Mamici de septembrie-octombrie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
cge spune:
Eu iar cat pe ce sa ratez intalneala, pe 28 am intalnire cu parintii
colegilor de gradi ai lui Victor.
Sa discutam despre bagajul de tabara![]()
Eu o sa ajung mai tarziu la intalneala. Programul meu se termina la 18.00, o sa incerc insa sa scap mai devreme.
Anya, credeam ca numai eu m-am grabit la maritat.
Cel putin, maica-mea asa sustine![]()
Se pare insa ca si voi ati fost grabiti sa va casatoriti.
Multi ani fericiti impreuna!!
Cristina, 30+
mihaela_e spune:
Buna dragutelor,
Nu v-am uitat, dar din pacate accesul meu la mail este muuuuult redus. Inca nu am reusit sa-mi instalez internet acasa, si este destul de complicat cu actele.
Eu de ieri am inceput sa-mi achizitionez cate ceva pt bagajul de spital. Asa ca pana acum avem: chitanta de plata a CAS pana la sfarsitul anului si adeverinta de la OPSNAJ, 2 pachete mari de vata, 2 pachete de absorbante de noapte, cosmetice pt bb toate nivea: servetele cu cutie suport (pt acasa) si pachet mai mic pt spital, pampersi marimea 2 pachet mare (pt acasa) si pachet mic pt spital, pudra, sampon, sapun, crema, ulei corp, betisoare urechi, termometru corp, patutul si salteua trebuie aduse acasa, asta dupa ce-i facem loc, pompa pt san trebuie sa/mi ajunga acasa. Inca nu am luat lucrusoare. Am cautat dar nu am gasit biberoane anticolici. Evident continua cursa cumparaturilor.
In ceea ce priveste kg si eu am pierdut cursa pt podium. In aproape 1 luna nu am luat decat 500g. Si eu iau Materna din luna a 2-a dar mi-a cam pierit pofta de mancare. Am reusit sa elimin fainoasele si dulciurile, sucurile asa zis naturale si mancare dupa ora 18.00. Daca mi-e foame totusi mananc fructe: pepene rosu sau piersici.
Am vazut ca organizati a 2-a intalneala pt joia viitoare. Asa ca vin si eu, ca doar sunt in "concediu"!![]()
Mihaela 27 fix.
codruta_grg spune:
Flavia, iti spun sincer ca nu mai stiu in care. Ori in cel vis-a-viz de Sora sau cel de pe Motilor. Ca numai prin astea am mai umblat.
Dar s-a deschis pe Eroilor, vis-a-vis de Holywood Music & Film un magazin numai cu hainite si e foarte bine aprovizionat. Noi de acolo am cumparat cate ceva, dar m-au enervat vanzatoarele ca nu mi-au dat umerasele, motivand ca ei trebuie sa le plateasca in Italia.
Codruta &
34 saptamani
poze
miflore spune:
Multumesc Cristina pentru idee!
Nu prea stiu ce sa fac, alea sunt cam scumpe, cred ca te referi la masinute din alea mari, in care copilul intra cu totul si o conduce, nu? E o idee buna dar cred ca-i prea scumpa pentru mine in momentul asta...cat o fi, vreo cateva milioane?
Mihaela 30+
cge spune:
Codruta, noi am luat lenjeria din Praktiker de la raionul cu draperii/perdele.
Au niste seturi ambalate ca un sul, cel putin aici in Bucuresti.
Incerc sa pozez lenjeria si sa ti-o arat maine.
Cristina, 30+
Flavia_Hurducas spune:
Pentru spital eu mai am de luat doar chilotii cu burta si sutien de alaptat pentru mine, iar pentru bebe pampers si servetele umede. nsa nu mi-am strans inca intr-un loc bagajul de spital.
Sunt insa foarte suparata ca in maternitate trebuie sa luam de la ei camasa de noapte, halatul si slapii!!! Numai in salon avem voie cu ale noastre. Iar pe bebei ii imbraca tot cu haine de la ei. Ale noastre ne trebuie numai la externare.
Multumesc Codruta!
Flavia 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
miflore spune:
Cristina, nu-i nimic daca vii mai tarziu, doar sa vii!
Mihaela_e, te trec pe listutza!

Mihaela 30+
cge spune:
Mihaela - MiFlore,da' sunt scumpe masinutele 4.500.000
Nici noi nu i-am luat lui Victor.![]()
Poti sa incerci pe Mosilor, e un magazin 'Karnaval', unde au costume ptr copii. Poate au ceva accesorii de Batman, pe care nu le are.
Sau vreo carte ceva, Victor a fost super incantat de o carte cu CD pe care a primit-o la ziua lui.
Sau jocuri pe calculator.
Cristina, 30+
miflore spune:
Multumesc Cristina!
Nu prea cred ca-i iau masina. Taica-su o sa-i ia bicicleta asa ca prea multe mijloace de locomotie!![]()
O sa ma duc la Karnival, stii pe unde e pe Mosilor? Sunt sigura c-ar fi super incantat de niscaiva accesorii ale omului paianjen! Si carti ii luam, ii plac tare mult!
Mihaela 30+