Mamici de septembrie-octombrie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 10
karmenutza spune:
Buna dimineata!
Marlena, mie mi se umfla picioarele (stangul mai mult decat dreptul)si am fetita. Sunt singura? nu mai e nimeni cu fetita careia i se umfla picioarele?
miflore spune:
Buna dimineatza gravidutzelor!
Mary, vorba Oanei, welcome to the club! Si eu nu mai dorm asa de bine noaptea, e-adevarat ca toate schimbarile din casa m-au bulversat si-am dormit in pat strain...eu ma intorc destul de greu de pe o parte pe alta si uneori cand ma intorc simt o paraitura, o pocnitura, in partea de jos; nu-mi dau seama daca se si aude,tine o secunda; a mai patit cineva asa ceva? Si eu ma gandesc sa-mi cumpar Garmastan si sa ma ung dinainte, dar inca n-am ajuns. Si la fel cu papuceii, si eu mi-am luat 40 de la 37-38!
Oana, 25kg!!! Premiul I cu coronitza! Cred ca ti-e tare greu! Si cu sotul, uite-asa:
hai ca mai e un pic si vine!
Mie ieri mi s-au umflat prima data picioarele, nu exagerat dar totusi un pic se vedea si simteam la sandale; ar trebui sa ma mai intind si eu o ora-doua peste zi cu picioarele targatate pe o perna!
Anca, ca lumea jucariile!
Asa-i cu copiii, se bucura la ce nu te-astepti!
Mihaela 30+
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
Multumesc de vorbele bune
.
Tonnia, am vrut sa-ti zic ieri ca sint link-uri cuvintele alea, dar am zis sa te mai las un pic
.
karmenutza, si mie mi se umfla picioarele, dar nu tare, doar intr-un singur loc (pe interior, unde e curbura aia - ma scuzati dar nu stiu cum se cheama
), si nu in fiecare zi. Eu sper sa fie fetita, ca numarul lucrusoarelor roz s-a marit, si e pacat de ele
.
anca, multumesc de pontul cu jucariile, m-am amuzat copios
.
Denisa, multumesc de pontul cu swinger-ul!
oana, sa o pirasti pe dr aia nashpa
.
Ioana
Tonnia spune:
Eu am inteles ca nu e bine sa ne ungem prematur pe sani si sa-i masam, ca provoaca contractii. Prin sapt 37-38 e Ok cica.
Nu mi se umfla picioarele si e baiat.
miflore spune:
Cristina, multumesc pentru adresa!
Treaba cu punga e super, si nepotu-miu avea asemenea afinitati cand era mai mic!

Ioana, super frumoase lucrusoarele!
La noi exista suport din asta de dormit pe undeva, ca sa nu se intoarca copilul in somn?
Mihaela 30+
irina81 spune:
Buna dimineata!
Eu va scriu cam rar pt ca nu prea stiu cum sa ma integrez in grupul vostru;dar imi place f mult sa va citesc si nu ramane nici un randulet necitit de mine.
Felicitari tuturor pt lucrurile cumparate,si eu am luat cam tot ce trebuie pt bb,dar mai am de lucru la bagajul de spital.
In legatura cu umflatul picioarelor,eu nu am probleme si voi avea baietel.Dr era sigura 100%,dar cine stie...Maine mergem la control si abia astept.
Si eu vreau sa nasc normal cu sau fara epidurala si maine voi aborda subiectul asta la dr.
irina81 spune:
Miflore,si mie imi este greu sa ma intorc de pe o parte pe alta,nu stiu daca "paraie" ceva,dar ma doare mult pe sub coaste,cred ca apasa bebele.
Sfatuiti-ma si pe mine-ce e mai bine sa purtam dupa nastere ca sa ne stranga burtile-chiloti cu burtiera sau burtiera simpla stil centura? Si-a cumparat cineva?
Aaa,eu am luat 11 kg in 32 de sapt,dr crede ca e cam mult,dar nici nu-mi pasa..![]()
Irina
32+
Ioana75 spune:
irina, cum adica nu stii cum sa te integrezi? Vezi ca venim toate la tine la mare, sa vezi atunci integrare
. Ne povestesti ce mai faci, mai comentezi si tu la ce zicem noi ... nu e greu deloc
.
miflore (nu-ti zic Mihaela ca avem multe Mihaele si ne confuzam
), eu am vazut tuburi si la noi, nu chiar asa dar asemanatoare, pe Decebal la un magazin de copii, sus la etaj, si costau 1 mil. Magazinul nu mai stiu cum se cheama, dar mi l-a recomandat una din voi. E pe aceeasi parte a strazii cu Springul, la max 5 min de mers pe jos de Spring.
Ioana
Tonnia spune:
Hai ma Irina! Ca doar nu te integrezi in UE!
Ioana, deci asa...ma lasai in suc propriu...
cge spune:
Neata fete cu burti!
Aseara mie mi-a fost cam rau, dureri groaznice de cap, dupa care am vomitat la greu. Il durea si pe sotul capul, dar cand m-a vazut cum eram, a uitat de durerea lui.
M-am hotarat de la 1 August imi iau concediu de odihna, prenatal, medical, de care o fi.
Voi aveti arsuri la stomac ?
Eu am simptomele din primul trimestru si nu imi place deloc.
Karmenutza, si eu sper din tot sufletul ca am o bebelusha in burtica.
Si mi se umfla si picioarele.![]()
Ce diferenta o sa fie intre copii tai ?
Scuze, cred ca ai mai spus, dar n-am retinut eu.
Am luat hainute roz, scoica cu rosu, si sotul asa de tare isi doreste o fetita. Mi-ar parea rau sa fie dezamagit.
Eu ii mai zic ca cea mai mica problema care as putea-o avea la nastere, este ca Anca Victoria sa iasa fotbalist.![]()
Anca, si eu imi aduc aminte de Victor cum mergea cu o cutie rotunda in cap, din aia de fier de Panettone.![]()
Andreea ce zice de bebele care trebuie sa apara ? Il asteapta ?
va mai scriu, ca acuma trebe sa ii dau bataie cu treaba la serviciu, daca vreau sa le spun "Pa" saptamana viitoare.
Cristina, mamica lui Victor (5 ani si 6 luni) si a bebelushei 30+