Mamici de septembrie-octombrie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 5
Flavia_Hurducas spune:
Multumesc Mary!
Flavia 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
Ioana75 spune:
Tonnia, cosul de la mother era vro 6 mil
. Dar eu cred ca se mai gasesc si la alte magazine cu preturi normale, eu am vazut mai multe dar nu am retinut pentru ca nu m-a interesat.
Marlena, te-am luat, asta e ... ai ramas in afara podiumului
. Eu azi sint la +14 kg
.
Ioana
mysweetest spune:
Da se pare ca am ramas fara loc pe podium ..in ultimul timp nu se mai depune nimic pe mine ba chiar slabesc ...daca tine tot asa caldura asta nu cred ca mai pun vreun kil pe mine pana la sfarsit...oricum mi-am luat niste prajituri si tocmai le-am mancat..poate mai recuperez ceva
.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 34 a
poze.
miflore spune:
Buna fetelor!
Voi ati cumparat deja o gramada pentru bebei, eu stau mai prost la capitolul asta...nu ma lasa santierul din casa, cica el e acum pe locul I! De-abia astept sa se termine!
Ioana, o sa fac rezervare pentru 10 locuri la terasa in dup-amiaza asta; Deocamdata suntem 9 (daca-si aranjeaza si Anya si Raluca cu serviciile);
Multumesc MySweetest pentru analize! M-am linistit, exact analizele care mi-au iesit mai mari se modifica pe perioada sarcinii; Si multumesc celor care mi-au spus de calciu, se pare ca trebuie sa ma dau pe laptate! Apropos, ce draguta ai fost Cge! Auzi la ea, nici o problema cu calciul, doar ne cad dintii si-avem carcei!![]()
Bine-ai revenit Sofia! Te trec pe listutza, intalnirea e joi 28 iulie, ora 16.30-17.00 la La Mama din spatele Evei;
Multumim pentru telefon, si eu l-am scris in agenda!
Anya, 14 ani de casnicie!!! Wow! Multi ani inainte, sa fiti fericiti! Dar la cati ani te-ai maritat?
Moki, de zymaflor eu mi-am intrebat medicul data trecuta cand am fost si mi-a zis sa nu iau, ca n-am nevoie; nici nu stii cum e mai bine, sa iei, sa nu iei...
Mersic Flavia pentru rezultatul de la analize!
Jadi, cred ca vei lua locul Ioanei la mutat capitolele;
; acum nici n-ai mai intrebat, muta cineva, nu muta, l-ai mutat si gata;
noi nu prea suntem doritoare de mutat capitole, suntem mai lenese si mai nepricepute, asta s-a vazut; in afara de Ioana, Jadi si MySweetest! Multumim!

Mihaela 30+
cge spune:
Fetele, noi am luat caruciorul si scoica de la :
http://www.babycarero.netfirms.com/
Am sunat la nr de telefon de pe site, am stabilit modelul in functie de ce aveau in stoc si de prefrintele noastre, si apoi seara au venit si ni le-au adus acasa.
Caruciorul pe care l-am luat este K609 - gri cu portocaliu, iar scoica : Z103 : bleumarin cu rosu.
Ambele sunt fabricate in 2005, au venit cu manual de utilizare si garantie.
Mihaela - Miflore, au si masinute ptr nazdravani mari din acelea cu baterii. Poate ii iei nepotelului tau, nu stiu insa in ce buget te incadrezi.
Cristina, 30+
codruta_grg spune:
In Cluj, suportul pentru cadita costa cam 800,000 lei. Si mi s-a parut scump. Eu l+am imprumutat de la cineva, dar poate o sa cumpar si eu pentru ca e cam ruginit asta.
Cristina, in Cluj nu este Miniblue (cel putin asa stiu eu). Dar in Praktiker sunt haine de patut? Ca atunci mergem acolo.
Nu mi-a iesit nici o infectie la urina, deci nu a mai trebuit sa imi fac anti-biograma. In rest astept sa merg luni la doctor sa vedem cat a mai crescut bebelusha.
Codruta &
34 saptamani
poze
mysweetest spune:
Miflore intr-adevar Cristina a fost tare draguta cand ne-a zis ce ne cad dintii dar asta-i adevarul ..vrem sau nu vrem sa recunoastem sarcina duce de obicei la aparitia sau agravarea unor carii si de asta ma stradui eu sa mai iau calciu desi imi da contractii uneori...asta este!
Marlena &
poze.
miflore spune:
Fetelor, dar care mai e clasamentul cu greutatea? Oana primul loc(+18kg?) dar pe doi cine e, stiu ca venea cineva puternic din urma, Ioana tu parca locul 3 (+14kg), locul 4 MySweetest cu +12kg; sau nu cred, Flavia, tu cate kg ai? Cred ca esti pe langa locul 3, nu?
Eu am la 30 de saptamani 10.5kg (seara), dimineata pana-n 10; n-am sanse de medalie!
Mihaela 30+
Flavia_Hurducas spune:
Codruta in Cluj unde gasesc suport de cadita? Saptamana viitoare ajung si in Cluj. Sper doar sa fie deschis sambata.
Miflore am ramas tot la 13 kg, dar Ancadm mi-o luase inainte. Asa ca am pierdut podiumul. Doar daca facem un alt clasament cu gravidele de 30-31 saptamani.
Flavia 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
mysweetest spune:
Primul loc era Oana cu +20 kg si 2 Mariana Tache cu +16 kg iar 3 Irina & Ioana cu +14 kg iar pe 4 nu mai stiu ...Flavia, Ancadm ..oricum erau mai multe
cu +13 kg,+12,5 kg...
Si eu am pierdut locul 3 de pe podium
...dar inca mai am sanse cu +12 kg sa recuperez.
Marlena &
poze.