South Beach - o dieta interesanta (5)
Raspunsuri - Pagina 3
Laura B spune:
Buna fetelor!
Saptamana asta mi-am luat si eu inima in dinti si m-am hotarat sa ma apuc de slabit. Am inceput cu 2 sapatamani de Scarsdale, dar as vrea sa continui cu ceva pe termen lung. Mi-am luat eu cartea de "initiere" in South Beach, am vazut ca mai exista o carte si cu retele, si m-ar cam tenta sa ma apuc de dieta. Dar am o intrebare: e eficienta? (Dupa ce am vazut pe prima pagina, pare ca este
, dar voi, cele care ati slabit ati slabit numai cu regimul asta?
... Cam in cat timp?)
Laura
MissJJ spune:
Buna fetele!
Eu azi am reusit sa gasesc cartea cu South Beach
. Am vazut ca mai este si una de retete cu toate ca si asta are multe retete in ea, dar cred eu cealalta numai cu retete nu se merita este destul de scumpa comparativ cu asta simpla, e 20 de lire cea numai cu retete si 7 cealalta.
Asa ca acu o sa am mai multe idei de retete si de luni o iau de la capat.
Ramonav23 mersi de raspuns. Am sa tin minte. 
Si pentru ca nu putea sa fie totul fain si frumos mi sa stricat si frigiderul. Au ajuns la 18 grade plus in frigider si 5 in congelator. 
Asa ca acu tre sa ma apuc de dat telefoane sa ne aduca un frigider nou. Offff....
Bafta la slabit fetele!
------------------------
Dogs come when they're called, cats take a message and get back to you.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
ramonav23 spune:
Buna dimineata intr-o zi de sambata, in care eu muncesc in loc sa fiu pe plaja de la 100m de locul meu de munca!!!!
. Dar, e doar ora 10, la 12, sunt direct pe plaja, pana la 4 ca sa imi reaccentuez bronzul, care s-a dus de pe mine mai ceva ca ....noroiul.hihiihihi
New, cu batonul de slabit ma int4eleg mai mult decat bine. Mai nou, nu mai este ca inainte, are ciocolata vegetala pe deasupra, si este un desert delicios, iar eu, sunt incantata ca e mare si imi satisface pofta de ceva dulce cu varf si indesat. Nu mai zic ca e plin de cereale, si zilnic ies afara, neconditionat!!! Iar asta pentru mine, e o noutate, pentru ca eu aveam probleme din punctul asta de vedere.
Ieri, am zis ca o sa fiu cuminte, dar cu inghetatzile astea, nu poti dom'le! Am papat o inghetata din ciocolata, alune si stracciatella, delicoasa. Si apoi, mai zic ca, e cantarul rau si arata mai mult. Hahahahaha.
LauraB, da, noi am slabit numai cu regimul asta, desi am calcat si pe langa. Marturie sta toata arhiva. Nimeni nu l-a tinuit incontinuu fara sa calce pe langa. Dar am luat-o de la capat, cu firte noi, am slabit, iar am mai luat cate un kg doua, iar le-am dat jos, si tot asa. Asta e si ideea acestui regim. Sa iti faci un mod de viata din el, iar daca ai luat ceva in plus, pentru ca ai calcat pe langa, sa revii la faza 1, sa le dai jos si apoi sa continui cu faza 3.
Week-end placut.
PS. MAi fetelor care ati ajuns in UK, ce faceti voi acoo, cum ati reusit?
Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ramona eu de exemplu sunt venita cu viza de au-pair de 2 ani cat poti obtine maxim. Dar cand se termina viza asta vreau sa aplic pentru viza de student. Este extrem de scump extrem, sa vii ca student. De ex un an la o univ buna de stat care se fie recunoscuta cam 7000 lire pe an, asta este ieftin, se poate ajunge si la 11000 pe an. Mai ieftin este la colegii unde suma variaza intre 4000 si 7000 pe an si cursurile dureaza un an sau 2 chiar si 3.
Altii adik foarte multi au venit aici ca self-employed cand s-au dat multe vize foarte usor, tineti minte de scandalul vizelor si au reusit sa-si ia prelungirea de 3 ani si de acu nu-i pot da afara asa ca...
Sunt si care au venit studenti dar putini datorita sumelor exorbitante. Majoritatea fetelor sunt au-pair. NU este formidabil sa vii ca au-pair dar esti aici si e alta treaba. DE ex din viza de au-pair nu-ti poti schimba viza aici in altecva tre sa mergi tot in ro s-o schimbi.
Mai sunt bineinteles si cei care au venit ilegal sau au intrat legal si au stat peste termen cum e si in alte tari. Dar nu recomand...
Bineinteles ca mai sunt alte posibilitati ca muncitor in agricultura la ferme cu viza de 6 luni maxim un an, dar este munca f multa. Sau daca ai studii si esti foarte bun in ceea ce faci un work permit sau mai este o schema speciala pentru cei experti intr-un domeniu: highly skilled. Bine ca este si cazul casatoriilor cu un englez respectiv englezoaica dar tre sa fii norocos sa fie chiar dragoste si sa fii fericit. Eu de exmeplu prefer tot sa am un sot roman decat englez am avut si un prieten englez, dar e foarte mare diferenta de cultura parerea mea. Nu zic ne-am impacat foarte bine totul era ok familia lui m-a placut mult dar eu nu eram asa fericita cum sunt acum cu logodnicul meu, roman get beget.

Se mai poate veni ca investitor daca ai f f f multi bani dar nu cred ca sunt prea multe cazuri. Ca azil nu se mai poate sunt multi romani care au aici azil si de acu iau si cetatenie, dar ei au plecat in anii 90 cand era valabila chestia cu azilul politic.
Daca intram in UE va fi bine de ex pentru cei care vor sa studieze aici ca mine pentru ca vom plati si noi preturi normale de 1000 lire pe an nu 7000.
In rest ce pot sa-ti zic este bine aici in Uk ca sa castiga f bine comparativ cu italia sau alte tari, dar e o tara nu prea minunata, englezii sunt mai civilizati dar este o mare amestecatura de natii. Multa lume, majoritatea adik nu stau aici ca vai ce nemaipomenita de frumoasa e marea britanie ci pentru bani. Iti poti permite linistit casa ta masina le poti oferi copiilor tai alte conditii decat am avut noi parte in ro.
Cam asta pe scurt despre Uk.
Va pup!

PS Cartea despre dieta south beach este interesanta si inveti multe din ea.
------------------------
new spune:
Draga ramona, te-am intrebat despre batoane pt ca nu se prea potrivesc cu regimul South Beach. M-a tentat si pe mine sa incerc Fibrobar sar nu sunt recomandate in regimul disociat. Tu chiar ai slabit cand le-ai folosit sau sunt un substitut pt dulce?
Oricum nici eu nu m-am tinut de treaba. Maine ma duc la sala... am renuntat la aerobic si vreau sa incerc fitness inainte de a reveni la aerobic. Dar va trebui sa am grija pt ca am ceva prbleme cu coloana.
Eu astazi am mancat fructe, multe si variate... stiu ca nu e voie.
Am sa incerc sa ma abtin de saptamana viitiare dar am inca probleme ca nu prea pot sa-mi iau pachet la serviciu.
Va pup si spor la slabit.
ramonav23 spune:
Mada multumesc de poveste, am citit-o cu profund interes. Nu ca m-a interesa pentru mine, ci asa, ca....cultura generala. Eu ce sa zic, nu ma plang de cum o duc aici, si deci....nu ma gandesc sa plec. Merci oricum inca o data.
New, batonul Fibrobar contine cereale integrale, cicolata vegetala, si zahar...ce-i drept. Inafara de zahar, contine elemente permise, si deci nu vad de ce nu s-ar potrivi cu regimul. Eu...da, il folosesc ca inlocuitor pentru dulce, si imi tine si de foame. Eu mananc pe la ora 1, apoi pe la 4-5 un baton, si seara doar fructe, deci, e foarte ok. Nu mai zic......am mai zis...de iesitul afara
Oricum, rau nu are ce sa faca, asta e clar. De cand mananc, ar fi trebuit sa ma ingras, daca nu era bun.
Va pup, o seara buna.
Ramybrasov spune:
Buna ziulica.
Iaca am dat si io iama in discutiile voastre.
Mi-a spus MADA de reteta asta south beach si cum am luat 2kg in plus asta asa intr-o luna..mi-am pus in cap sa ma apuc de slabit.
Cand am venit in UK in ianuarie aveam 57 KG la 1,68 h...si m-am mentinut asa pina luna trecuta cand asa din senin am vazut ca am inceput sa pun pe mine..
Nici eu nu am scuze pt ca de langa patul meu nu lipseau Pringles sau Snikers sau nici o masa fara cartofi prajiti...
Astia familia mea(eu sunt aupair) sunt francezi si mananca numai peste si iaurturi si branza de 25000 de feluri.
Iar io nu ma omor..
Si m-am enervat io si m-am bagat la bucatarie sa fac mancare romaneasca ca la mama noastra.
Ai mei mi-au tot trimis pachete cu cascaval Hohland, branza telemea de acasa..salam...ciorba de burta...da am zis ca stop..
Plus ca o mamaliguta cu sarmale, o salata de beuf...fripturici cu sos....nu pot sa lipseasca din alimentatia unui roman nu![]()
Asa ca am zis ca tre sa fac ceva in privinta asta...si sa vad daca am ambitia sa ma tin de dieta
Va mai tin la curent cu evolutia...cred ca o sa incep de luni ca sa fie la inceput de saptamana
Va pup
MissJJ spune:
Buna Ramona!
Ai venit si la noi la subiect vad. Spor la treaba cu dieta asta. Eu ma chinui si eu, cam greu cu dulciurile, dar merge usor, usor. Sper sa vad si rezulatele la sfarsitul celor doua saptamani.
Sa stii ca si eu cand am avenit in uk acu un an si ceva m-am mentinut la greutatea mea normala o perioada vreo cateva luni, dar apoi am inceput sa pun pe mine intr-un ritm alarmant si am inceput sa iau si anticonceptionale si am pus intr-un an si ceva cam 15 kg pe mine.
Si acuma ma lupt sa dau jos ca am prea multe. Am inceput dieta ma mai duc la sala si in plus azi imi vine bicicleta de la halfords si am sa ies de acuma si cu bicicleta in fiecare seara vreo ora si ceva.
V-am pupat pe toate ca eu tre sa fug ca am multa treaba!

------------------------
Ramybrasov spune:
Salutare.
Am purces si eu la citirea retetelor ptr primele 14 zile...pai ptr asta trebuie sa stai toata ziua sa iti prepari si sa te tii de litera cartii, iar eu nu am timp...
De abia reusesc sa fac mancare ptr pranz si seara...bebele e foarte neastamparat si tre sa am mereu ochii asupra lui.
Iar in plus de asta trebuie sa cumpar toate verdeturile proaspete , bebele nu suporta cumparaturile...
Si by the way de unde gasesc eu URDA? ca am vrut sa fac si eu clatite cu urda si nu am gasit...
Iar eu si pestele nu ne impacam prea bine
Probabil o sa o incep in septembrie cand familia mea este in vacanta ca sa pot avea timp si pt mine
Multumesc oricum, o sa mai intru sa va salut
ramonav23 spune:
Ce faceti gagici, ce mai raportati? Eu nici nu am apucat sa ma cantaresc de vreo trei zile, ca am musafiri si cantarule in sufragerie, iar daca il mut de acolo, gata indicare corecta a kilogramelor. Deci, nu stiu nimic. Dar am fost tare cuminte zilele astea. Nu am mancatr decat fructe in plus, fata ed mancare.
MAi nou, mi-am comandat 50 buc de Fibrobar, ca sunt 10.500 pe internet fata de 15.000 la magazine. M-am obisnuit cu ele, si imi inlocuiesc masa de seara, nemaipomenit.
Astept sa-mi spuneti voi ce ati facut.