Mamici de septembrie-octombrie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

oana 0204 pana la urma tu ce imi recomanzi? ...sa iau sau nu carut cu 3 roti, pentru ca nu am inteles ce ai vrut sa spui cu "mamici care alearga"... Daca nu te superi, te-as ruga sa-mi spui exact ce implica treaba asta. Merci oricum Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Irina pentru infectie urinara trebuie facuta o urocultura si o antibiograma. S-ar putea sa iei antibioticele degeaba, pentru ca tu ai infectie cu ..., care este rezistent la ampicilina.

Flavia 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Cristina, sper sa nu fie probleme de gelozie la Victor (al meu). El s-a declarat multumit si fericit de surioara, desi ar fi preferat baiat. Apoi a spus ca daca noi vrem sa fie fetita, foarte bine ca e fetita, ca doar e a noastra.
De vreo 2 ani tot il intrebam daca ar vrea un fratior (surioara) si tatonam terenul. Cand intr-un final stii ce ne-a zis? "Hai ca de cand tot ziceti ca faceti, pana la urma fac eu!" "Faceti-l o data si nu ma mai tot intrebati atat!" Cred ca s-a referit la faptul ca daca intrebam de 2 ani, mai stam vreo 2 sa-l facem si el creste de ne trezim cu nepoti pana la urma
Victor al tau e gelos? Oricum, ce zic ei acum e una, cand or vedea bebeul in casa, o sa fie alta, vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Flavia, pai sa stii ca are dreptate
sotul tau, mai ales daca veniti in iulie-august
si decembrie-ianuarie cand sunt luni de reduceri..
...care ajung pana la 70%, chiar ca merita, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Flavia sper sa-mi treaca si acum ca si prima data mi-a trecut cu ampicilina... Oricum voi repeta analiza si daca iese tot aiurea ii zie eu doctoresei ca vreau urocultura si antibiograma.
Mersi fain de raspuns.
Acum ma duc sa ma latesc in pat...
Pupici,

Irina 34+ si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna dragutelor,

Eu sunt inca sub socul suferit ieri. Pt ca al meu sot era in delegatie la Brasov, am plecat prin Mall sa ma plimb. Prima oprire, la subsol la magazinele pt copii. Stupefactie totala, la un mare si vestit magazin,deschis recent. o fusta pt gravidute 350 RON adica 3.500.000 lei. Si alte preturi de acest gen. Am ramas perplexa. Eu cred ca este o mare nesimtire sa pastrezi preturi vestice la venituri estice. Si chiar asa, aceste mari magazine care si-au deschis filiale si la noi in tara practica preturi mai mari decat surorile lor din vest (Belgia, Germania) de-ti vine sa le crapi capul. Dar snobismul romanului, deh, da un ban ca doar merge cu eticheta pe dos sa moara vecinul de ciuda ca are un lucrusor de la o mare firma. Sunt chiar revoltata.

Azi dimineata, m-a trezit seful din somn cu fraza "draga mea, cand ajungi la birou, urgent sa-mi faci....." iar eu nu intelegeam, care birou, cand ajung, trebuie sa ajung????? dar m-a luat atat de repede incat am uitat ca eu sunt in concediu. Asa ca m-am trezit repejor m-am azvarlit intr-un taxi si reprede repede la birou, ca ardea tara daca nu veneam.

Acum ca am terminat - sper, si mai sper sa mi se strice telefonul, ca in ultima saptamana tot suna cu chestii urgente - plec prin oras la achizitionat cate ceva pt bb. Imi place chestia asta tare mult, numai preturile ma enerveaza.

Vad ca e batalie mare pe locurile de pe podium la kg acumulate iar Oana e lider necontestat. Oricum, eu am pierdut cursa, am inceput chiar sa-mi ascult doctorul pt ca s-a ridicat mult uterul si deja am probleme de respiratie. Iar cu umflatul, ce sa mai zic, si eu mi-am luat sandalute (adica 2 baretute subtirele si 2 ate legate pe picior) marimea 39 de la 37 - asta pt ca nu-mi incepea busteanul intre cele 2 baretute. Oricum, am scos veregheta si inelele si chiar rad cu sotul ca din degetelele mele subtiri (gherute de pui de Crevedia cum le alinta sotul inainte de sarcina) am niste carnati Polonozi de toata frumusetea. Oricum, am renuntat la sare, multe fructe, fara fainoase si dulciuri si cu picioarele pe un suport mai inaltut (adica o patura rulata), si asta e pozitia chiar si in timpul somnului. Important este sa nu renuntati la cel putin 30 min mers pe jos pana la nastere. Problema e ca nu stiu ce sa fac cu problema de coloana care apare mai ales seara, dupa ce am alergat toata ziulica. Aici chiar nu mai stiu ce sa fac.

Va urez tuturor sa aveti un week/end cat mai frumos.

Mihaela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Schim eu capitolul, ca vad ca nu s-a anuntat altcineva.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2005 spune:

Capitolul urmator ne asteaptawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53797" target="_blank">aici.

Mergi la inceput