Mamici de septembrie-octombrie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Astazi a fost mare agitatie pe forum ..ba cu cumparaturi, ba cu clasamente si listutze de intalneala.
Mary_ilie eu fac un studiu si observ ca mai toate ce se plang de umflarea picioarelor vor avea baieti ...sper sa nu gresesc.
Pe mine ma dor picioarele iar seara merg ca o baba prin casa dar nu mi se umfla si parca nici nu tin minte vreo care va avea fata sa zica ceva de umflat....sotul cred ca s-ar bucura sa mi se umfle picioarele ..el inca mai spera 1 % sa fie baiat .

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 34 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Hei, neata "aproape mamici ce sunteti"!
Cand va aud ma apuca o invidie...deja sunteti din alt film; mai am mult pana la nastere si nu mai am aceleasi doleante ca si voi. Eu nu am cumparat nimic insa am primit vreo trei saci de haine de bebe la care nici nu m-am uitat din motive de superstitie. Oricum va trebui sa le fierb sau calc, ma rog.

Ieri am purtat niste pantofi care m-au ros ingrozitor si abia seara am descoperit motivul: aveam picioarele de trei ori mai mari decat in mod normal. M-am si speriat: parca eram Fiona din Shrek - ziua intr-un fel si noaptea intr-altul. SI cum eram la soacra acasa mi-a imprumutat o pereche de papuci medicinali care imi sunt imensi. Arat acum ca un copil mic care sa incaltat cu pantofii ma-sii...Da nu ma intereseaza. Atentia e oricum captata de burta mea care acopera ecranul...

Ma gandeam ce fericire o sa fie sa luam cadouri la copii. E asa simplu. Nu ca la oamenii mari si blazati. Pe copil il faci fericit si cu o chestie care zornaie sau pute cand o apesi...

Fetelor si eu o sa intarzii la intalneala ca deh...programul meu e tot de 9 ore.

Va pupicesc for now

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Si eu am facut un burtoooi care nu se mai poate confunda cu grasime sau altceva..ma intreb insa cat va mai creste?
Pe mine deja m-a apucat o dragoste de hainele vechi ..le-am mai asezat prin sifonier si aproape ca uitasem de unele din ele si abia astept sa le pot purta din nou.
Oricum mai am 44 zile pana la DPN .
Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 34 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Hop si eu, abia intoarsa de la cumparaturi, m-am contaminat
de la voi...desi initial spusesem ca o sa mai astept. Bagajelul
de spital e gata, bebe are hainute, ne mai lipsesc chestiile mari,
carucior, d-astea...le rezolvam noi dupa ce ne mutam in apartamentul
cel nou (adica in septembrie).
Vorbeati de picioare umflate? Pe mine nu ma mai incape NIMIC din ce aveam, adidasii sa traiasca !!! Azi imi fac ceai de urzici, poate m-o ajuta.
Ioana, ma bucur ca te-ai linistit cu glicemia !
Flavia, parca aveai rude in Germania? Chiar azi am vazut
prosopul cu gluga de care vorbeai, e mai ieftin decat in Romania.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sofia, ai dreptate, copiii se bucura de orice chestie.
La primul cadou Victor a fost super-incantat de punga

Cristina, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna, grasunicilor!
In sfarsit mai intru sa mai scriu si eu, de citit am citit mai mereu, deci sunt la curent cu toate noutatile.
Astazi am fost si eu la doctorita la control, bebelusha mea este bine, mersi, sanatoasa si voioasa. Azi era intoarsa deja cu capul in jos si mi-a zis dr. ca acum nu prea se mai poate intoarce pentru ca nu prea mai are loc. Dar oricum nu prea conteaza pozitia ei, ca eu tot cu cezariana voi naste. Chiar azi am intrebat-o pe dr. si mi-a confirmat, zicandu-mi ca nici nu incape discutie pentru nastere normala! Deci din punctul asta de vedere m-am linistit. Mie oricum imi era frica de nasterea normala. Si prima data tot prin cezariana am nascut. Am citit aici ca unele fete erau speriate de durerile de dupa operatie. Stati linistite si nu va speriati! Eu am mai facut una si nu e chiar asa de infiorator. Oricum, nu se compara cu durerile unei nasteri normale. Asta este SIGUR. Si recuperarea se face pe zi ce trece. In fiecare zi este mai bine decat ieri. Credeti-ma. Eu dupa 3 saptamani de la cezariana alergam dupa autobuz.
In alta ordine de idei, vroiam sa va mai spun ce am cumparat pentru bebe: 2 body, 3 pieptarase, o salopeta cu picioare, o salopeta fara picioare, o pereche botosei, un costumas cu pieptaras + caciulita + pantalonasi, 2 caciulite foarte mici, o paturica groasa. Iar ieri am dat comanda de 2 biberoane anticolici din astea de la buburuza pe care mi le aduce maine. Biberoane BFree, care am inteles ca sunt nemaipomenite. Si asta am citit si pe alt site, nu doar la buburuza. Prima data cu fiu-miu ne-am chinnuit foarte tare din cauza colicilor si acum vreau sa fiu prevezatoare . Am vazut ca mai intreba cineva de bibe anticolici, parca Mihaela E.
De zugravit ne apucam si noi cam prin 15 august, dupa ce intru eu in concediu. Abia astept sa o vad pe printesica mea, parca nu mai am rabdare, mai ales cand vad lucrusoarele ei pe aici. Si pentru mine mi-am luat camasa de noapte pt. spital, cu nasturi in fata, foarte draguta.
Hai ca m-am intins cam mult. Dar asa este cand intri rar, scrii tot odata.
Va pupic pe toate si mai "vorbim".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am fost si mi-am dus socrul la gara. Fetelor, ne-a adus o valiza de lucrusoare pentru bb, cel mai cel fiind o pereche de papucei din atlas roz, mori linga ei ce frumosi sint. Si mi-a adus si prosop cu colt, deci m-am linistit cu kestia asta.
Sa va zic si ce i-am dat eu comanda sa-mi aduca (preturile sint in dolari canadieni, ca sa vedeti si voi cit de ieftine sint fata de ce e la noi...): www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10052&langId=-1&productId=15239" target="_blank">bouncer, www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10052&langId=-1&productId=11595" target="_blank">tub de dormit, www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10052&langId=-1&productId=16729" target="_blank">set medical.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Felicitari Ioana pentru lucrusoarele canadiene! Sunt super! Imi place mult suportul acela pentru dormit. Ma gandeam sa iau si eu unul de la Chicco dar pare mult mai inconfortabil decat asta al tau.
Sa le stapaneasca sanatoasa Miruna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mersic kid.

Sa va zic de maica-mea cu cezariana: ea m-a nascut pe mine cu cezariana ca aveam prezentatie pelviana, si pe frate-miu natural. Iar pe mine incearca sa ma influenteze sa fac cezariana. Fiecare femeie cu organismul ei, si fiecare organism reactioneaza diferit. Deci ma las pe mina doctorului.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kidule, e a doua oara azi cand admiri lucrurile fetelor, ale Ioanei si cosul Flaviei. De fiecare data am intrat in albumul lor crezand ca vad poze acolo si ...nada!

Mergi la inceput