Mamici de septembrie-octombrie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Kid cred ca am sa renunt si eu la Materna. Am o pofta de mancare...Oricum, dr. mea a zis sa iau doar un flacon. In afara de asta am mai luat in primele 3 luni 2 flacoane de Maltofer (Fe si Acid folic). In rest nimic. Nu inteleg de ce mi-a dat acum Materna, daca a concluzionat mai demult ca ma hranesc foarte sanatos!

Codruta lenjeria (pilota, perna+invelitoare si cearceaf) am comandat-o de la reclamamascata. Dar mai incolo am sa iau material si o pun pe bunica (strabunica lui Stefan) sa coasa cearceafuri si invelitori pentru perna.

Alinam sincera sa fiu si eu m-am gandit ca prosoapele alea de 1 mil. poate il si sterg pe bebe. Nu de alte, dar nu pot sa imi explic pretul. Dar se pare ca nu sunt singura care le-am vazut.

Flavia 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

mai nu ma mai speriati cu cezariana, ca eu trebuie sa fak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna dimineata la pranz, graselor!
Jadi si Mary, sa va traiasca nepoteii , sa creasca mari si sanatosi!
Miflore, nu stiu daca pot ajunge la intalnire, asa ca nu as ocupa un loc degeaba pe listuta. Oricum, poate trag o fuga, daca scap mai repede de la munci.
Ioana, da-mi si mie te rog un pm cu parola noastra. Merci!
Pupici fetelor, ma duc sa pap!

Raluca, 28 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Kid si Flavia si eu iau Materna de la inceputul sarcinii, dar pofta de mancare ..ioc. Eu cred ca depinde de fiecare organism, la mine nu au nici un efect pana acum - adica nici pofta de mancare nu am dar nici analizele nu-mi ies bune.....apropos, deja incepe sa ma doara o masea, exact de ce-mi era frica..deh, ne haleste calciul...si daca ati sti de cate ori ma spal pe dinti+ ata dentara+ apa de gura si..tot degeaba(exact ca fetele cu vergeturile)Norina

Mergi la inceput

si mie mi-a zis medicul sa iau materna ... da nu m-am invrednicit ... imi e cam frica, de fapt sunt impotriva medicamentelor, eu nu am luat pana acum nici o pastila de cand sunt insarcinata, nici macar de calciu.......

Mergi la inceput

Cearceafurile trebuie sa fie din finet???? Ceea ce am luat eu nu este.

Alinam nu vreau sa te speri, dar am auzit ca durerile dupa cezariana sunt destul de mari. Este principalul motiv pentru care am renuntat la acest mod de a naste si sper sa nu se intample nimic care sa ma forteze sa nasc astfel. Eu sunt foarte cacacioasa si tot caut metode de a naste fara dureri, iar dupa nastere sa fiu ca o floricica. Se pare ca nu exista nimic!

Ioana cei de la Mother Care au si un site unde pot vedea leaganele?

Flavia 30+

Mergi la inceput

Flavia si eu am auzit asta da nu am de ales .... deja ma pregatesc psihic, hehehehe o sa-mi inchipui ca sunt undeva la munte si nu pe masa de operatie, si dupa, cand incep durerile o sa cer multe calmante .... si ma mai incant cu ceva: bebe o sa aiba capul rotund . cine stie am fakut eu ceva "rautati" si acum trebuie sa suport o cezariana ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,

Nu stiu daca ma mai tineti minte! Eu scriu mai rar ca sunt in concediu, iar cand ajung la birou nu prea apuc sa scriu ca trebuie sa va citesc mai intai. Dar azi m-am smecherit: mai intai scriu mesaj si dupa aia va citesc, sa nu ma uitati de tot!

Eu la capitolul cumparaturi stau foarte prost. Dar promit ca weekendul asta recuperez si va ajung din urma!

In schimb ma pot lauda ca am terminat de zugravit camera lu bb, urmeaza mobilatul. O sa pun poze!

Eu am gasit in Timisoara suport pentru cadita bb la doar 1.000.000 lei. Doar suportul! Si asta se potriveste la vanite de diferite dimensiuni.

Sa va traiasca nepoteii!

Si in Timisoara sunt ieftine prosoapele de bb, max. 300.000 lei super faine, absorbante.

ca mai am de lucru,
Mary 31+ (cred!!!!!!!)

Mergi la inceput

Mary unde ai gasit in Timisoara suport asa ieftin? As pitea ruga si eu pe cineva sa imi cumpere.

Flavia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Jadi, Mary, sa va traiasca nepoteii.
Ce frumos bebelushii vostri vor avea verisori de varsta lor (aproape).

Si eu am luat de la Miniblu un cearsaf de patut din acela cu elastic la 300.000 si o lenjerie de patut din Praktiker: cu cearsaf de pat, de plapuma si fata perna cu 400.000.
Lenjeria din Praktiker e tare haioasa, are un cearsaf cu floricele si celalalt roz infinit.

La Victor si eu am cumparat material si am rugat-o pe prietena mea sa ii faca lenjerie. Faza este ca de cate ori apelez ea, nu imi ia nici un ban si imi este cam rushine sa o tot rog sa imi coasa lenjerii, draperii etc.

Norocul bebelushei este ca din paturicile lui Victor nu am dat nici una, au scapat ca prin minune.

Codruta, exista Miniblu in Cluj ? Daca da, incearca acolo ptr lenjerie.

Cristina, 30+

Mergi la inceput