Mamici de ianuarie-februarie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
bumbita spune:
gio, imi place la nebunie...cum sta
tau...la 13 +, foarte relaxat...e bine cu mami lui...fetelor, de-abia astept sa ma duc si eu sa-l vad....prietenele mele ma intreaba cum de-am rezistat.....?! nici eu nu stiu.
bumbita spune:
kikiriki multa bafta luni...astea da emotii...o sa vezi ca o sa fie bine...o sa ne spui ca i doua mandrete de bebelusi...care se joaca impreuna sunt in aceeasi placenta sau au placente diferite....? sau nu stii? sa ne spui luni....ma intereseaza foarte mult...te pup!
Denisam spune:
Giova, stii de ce zic ca e de la peste, ca sa am patit eu simbata noaptea,mincasem niste chisichebab nou facut de nasi si am varsat doar amar si 2 biscuiti care ii mincasem dupa, deci a fost de la bila, probabil primul continut se camprocesase sieise doar ce maninci alurma, e c aun fel de capac pt bietul stomac.
Stii ca acuam creste tot inauntru di organele o sa se miste si de aia ne scade si pofta de mincare, eu una pin ala 10.30 in afara de niset sticksuri nu mai pot minca nimic.
Weekend placut!
Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Poate ai dreptate DENISA. Ca l-a sfarsit am varsat un lichid galben, amar ca pelinul.Eu de mica am probleme cu fierea si acum s-a accentuat, vorba lui mama.
As vrea sa mai incerc o galusca azi, sa vad, dar mi-e groaza.
poze
gio
si bb 15+
toanca spune:
Denisam multam mult.
Acelasi lucru iti doresc si eu!
Am o intrebare la voi...pe mine de vreo ora ma dor ovarele ca la menstruatie....da nu stiu de ce; poate ca am avut o zi ingrozitor de grea la munca?
Vi s-a intamplat si voua?
Denisam spune:
Toanca, eu cred ca e de la marirea uetrului, ca bebe creste si fiecare simte durerile asta mai acut sau nu. Dc persista pian maine si te doare rau, suna medicul.E cel mai bine, sanatate
Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
toanca spune:
Nu ma doare chiar rau, ci e o senzatie de discomfort.......ma inteapa; exact ca atunci cand trebuie sa-ti vina.
E posibil sa ai dreptate....
Sper sa fie totul ok
alina80 spune:
LACRAMIOARA, ma bucur ca l-ai vazut bine pe bebe! Merci mult de urari, sa dea Dumnezeu!!! Si voi la fel, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!!
CATA, si mie mi-a mers nasol, doar de dimineata putin si acum vad ca merge iar, sa vedem pentru cat timp...Conopida a fost delicioasa, astazi am terminat-o...Vreau sa-mi fac acum carnaciori prajiti cu piure.
IULIIULI, eu iau Materna de cand am aflat ca sunt insarcinata si nu am avut probleme. Dar am si mancat. Incearca sa mananci inainte, poate o suporti mai usor.
. Felicitari ca ti-ai vazut bebele si e totul ok!
GIOVA, incearca sa nu te stresezi prea tare cu mutatul! Lasa ca se rezolva toate, bebele sa fie bine!
Va pupic pe toate!
15+
Giova spune:
Dupa 2 ture de plans m-am calmat si eu.
dar poate ca e mai bine si gasim un ap. mai frumos si decomandat decat asta.
Si la anul pe vremea asta vom fii in casa noastra.
Fetelor v-am pupacit.
plec acasa.
ne auzim luni.
Sper sa trecem cu bine peste weekend.
poze
gio
si bb 15+