Mamici de septembrie-octombrie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioana75 spune:
Mai, mai, la limita am intrat pe podium pe locul 3
. Sa stiti ca muncesc din greu pentru asta, cu popcorn si fornetti/pateuri in fiecare zi
.
De-abia astept sa ne vedem, sa ma mindresc cu burtoiul meu - e imens, chiar arat asa:
, doar ca n-am funda mov in par
.
Ioana
mary ilie spune:
fetelor, nici eu nu ma las, azi dimineata aveam +13 kg. la 30 saptamani. si eu iau materna si totusi nu prea am pofta de mancare... si cu toate astea se aduna Kg.
Mary 30+
miflore spune:
Iaca-ta si listutza cea completa:
Intalneala gravidutze 28 iulie 2005 la La Mama din spatele Evei
1. Ioana
2. Cristina Cge
3. Mihaela Miflore
4. Mary Ilie
5. Moki
6. Jadi
7. Sofia
8. Anya
9. Raluca
10.Mihaela_e
Cine mai poftesteeee?
Mihaela 30+
miflore spune:
Ioana, vezi ca Mary si Flavia iti sufla in ceafa...![]()
![]()
![]()
Au cate 13 kg in plus si minus vreo 3 saptamani fata de tine!
Mihaela 30+
mary ilie spune:
mai
voi cum va descurcati cu menajul, ca eu una nu prea mai am chef de nimic de genul asta, dar n-are cine sa le faca

Cat despre bucatarie, pana ma hotarasc sa gatesc ceva... imi trebuie mare curaj, daca ar fi dupa mine n-as mai gati nimic, dar vine sotul acasa si vrea mancare.
OFFFF tare rau e sa fii
abia ma mai misc prin casa si suport asa de greu caldura.....
Si mai e ceva... eu nu pot sa mai dorm noapte, ma trezesc din ora in ora, stau la aer pe balcon, schimb paturile, din sufragerie in dormitor si invers si bineinteles imi enervez sotul care nu poate nici el saracul sa doarma ca lumea
Cred ca organismul meu se pregateste pentru noptile care vor urma dupa nastere, sa stiu de pe acum ce-i aia noapte alba![]()
![]()
codruta_grg spune:
Cu sutienele de alaptat, noua ne-a zis ca e mai bine dupa nastere, cand alaptam, sa nu purtam sutien, decat cand iesim din casa. Important e sa purtam sutiene inainte de a naste (chiar de cand ne cresc sanii)
Codruta &
34 saptamani
poze
cge spune:
Mihaela-MiFlore, magazinul este mai in capatul din Calea Mosilor, inspre Armeneasca.
Calea Mosilor nr. 201 Bucuresti (L-V 10.00-20.00, S 10.00-18.00) - tel. 021.212.16.79
Cristina, 30+
Flavia_Hurducas spune:
Am plecat acasa, ca ce-i prea mult strica!
Flavia 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
mary ilie spune:
Am uitat sa va intreb ceva, voi purtati sutien tot timpul? ca tocmai am citit undeva ca daca vrem sa ne mentinem elasticitatea tesuturilor, trebuie sa purtam sutienul tot timpul, chiar si noaptea, si acum si mai ales dupa nastere. Si eu care nu prea am purtat, ca n-am cine stie ce sani
Voi ati inceput sa va dati cu Garmastan, ca ar trebui sa cam incepem...
Mary 30+
mary ilie spune:
Hai sa va zic o faza tare... ma duc sa-mi iau ceva de incaltat mai comod, ca nu ma mai incape nimic cu picioarele astea umflate, ma hotarasc la niste papucei draguti, foarte comozi, cer 38 nr. meu, dar nici vorba sa ma incapa, cer 39, nici astia, si ce credeti fetelor mi-am luat papucei marimea 40!!!! ce n-am avut eu in viata mea
mai am un pic si iau la purtat papucii sotului