Mamici de septembrie-octombrie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Cred ca eu v-am zis de magazinul de pe Decebal, e Lorris ca si cel din Cora.

Irina, daca este nasti natural, parerea mea este ca mai buna o burtiera/centura, ca o sa fii taiata jos.

Asa cum ti-au zis si fetele, e usor sa te integrezi : comentezi la greu. Asha ca mine !!

Cristina, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Tonnia, pe cuvint ca ti-as fi zis azi daca nu le vedeai.
Cristina, imi pare rau ca te simti asa. Si eu mai vomit noaptea, dar exclusiv in serile in care maninc ca (a se citi "o herghelie de porci") dupa ora 8-9.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana si Cristina, mersic pentru magazin! O sa-l vizitez!
Imi pare rau Cristina ca nu te simti prea bine, nici eu parca nu mai sunt chiar ca o floricica, mai ales noaptea... si ma gandesc si eu serios la concediu, nu mai am chef de servici deloc; poate tot de la 1 august!
Stie cineva cum se calculeaza exact indemnizatia asta pentru primele 4 luni? Adica calcul cu concediu medical si fara concediu medical; as vrea sa vad cam ce diferenta ar fi, daca merita sau nu sa-mi iau medical de la 1 august sau sa intru direct in prenatal???
Fetelor, mai paraie la cineva in partea de jos cand va rasuciti noaptea? Ca eu parca ma dezmembrez! Si asta de cateva zile! Mi-e si frica sa ma mai rasucesc dar nici nu pot sta ca o mumie toata noaptea!

Mihaela 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Si eu dorm din ce in ce mai rau. Aseara am fost campioana la nedormit. M-am enervate atat de tare pe cainii mei, care indrazneau sa later, ca vroiam sa ma duc sa le deschid poarta sis a ii las in strada. Pe sot l-am trezit de cateva ori sa le exploce cum ca nu e voie sa later in noaptea aceasta, pentru ca eu nu pot dormi.

Marlena nu prea mai iese chestia cu umflatul picioarelor la baieti!

Flavia 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am sunat la La Mama pentru rezervare si ce credeti ca mi-au spus; ca sa sun miercuri dimineatza ca se rezolva sigur; eu nu si nu ca vreau sa-mi faca de-acum, ca vreau pe terasa si cu spatiu intre scaune ca suntem mai grasute si ala nu si nu ca miercuri ne rezolva sigur! EU i-am mai zis ca am patit-o acum vreo luna si-am ramas fara masa dar n-am avut cu cine discuta; asa ca rezervarea nu e facuta inca; dar eu nu ma las pe miercuri, o sa sun luni din nou! Voi ce ziceti? Sa mai sun si pe dup-amiaza, poate e altul la programari? P-asta il cheama Dorin, stiu pe cine sa strang de gat la o adica!

Mihaela 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Si eu declar arsuri la stomac. De fapt le simt pana in gat. Am spus eu ca astept un baietel pletos…

Flavia 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, eu inca nu am asa burta mare (cred). De dormit noaptea dorm tun, ma trezesc doar devreme dimineata (pe la 6) ca sa merg la toaleta si de multe ori abia atunci imi aduc aminte ca sunt gravida . Probabil ca dorm atat de bine, incat uit. Cred ca ma sucesc pe toate partile noaptea dar inca nu am probleme. Voi care aveti burti mai mari, stiti mai bine.
Cristina, intre copiii mei va fi diferenta de fix 14 ani! Si fiu-meu e nascut tot in octombrie. Si s-ar putea sa fie apropiati si ca data. Apropos, pe el il cheama tot Victor, ca pe al tau.
Fetelor, stiti ce mi-a propus doctorita ieri? Sa imi lege trompele la operatia de cezariana, ca sa nu mai raman insarcinata. Ca zice ea ca oricum a treia cezariana este contraindicata pe uter dublu cicatricizat. Ce ziceti? Eu nu stiu ce sa fac, dar parca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

,

Nici eu nu am mai scris de mult dar ca tiza mea Irina citesc de zor in fiecare zi.
Bb meu inca nu s-a intors si drept sa spun mi-am cam pierdut speranta, cu toate ca toata lumea imi spune ca mai e timp... Vom vedea...
Acum is suparat ca la ultimele analize mi-a iesit o tampita de infectie urinara si doctoresele m-au pus sa iau ampicilina . Asta e... ghinion...
Cu bagajul de spital is cam gata...
Am 14.5 kg in plus... si de cand stau acasa nu mi se mai umfla picioarele, doar mainile... Si caldura asta ma termina...
Si cu lucrusoarele pt bb stau bine zic eu... Mai am maruntisuri de laut. Lucrurile mari le-am luat...
Va pupicesc si va doresc o zi racoroasa...

Irina 34+ si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, nu! Daca iti vine vreo idee? Si cica e posibila si a 3-a cezariana. Nu sunt pt masuri atat de radicale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Tonnia, bine ca ai vazut lucrurile Ioanei si nu m-ai crezut tzacanita de tot. Mda, eu fac liste si listutze si d-aia sunt atenta la ce va mai luati voi acum.

Am dileme chinuitoare (visez si noaptea produsele astea) deci un grad de tzacaneala am sigur. Ce sa fac? Iau si cosulet si patut de lemn care se foloseste pana la 3 ani? Sau doar patutz? Tare imi plac cosuletele, cum si-a luat Flavia. Astia in Anglia asa ii tin pana la 3 luni, cica se simt bebelusii bine in cosulet, ca sunt mai inghesuiti asa, ca in burtica mamei.
Apoi bouncer si swinger. Unul e ala gen sezlong cu vibratii, altul e un leagan cu baterii, in care (pe cuvant) am vazut bebelusi fericiti. Dar parca nici amandoua nu le-as lua...Si uite asa imi trece o zi...gandindu-ma la prostiile astea.

Hai noi sa traim! Si bebicii din burtici!

Mergi la inceput