Mamici de septembrie-octombrie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 12
Carmi spune:
Ioana, sa stapaniti sanatosi lucrusoarele pentru bebe, frumoase !
Flavia, chiar dupa ce ti-am scris ieri am primit o oferta de la babybutt (www.babybutt.de) in care sunt doua prosoape cu gluga, unul costa 4,50 euroi si celalalt 6,50 euroi. Asa ca sora ta poate comanda direct pe site (iti mai recomand www.babay-walz.de - cel mai popular site in materie). Merita sa-ti iei de-aici, la ce preturi spuneti voi ca sunt in Romania...eu ma ingrozesc.
Pupici la fete !
Carmi 27 si bebe Fabiano
b_irina_c spune:
aaa... Am uitat... Daca mananc ceva dulce am niste arsuri la stomac de imi vine sa ma urc pe pereti. Exact cum zicea Flavia, le simt pana in gat. E tare naspa....
Irina 34+ si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
nicole74 spune:
Neata, gravidute!
Eu nu am mai intrat de cateva zile pentru ca am incercat sa predau tot la munca, azi fiind ultima zi. Intru in CO si apoi in prenatal.
Merci, Ioana pentru informatia referitoare la cultura de col. Ti-a pus valvele la recoltare? Ca eu am o obsesie. F. frumoase lucrusoarele din Canada.
Eu tot nu stiu cum sa nasc, ba normal, ba cezariana. Cica la FIV indicatia e clara de cezariana si vad ca toate fetele cu FIV au facut cezariana. Mai am timp sa ma gandesc, dar cred ca nu voi fi hotarata pana in ultimul moment.
Karmenutza si eu am fetita si mi se umfla picioarele rau. Adica de la 37 acum port 41.
Pupici
Nicole 34 saptamani
Flavia_Hurducas spune:
Concediu placut Nicole! Eu mai am o saptamana.
Irina ce fel de infectie urinara ai facut sau mai exact cu ce?
Carmi preturile sunt super, dar nu stiu daca mai este timp pentru comanda prin internet. Sora mea pleaca sambata viitoare spre Romania. Am sa ma interesez in cat timp onoreaza comenzile.
Flavia 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
Tonnia spune:
Kid, aceleasi dileme am si eu! Nu inteleg ce rost au si bouncer si swinger, amandoua sun t doua chestii miscatoare, una jos si alta mai sus. Si eu as vrea sa aleg doar unul dintre ele.
Cosul mai mult de 3 luni nu poti sa-l tii. In plus baietelul unei prietene se intorcea singur la 2 luni cu capul invers, nici dr. nu i-a crezut, eu am vazut cu ochii mei. Asa ca urgent l-au pus in pat.
Nicole, dintre toate chestiile, vad ca valvele te sperie cel mai rau...![]()
Ioana75 spune:
Tonnia, kid, eu stiu ca in bouncer copilul sta la inceput, e aproape orizontal, pe cind swinger-ul are scaunel, bb sta cu coloana vertebrala aproape dreapta. Sint dedicate unor etape diferite din viata lui bb. Eu mi-am dorit mult bouncer, ca ma enerva ideea ca eu stau sa ma uit la teve si bb linga mine pe pat. Asa il pun in bouncer, cu fata la mine si spatele la tv
(am facut proba ieri, am pus o papusa de 60 cm pe post de bb in bouncer, si o leganam in timp ce ma uitam la film
).
nicole, concediu placut! Nu stiu sa-ti zic cu valvele, eu nu am vazut ce facea, de fapt n-am vazut niciodata sperietorile alea de valve
.
Arsuri am avut si eu rau de tot, dar mi-au mai trecut in ultimele saptamini. Legatura intre parul lui bb si arsuri e superstitie populara
.
Ioana
nicole74 spune:
Da, ma sperie rau valvele! Dar cel mai tare ma sperie clestele de col
! E o chestie cu care se prinde colul la inseminare (in cazul in care este inchis) sau la HSG, care ati avut ghinionul sa testati.
Merci, Flavia! Plec la munte. Cum e vremea la Brasov?
Pupici
34 saptamani
Flavia_Hurducas spune:
Si noi am planuit ca de Craciun (adica la 3 luni si un pic), bebelul nostru va primi cadou un patut. Dar si la cos am tinut foarte mult. Mi se pare mai potrivit si mai frumos cand sunt asa de mici.
Flavia 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
alinam spune:
Aoleu si eu care credeam ca sunt singura care a dormit naspa azinoapte ... si mi-a fost si greata si stomacul era in gat ... am papat aseara o ciocolata singura asta o fi cauza??? si bebe a fost agitat toata noaptea ca niciodata, i-am zis sotului, bey, asta isi face bagajele sa "vina" , azi sunt chiauna de somn ....
jadi spune:
Buna fetelor!
Vad ca aveti spor ati completat un capitol in aproape 24 de ore.
Noi nu mai plecam la nici o Roma tinind cont de circumstantele internationale de terorism care se prefigureaza.
Anya, sint apta de gimnastica de sapt. viitoare deci ma poti programa odata cu tine... daca iti trebuie numele , zici popescu! hehe.
Vezi ca si Cristina vroia , nu mai stiu care sint intentiile ei.
Alea Alea
Jadi
28++
iaca_poze