca sunteti toate bine.
------------------------
Born free, now I'm expensive. ![]()
Mirunaedi spune:
Am inceput si eu aceasta dieta, dar cu mici modificari. Eu fiind vegetariana am inlocuit carnea cu soia. Credeti ca am gresit facind asta![]()
Pot sa va spun ca piinea pt. mine era ca un viciu, ca si pastele cartofii, orezul (noroc ca nu sunt fan, dulciuri) Nici nu imi vine sa cred ca ma pot abtine de la ele si sunt chiar foarte calma
Am fost chiar invitata in perioada asta la o aniversare si m-am putut abtine. Bine sunt doar in prima saptamina, vom vedea daca voi rezista pina intr-a doua![]()
Astept in continuare sa vad cum functioneaza la voi dieta.
Succes !!!
ramonav23 spune:
Bun seara gagici.
Mirunaedi, bine ai venit. Asteptam de la tine rezultate nemaipomenite, vezi ca pe vineri, se face raportamea kilogramelor pierdute peste saptamana.
Mada, e bine si cat ai slabit, ai sa vezi ca in timp o sa se topeaasca mai multe, trebuie doar sa ai rabdare. Uite-te la mine: cand citeam cartea South Beach, si cand spuneau unii ca au tinut cura cateva luni, un an, doi, ziceam ca sunt nebuni. Si, tin si eu de pe 14 martie, asta inseamna aproape5 luni. E mult, si am de gand sa continui asa, pe termen nelimitat. NU simt ca fac un efort nemaipomenit. Chiar daca ma mentin la 53 de ceva timp, sunt multumita, ca mananc bine, cand mi-e foame, daca vreau ceva dulce, pot manca, fara sa exagerez....si asa mai departe. Cand mi-e pofta de dulce, mananc batoane Fibrobar. Mi-am comandat de pe net, cu 10.500 bucata, 50 bucati. Ca si-asa mananc zilnic, si dau 15.000 pe ele. M-am obisnuit sa mananc in fiecare zi unul, e bun, imi tine pofta de dulce.
In seara asta, aveam 53 fix. Sper din tot sufletul, ca pana vineri, sa am macar jumatate de kilogram mai putin. Vineri plec la Piatra Neamt, merg la socrii. Vom face gratare si mancaruri buneee, sper sa ma pot abtine de la prea multe interzise....![]()
Va pup pe toate
Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23
eli spune:
Raportez 49,1 kg. As fi vrut ca pana la ziua lui Stef (16 august) sa imi ating telul, n-am reusit, dar acum mi-am facut o noua promisune, pana in septembrie cand ii vom lua motul, sa scap si de astea 2 kg (cred ca sunt pe burta puse amandoua
).
Spor la slabit si weekend placut!
loredanap spune:
salut dragutelor,vad ca voi va sunteti foarte cumintele si continuati serios diete.bravo!!!noi suntem tot in concediu am fost 8 zile la mare si de 2 saptamani suntem in italia,unde bineinteles nu ne'am tinut deloc de dieta drept urmare eu am 69 de kg 

si sigur voi mai pune pana ajung acasa peste o saptamana

.
ramona tu cat stai in piatra neamt?mi'ar fi placut sa ne intalnim
va pup pe toate si spor la slabit(cand voi ajunge acasa voi relua dieta si sper sa ajung unde mi'am propus)
ramonav23 spune:
Lore de ce nu ai anu ntat si tu ca vii la mare, ne-am fi vazut si noi.
Eu deja sunt acasa, am fost de vineri pana duminica, dar am fost in munti, undeva langa Lacul Rosu.
Eu, am facut o noua dieta
, dimineata mananc o felie de pepene, la ora 12 manancun baton Fibrobar, iar seara daca nu mai mananc un baton pe la 5, mananc doar o salata de varza rosie frecata cu sare, ulei si otet. M-a apucat o ambitie de zici ca am 100 kilograme, dar as vrea sa ma reduc kilele astea, desi nu se topesc nici moarte. M-am intors de la Piatra cu 54.5 kg, iar azi dimineata aveam 54 dupa aproape 4 zile de cura de care v-am zis.
. EEE, tin cat ma tine, si apoi incep normal, cu mancarica obisnuita, cereale cu lapte, oua, salatele, etc.
Ma trec din nou cu 54 la raport, si...sa speram ca ajung iar la 53 cat mai repede.
Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23
MissJJ spune:
Buna fetele!
Eu sunt cam suparat ca am terminat cele 2 sapt si am continuat cu faza a doua ca asa zicea acolo si in loc sa mai dau jos am pua 1 kg la loc.
Deci acuma am 63,8
.
Disper ca sincera sa fiu nu mai pot m-am saturat de kg astea. Eu am fost tot timpul slaba si acuma intr-un an puff am ajuns la 60 si. Hainele nimic nu ma mai incape din ce obisnuiam sa port si nici chef de iesit undeva nu am pt ca ma gandesc cu groaza la cum abia inchei blugii si ca imi iese burta si lateralele pe dinafara, eu care purtam numai cu buricul gol,
. Offf... Si vb lui Ramona si eu m-am gandit sa fac ceva mai strict regimul macar o perioada ca sa pot scapa de exces mai rapid ca acuma merge prea lent si nu mai pot asa. Plus ca in octombrie este ziua mea si vreau si eu sa ma pot simti frumoasa nu sa imi fie lehamite sa ma imbrac si sa ies din casa.
Am si eu o intrebare: voi ati avut cumva probleme cu anticonceptionalele, adik v-ati ingrasat dupa ce ati inceput sa luati? Am mai auzit despre cazuri din astea. Eu am inceput anul trecut in noiembrie sa iau anticonceptionale. Si faza este ca inainte de a le lua da aveam cu 1-2 kg in plus de cat aveam in romania dar era ok, adik nu era asa grav aratam bine, dar dupa ce am inceput sa iau pastilele am zburat rapid de la 49 la 57 adik din noimebrie pana in februrie si apoi din feb pana acu vara la 63. Si eu nu sunt o persoana care manaca tare mult sau este tare pofticioasa. Mentionez ca eu iau microgynon 30.
Va multumesc mult ca ma ascultati si pe mine
ca sincer nu am cu cine vb. Logodnicul meu zice ca lasa ca esti frumoasa si asa, eu te plac si etc dar nu ma plac eu pe mine.
Inca o data mersi si va pup pe toate. 
------------------------
Born free, now I'm expensive. ![]()