Mamici de septembrie-octombrie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buna fetele, ma iertatzi ca vin aici, dar doar sa ii dau un sfat /informatie Ioanei ca avd ca are cine sa ii trimita lucrusoare din Canada.
AM vazut ca bouncer ti-ai luat de al Fisher Price, sa stii ca e una din firmele f. bune si vreau sa-ti spun ca au acolo un swinger, pina intr-o suta de dolari, care se face si scaun de mincat,super, stiu ca are nasa mea, l-a folosit la greu asa: swingerul dupa 3 luni cand muti bebele din bouncer si caunul de dat papa cam dupa 5-6 luni, cand poate sta binisor.Chair si in swinger ii poti da mincare si e din ala cu melodii si masaj si nebunii, e super fain.
Bafta si sarcini usoare in continuare!

Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Marlena bebe al meu tot nu s-a intors si nici nu da demne ca ar vrea sa stea cu capul in jos ... sta la mine in burta ca in sezlong, are ficat pe post de perna ... sa stii ca si mie mi se umfla picioarele destul de tare, dar recunosc ca nu am renuntat la sare .... hehehe ion al meu mai spera 1% sa fie fetitza

Codruta eu am inteles ca sunt foarte necesare sutienele de alaptat, verishoara mea care a nascut in mai era foarte incantata de ele dupa ce vreo luna s-a chinuit cu sutiene normale, cu sarme si bureti, zicea ca o dureau sanii si nu stia de la ce .... astea de alaptat sunt din bumbac fara sarme si bureti si se desface cupa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna fetelor, intru si eu in sfarsit pe DC, am avut ceva probleme cu reteaua, care pana la urma mi le-am rezolvat singura (ce nu face omul din disperare).
Inca nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, dar bine ca m i-ati adus aminte cu controalele voastre sa sun si sa ma reprogramez cand o veni d-ra mea in concediu ca m-am saturat de poloneza care ii tine locul. Ieri am fost terminata din cauza ei. A bagat spaima in mine ca dupa 2 sapt de acum incolo ma pot astepta sa nasc oricand, mi-a facut examenul de secretie cu 2 saptamani mai devreme-adica ieri si nici macar nu a recoltat ea, a pus o rezidenta. ca deh.. trebuie si ea sa invete, apoi si-a infipt degetele in burtica mea jos si a zgaltait sa simta capul bebelusului si a pus si cei 2 rezidenti care o insoteau sa faca asta... tipa a fost mai finuta dar cand si-a infipt mana rezidentul din Ucraina am crezut ca il sugruma pe bebe. Toti de acolo eram din fostul bloc de tari comuniste. Ei nu stiau ca trebuia sa-mi ceara acordul sa faca treaba cu rezidentii (sau nu l-ea pasat), eu mica si proasta, venita de putin timp in USA nu am stiut ca puteam refuza toata chestia asta, era chestie de privacy plus ca era cabinet medical particular, eu platesc serviciile prestate nu m-am dus la un spital public unde sa zic merci ca nu platesc nimic. Cea care i-a tinut locul doctorei mele nu avea nici un drept sa faca asta (am aflat mai tarziu cand am vb cu sotul la telefon). Asa ca am sunat azi si am schimbat data urmatorului control pentru cand va veni d-ra mea. Si cu siguranta va afla si ea ce a facut inlocuitoarea. Cel mai mult m-a speriat ca dupa ce am ajuns acasa il simteam pe bebe ff jos si am avut niste junghiuri ciudate, ca am zis ca daca eu nasc din cauza ei mor cu ea de gat. Am sa termin de citit si revin.

Oana D - saptamana 33

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna fetelor

Sofia bine ai venit si multa fericire

jadi Mary sa va traiasac nepoteii

Ioana sa_le purtati cu multa dragoste lucrurile primiete

Cit despre preturi si aici sint ieftine fata de romania si chiar ma gindesc la voi si va admir

dana 29+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Oana, n-am pomenit manevre din astea pe aici. Cum sa-ti zgaltaie burta?! Ce dobitoci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Anca, la multi ani, multi si fericiti, sanatosi si impliniti alaturi de sotul tau si copilasii vostrii.
Flavia si eu am contractii cand fac efort asa ca incerc din rasputeri sa il evit. Felicitari pentru rochita, asteptam pozici cu ea. 1 milion de lei un prosop? Da ce face mama prosopul ala, sterge singur bebelusul? Si aici sunt preturi mai mari la prosoapele de baie pentru bebelusi dar am luat unul pentru copii mai maricei, pe alb si cu o rata brodata (motivul si de pe cadita de baie) care este mult mai gros si mai pufos decat prosoapele de baie pentru bebelusi. cearsafurile nu trebuie sa fie neaprat din finet dar mi se epare obligatoriu sa fie din bumbac 100% si daca se poate si cu tesatura mai plina, sa nu te uiti prin ele ca prin tifon.
Norina, caruciorul despre care vorbesti este tip sport. Si cand zic sport chiar asa este. Aici pe pistele de alergare/biciclete vezi numai mamici care alearga impingand la ele sau se dau cu rolele-un bun exercitiu pentru recapatarea siluetei.
Liadi, ai grija ce fel de culori folosesti, sa nu fie pe baza de acetona sau sa elibereze vapori toxici ca nu e bine deloc.
Carmi, felicitari pentru bebelusul fotogenic.
Sofia, bine ai revenit.
Tonnia, nu mai fi suprata. Gandeste-te ca se poate mai rau. eu am deja o intreaga retea de vergeturi pe burta si am observat si niste "piscaturi" spre solduri. Nu inceta sa folosesti crema, se estompeaza mai repede. E bine sa le ataci cat sunt rosii. Nici eu nu am mai pomenit asa manevre.. il si vedeam pe bebelusul meu dand cu capul de toti peretii uterului..
Jadi, sa-ti traiasca nepotelul, sa va aduca numai bucurii.
Mary, sa-ti traiasca si tie nepotica si sa aiba parte numai de cele bune.
Vero, aici unele spitale nu iti dau copilul acasa daca nu il iei in scaun de masina special pentru nou-nascuti. Sunt mult pe spate si cu piciorusele mai ridicate.
Mihaela, Marlena..ati ramas in urma 25 kg am "numai".
Mary Ilie, wellcome to the club. Eu ma mir ca azi noapte m-am trezit doar de 4 ori si nu mi-a trebuit decat apa si wc. Am dormit in rest ca o valiza.
Marlena si la mine sa traiasca adidasii. Mai greu e cu sireturile care nu vor sa se lege singure.
Ioana frumoase lucrusoare, sa le "folositi" sanatosi. Sa vezi ce o sa-i placa bebelusei tale vibratiile. Am vazut ca ai luat si perne laterale ca sa nu se intoarca accidental bebelusul pe burtica atunci cand e nesupravegheat. Unii o fac cu nonsalanta chiar la putin timp de la nastere.
Fetele care sunt in plina curatenie sau aranjat apartamente, spor la treaba si "nervi de otel". Eu stiu cum este, am trecut prin asta.
Mult succes tuturor la achizitionarea celor trebuincioase pentru bebelusi, eu am cam terminat operatiunea si ma bucur de asta pentru ca am contractii cateodata si cand strang masa si spal vasele. De umblat prin magazine mai anevoios. Vreau sa-mi pastrez No-Spa-ul pe care il am de acasa pentru cand or fi mai puternice. Aici nu se da nimic impotriva lor decat incurajari sa stam cat mai relaxate si..asta este.
Maine seara imi vine sotul de la Denver.. abia astept, m-am saturat sa stau singurica toata ziua. Mi-e dor de el. Mai e putin.

Oana D - saptamana 33

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Hai ca m-am intors si eu de la medic. Tensiunea mea a fost ok, ajutata de o cafelutza mica inainte sa ajung la cabinet, bataile inimii la baby ok, marimea burtii ok (conform cintarului de la cabinet se pare ca am luat 6lb in ultimele 4 saptamani). Si eu care ma gindeam ca uite dom'le ce bine ca ma dau jos de pe podium. Si pentru ca ma apropii de cele 34 de saptamani la care s-a nascut Andreea doctoritza mi-a recomandat sa stau 1-2 ore intinsa in pat obligatoriu si in rest cind prind momentul sa ma asez sau sa ma intind.

Vorbind despre jucariile care ii fac pe copii fericiti sunt citeva care nu dau gres niciodata: cutiile mai mari de carton, in care se pot baga cu totul, lingura de lemn si o oala sau un castron in care sa poata da cu lingura pina fac febra musculara la mina.

Anca 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Ma inscriu si eu in clubul cu mamici cu picioarele foarte umflate! Sa sper oare ca e baietel? Tati deja cind vorbeste despre noi spune "astea 3 fete ale mele" .

Anca 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mi-a cazut si mie fisa dupa o noapte de somn! Am vazut si eu lucrurile tale, Ioana! Super! Am crezut ca are Kid un glob de sticla...

Oana,

Anca, felicitari pt control!

Karmenutza, bravo pt cumparaturi! Eu nu am inceput inca, doar mi-am scos pe o lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata!

Mary nici eu nu port sutien tot timpul din acelasi motiv cu tine. Cel putin noaptea nu am purtat niciodata. Cand mi-am luat rochia de graviduta, vanzatoarea imi explica ca sigur o sa imi fie buna rochita, pentru ca nu prea am sani. M-am uitat la ea contrariata si vroiam sa spun ca acum sunt de-a dreptul Pamela Anderson.

Carmi multumesc de informatie. Am sa imi sun sora sa o instiintez. Saraca, cred ca masina lor va fi plina numai de lucrusoare pentru bebe. Stau si ma intreb daca lor le mai ramane loc pentru bagajele lor.

Marlena eu o sa am baietel si nu mi se umfla picioarele. Doar cu degetele de la maini am probleme, dar numai cand este cald. Este drept insa ca nici nu beau prea multe lichide.

Ioana frumoase lucrusoare. Sa le stapaneasca sanatoasa Miruna!

Tonnia, eu am spus ca o sa pun poze cu cosul, dup ace termin si cu aparatoarele cu volan. Pana atunci i-am spus lui Kid ca poate vedea cosuri asemenatoare la buburuza.ro. Difera doar coviltirul, care la mine este rotund. Iar cu rochita de graviduta voi pune poze luni.

Flavia 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput