Mamici de septembrie-octombrie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana75 spune:
karmenutza, eu am vb cu prima mea dr si mi-a zis ca pot face si 3, si 4 cezariene daca vreau, important e sa ramin gravida cu minim 1 an intre ele! Deci eu as zice sa lasi trompele acolo, cine stie ce idei va mai vin
.
Eu nu-i iau pat in prima luna, astept sa ma duc la maica-mea la BT sa-i cumpar. O sa doarma bb in landoul de la carutz
.
Ioana
Flavia_Hurducas spune:
Nicole astazi este soare, cald si cerul senin ca lacrima, maine am auzit ca va fi tot vreme frumoasa, dar e duminica cica iar vin ploile.
Flavia 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
cge spune:
Karmenutza, pai ai baiat mare-mare
, sa iti traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Deci, nu suntem singurii carora le-a luat ceva timp pana sa se hotarasca la al doilea copil.![]()
Ce parere are Victor mare de surioara ?
Eu am citit intr-o carte ca un frate mai mare traieste venirea unui bebelush acasa asha cum am trai noi daca sotul ar aduce alta femeie acasa.

Si eu zic sa nu optezi ptr o solutie radicala, cu legatul trompelor.
Dupa Victor, la cateva luni, mi-am pus sterilet, cand ne-am hotarat la bebe2 l-am scos si in cateva luni, gata, a aparut bebe2.
Si eu cred ca bebelusha o sa iasa cu parul lumg, la cate arsuri am.
La Victor n-am avut sau am uitat, dar a fost cheliuta blond.
Adica ce par avea oricum nu se vedea.![]()
Kid, cele mai frumoase vise ale mele este ca sunt in magazine de copii si cumpar hainute. Deci, sa ne luam de mana, daca tu te gandesti ziua si eu le visez noaptea![]()
Cristina, 30+
nicole74 spune:
Merci Flavia!
Noi maine plecam. Sper sa fie frumos, ca in camera nu avem ce face
!
Pupici
Nicole 34 saptamani
cge spune:
Nicole, hai ca m-am speriat si eu de valve.
Acum mi-am adus aminte, ca mi-a zis doctorita data trecuta, ca luni o sa imi puna 2 valve "mici" (or fi si mari, sau oi fi aratat speriata rau) ca sa imi masoare colul.
Cristina, 30+
Flavia_Hurducas spune:
Carmi super site-ul!
Doar ca m-am enervat iar foarte tare. Dupa ce ca in Romania nu gasesti nici jumatate din lucrurile care le poti gasi in strainatate, mai sunt si f.f.f. scumpe.
Vorba sotului, merita se mergem de vreo doua ori pe an in Austria sau Germania sa ne facem cumparaturile.
Flavia 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
cge spune:
Si eu cred ca o sa vin la gimnastica cu voi, ca sapt viitoare lucrez de acasa si de la 1 august pana la 22 aug sunt in CO.
Dup-aia cred ca imi iau un medical ceva sau prenatal.
Cristina, 30+
norina spune:
Ioana super-lucrusoarele pentru bb, mi-au placut mult
Nu mai stiu cine intreba de Garmastan(imi cer scuze), eu mi-am cumparat si folosesc deja de cateva zile.Pe prospect spune ca este indicat a se folosi din luna a opta pentru a pregati mameloanele pentru alaptat, mai ales cele sensibile. Eu m-am grabit sa iau crema pentru ca sunt foarte stresata cu chestia asta, dupa ce o colega a patit-o rau de tot cu sanii
Dar nu va povestesc pentru ca nu vreau sa va sperii, dar urmarile sunt groaznice...poveste care in final s-a lasat cu terminarea alaptatului.Sa sper ca noi nu vom pati asa 
Norina 30+
b_irina_c spune:
Flavia drepT sa spun nu stiu nici eu... Ca ele (doctoresele) au tras concluzia din analiza sangelui si din sumarul de urina. Fara alte investigatii mai adnaci (sa zic asa). Flora microbiana cica relativ frecventa si WBC-ul mare (peste 11) si limfocitele mari... Si chestii de genul asta pe care nu le prea inteleg. Asa ca s-a consultat cu medicul ginecolog si au decis de comun acord sa bage in mine ampicilina vreo 5 zile... (faza e ce asta e a doua oara cand imi ies asa, prima data am luat pe la saptamana 7-8, aceiasi chestie... Acum se pare ca a recidivat...)
Irina 34+ si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
codruta_grg spune:
Buna dimineata!!!!
Miflore, sa stii ca de suportul acela m-am interesat si eu. Mi-au zis fetele care au ca nu merita, mai bine incropesti tu dintr-o patura, si ii pui in spatele la bebe si sta super bine, nu se intoarce. Fiecare cum crede!
Fetele care vor sa faca miscare: am inteles de la tipa unde mergeam eu, ca nu e indicata gimnastica pentru cele care au contractii. Asa ca fiti atente!!!
La mine a venit mama aseara la gatit. Saraca...a stat 4 ore si mi-a facut la mancare..... pe o saptamana. Ce sa fac!!! Nici n-am chef sa fac nimic si nici nu prea pot sta in picioare.
Am contractii, nedureroase, dar le am. Si de asta stau in pat (cu toate ca azi dimineata am dat o tura prin magazine, si mi-am luat un fier de calcat......pt. hainele de bebe). Cel vechi.........chiar era vechi!!!
Codruta &
34 saptamani
poze