Mamici de septembrie-octombrie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Flavia, am vazut si eu prosop cu gluga asha scump.

Trebuie sa fie si mai ieftine, facute in Romanica eventual.
La Victor am avut cu gluga, si a fost tare practic.

Daca gasesc, iti spun de unde am luat, si eventual tragi tu o fuga prin Bucuresti sau noi pana la Brasov. Ca tot ne miscam asha usor.
Glumesc !!

Cristina, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna dimineata! Si mie mi-a nascut cumnata, azi dimineata la 7, are o fetita de 3,700. Inca nu stiu amanunte, o las sa se odihneasca intai.
Doamne, abia astept sa-mi tin si eu bebelusul in brate...dar toate la timpul lor
Mary 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Flavia eu am cumparat prosoape mari de baie, am luat modelul de la fina mea, care pe cele mici cu gluga nu le-a folosit deloc, mi-a recomandat sa cumpar mari ca cele pt adulti. Mai ales ca avem de trecut peste iarna si trebuie infasurat foarte bine in prosop. Eu am cumparat de la Metro cu 200 000 /buc - ai grija la material , ca nu toate absorb apa bine. Eu le prefer pe cele romanesti, sunt foarte bune, dar intr-adevar sunt un pic mai scumpe. Sper sa-ti foloseasca ce ti-am zis.Alina bine ca ti-ai pus cablu, stiu cum e pe dial-up...apropos , ieri am fost in Galati m-am gandit la tine si la Marlena...Ieri am fost si noi la eco, suntem bucurosi ca bb este dezvoltat normal, doar ca eu am venit cam dezamagita ca eu nu am vazut nimic, numai sotul a putut vedea si nu am primit nici poza Si ca sa fie tacamul complet am uitat si camera foto acasa si nu am putut filma nimic...Pana la urma, bine ca este ea sanatoasa, asta-i lucrul cel mai importantNorina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Kid, cosul este facut la comanda. Chiar am vazut acum 2 zile unul identic intr-un film. Am vazut insa si pe un site unele care seamana putin cu al meu. Este oval si deasupra capului are coviltir, sau nu stiu cum se numeste. Are roti, sa il putem muta usor si se poate legana daca dau drumul la nu stiu ce chestii laterale. Cand o sa termin aparatoarele si partea de sus, am sa fac o poza si o pun in album.

Se pare ca nu numai eu am lasat cadita la sfarsit. Ideea este ca eu vreau si suport de cadita, ca sa nu ma aplec! Si inca nu am gasit decat cu 6 mil. (cu sertare) si 2,3 mil. cu rafturi.

Cristina esti foarte draguta. Chiar te rog sa ma anunti daca gasesti alte prosoape.

Flavia 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Norina, multumesc de sfat. Asa m-am gandit si eu, ca nu are rost sa dau 1 mil. lei pe un prosopel cu gluga, cand in Metro si Selgros au prosoape de calitate mari mult mai ieftine.

De cand iau Materna am pofta de mancare mai mare si bineinteles ca si kg. se depun mai repede. A mai patit cineva asa?

Flavia 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nu stiu daca v-am povestit: a nascut (cezariana) o colega - baietel/4kg 400g/56 cm. Deocamdata e recordul pe la noi pe la servici.
Prosoapele cu gluga sunt asa , de smecherie... Oricum glugile alea sunt asa de mari ca intra jumatate de copil in ea. Eu personal n-asi da 1 mil pe asa ceva. Cand era piticul mic am foposit doar prosoape mari. Unul il puneam pe canapea peste salteluta de infasat iar celalalt il foloseam la stersul copilului. Cele mici le folosesc acum - are la baie prosopelul lui pt sters mainile si fata, sau in deplasari.
Cat despre cezariana - doar daca e nevoie dpdv medical. Dupa nastere (normala cu epiziotomie), adoua zi mi-am dat seama, la un moment dat ca stateam pe "dansa" si nu ma durea. Nu am avut nevoie de colac. Si nu prea sunt o curajoasa la capitolul durere. La cel mai banal consult ma cam alearga doctorita pe masa , ca ma tot feresc. Asa ca, draga Jadi, cred ca sunt mai rea ca tine. Cum s-o fi pricopsit Laura cu noi? AAAA, ma duc luni la consult si dupa ce-mi da OK-ul incep demersurile pt nitica gimnastica. Ziceai ca te bagi si tu de la 1 aug si parca mai vroia cineva (Mihaela?).
Despre lenjeria de patut... am si acum nefolosita de prima data. In afara de cearceafuri... restul nu ai la ce sa folosesti pana mai tarziu. De invelit l-am invelit cu paturici de bumbac sau mai des l-am bagat in sacul de dormit, ca sa nu mai am grija lui. Perne nu se pun la BB, la patutul pliant nu ai nevoie de margini speciale... Care va sa zica, raman doar cearceafurile. Am cumpatat metraj cu mutunaki si am pus-o pe socrela la munca.
Trusoul lui BB la mine se compune din "resturile" de la fratele lui. Paturi avem 2, caruciorul trebuie putin reparat pe la roti, dar mai merge, cosuletul de masina trebuie sa-l recuperez de la cumnata-mea, haine are o gramada, doar sa le spal. I-am cumparat 2 biberoane si o sa mai iau sterilizator (inainte m-am necajit cu fiertul in cratita). Mai am de luat ceva medicamente pt inceput (cf analizelor va avea si el icter prelungit) si un halat de spital pt mami. Si pampersi - evident (si pt BB si pt mami).

pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Flavia, multumesc pentru raspuns.
Au dreptate fetele, mai bine un prosop mare si gros pentru bebe. S-ar putea sa primesti oricum de la nasi si unul cu gluga.
Noi avem doua randuri de nasi la bebe, nu avem incotro, amandoua perechile ne sunt dragi (o pereche sunt cumnata mea si sotul). Ma gandesc ca vorbesc cu ei de cadouri...oricum o sa cumpere, macar sa fie ceva util si folositor si sa nu ia de doua ori ce avem...asa ca...
Flavia, sa stii ca si eu m-am ingrasat mai mult in perioada cand am luat Materna. Dr meu ma avertizase si ma sfatuise sa nu iau deloc atata timp cat analizele sunt bune. Nu l-am ascultat, am luat, am vazut ce pofta de dulciuri aveam (si nu ma puteam abtine), am intrerupt si sunt mai bine. M-am stabilizat cu greutatea...Cred ca depinde de organism, cum asimileaza, ce se intampla. Eu nu ma mai stresez cu prenatalele, nu mai vreau sa le vad. Analizele sunt ok asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Flavia mai da cum erau prosoapele alea mai .......... in galati sunt maxim 150 mii , mai subtirele si mai groase .....nu mai stiu , da orikum nu mai mult de 300 mii.

Norina ai fost in gl??? heheh, trebuia sa vii la un suc ...sa ne si vedem mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cosuri (moses basket) faine pentru nou-nascuti sint la mother care (nu va zic preturile).

La prosoape nu m-am hotarit nici eu, daca iau cu colt sau cele albe din metro.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi avem o singura nasa (fara nas). E prietena mea, care are o fetita de 7 anisori.
Si eu am luat finet la metru si fac cearceafuri din el.
Sac de dormit o sa ii luam numai de pe la 3 luni incolo, de cand incepe sa se dezveleasca.
Noi am luat prosoape normale, dar groase si de buna calitate. Oricum mai ieftine decat cele expres pentru bebe.

Codruta & 34 saptamani

poze

Mergi la inceput