Mamici de ianuarie-februarie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
J G spune:
Giova, te inteleg, si eu sunt aceeasi situatie: la sfarsitul lunii trecute cand am fost sa platesc chiria proprietareasa m-a anuntat ca trebuie sa ma mut! Nu pot sa-ti spun ce m-am stresat. Eu plateam foarte putin, ca stateam acolo de mult, si am gasit greu ceva de stat, si scump! O sa vezi si tu cum e ... in ultima vreme nu se mai dau credite usor, asa ca au sarit preturile chiriilor, e foarte nasol.
Fetelor, eu stiu de problema cu orgasmul... dar mie nu prea imi iese sa evit fenomenul! Oricum, eu nu prea am respectat ce a spus doctorita, ca la 6 saptamani cand am avut sangerari (care au fost de la o partida de
) mi-a interzis total, dar eu am rezistat doar 2 saptamani... si nu s-a intamplat nimic rau, nu am mai sangerat.
Denisam spune:
Fetelor, va rog eu frumos ganditi un pic cand faceti niste afirmatzii, ca doar nu suntem la gradinitza.ORGASMUL-saracu de el, nu produce contractii deloc, e op lacere si nu se intampla nimic, nu va spun umai eu, sunt destuel femei care nu au nimic. Voi confundatzi cu sperma care contine substanta dar e in proportie de 5%
si substanta aia provoaca contractiile.
Dar iti tb tone de sperma sa iti produca, de asta iti recomanda medicul sex in ultima perioada, OK?
Eu zic s anu mai dezinformatii lumea cu asemenea chestii ca nu e prima data, pe bune, altfel o sa ajungem sa avem discutii false, fara nici un pic de adevar.
Astfel d einformatii se gasesc si in carti, dc medicul nu are un argument serios, verificati-l.
Weeeknd placut si ENJOY ORGASMUL cat se mai poate!
Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
kikiriki spune:
Bumbita,
La prima eco s-au vazut 2 saci gestationali separati, deci cred ca nu sunt gemeni adevarati, cum se spune!!! Doamne nu mai vine ziua de luni!!!! Sper sa fie bine!! Se poate vedea mai mult banuiesc acum la 9 saptamani, nu??!! Se poate vedea inimioarele(a), daca bat(e)???
Kikiriki 8+ si cei 2bb din burtica
Denisam spune:
kikiriki-la 9 saptamini se vede destul de mult, comparativ cu 6, ei au activitate cardiaca de la 6 sapt si vreo 2 zile for sure, eu am sot la 6 sapt si 4 zile si avea actvit. cardiaca si treb sa le bata inima cu peste 130/min ca sa fie bine.Bafta!
Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
alina80 spune:
KIKIRIKI, sper sa fie totul bine! Iti tinem pumnii pentru luni si tie si CATALINEI, care o sa ne zica luni si ce bebe are!
JG, ce sa zic, te felicit ca ai avut curaj sa
, desi dr. ti-a zis sa nu...Eu n-am avut curaj pana acum, desi dr. mi-a zis sa da...
Chestia cu orgasmul n-am mai auzit-o...
Va doresc o seara placuta!!!
15+
paula2003 spune:
Mai fetelor...daca va tineti barbatii la distanta acum, ce au sa faca pana in luna 3-4 dupa ce nasteti? Nu e interzis sex., daca vreti, poate in lunile 7-9 dar...depinde de la caz la caz.
Nu am rezultatul de la triplu test si am sa va anunt cand e gata.
Paula
16+Alexandra 
mirela10 spune:
buna,burtici!
am intrat repede sa va salut ca nu-mi merge netul
.eu sunt bine dar in ultimul timp ma omoara durerea de picioare si spate...mananc un pic mai bine dar nu m-am ingrasat si ma omoara caldura,noaptea aproape ca nu pot dormi.
ANAM si eu zic ca e o infectie urinara si trebuie tratata.daca nu vrei sa mergi la medic,fa-ti la o clinica privata o urocultura.
MARAKI ce se intampla cu tine?????da macar un semn ca esti bine
ca ne ingrijorezi...
pup toate fetele si nu va suparati pe mine ca intru mai des si nu va raspund la fiecare
a,si mi-am luat azi costum de baie intreg ,marca nike,albastru cu alb...dar am probaT 5INAINTE SA GASESC MARIMEA SI NU MA INCAPEAU
.APOI A INTRAT VANZATOAREA PESTE MINE IN CABINA CA AZIS CA NU STIU SA MA IMBRAC CU EL,CA ARE O SMECHERIE PT CA E COSTUM DE INOTATOARE.si dupa ceva chinuiala
m-a incaput
.dar acu' tre sa ma ajute sotul sa-l bag maine pe mine.si ce ma fac daca ma duc la baie de 20 de ori?

sper sa nu fac insolatie sau sa iau cine stie ce infectie de pe la strand ,ca de mine se cam lipesc toate alea
.
va pupacesc dragelor si va urez un sfarsit de saptamana placut.
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
paula77 spune:
Buna tuturor
si multumim pentru urari.Sa dea Dumnezeu sa fie bine.Saptamana viitoare ,joi, mergem si noi la medic si sper sa fie bine.Am mari emotii mai ales si vine si tati sa ne vada si sunt foarte nerabdatoare.
Dar pana atunci mai vorbim.
Sa aveti un week-end placut si linistit!
Va pup
PAULA
& BB 13+
utocatalina spune:
Fetelor neata..sunt foarte fericita..azi am facut 14 sapt..ura!
Alina mi-a revenit apetitul
, cel putin aseara cind am bagat o saorma mare cu pui, cartofi prajiti, varza, sosuri...uau..o bunanate
, dupa care la petrecere snitel tot cu cartofi prajiti si salata de varza...azi ma duc peste nitel timp la curte la socru ca este ziua lui de nastere, iar la 19:00 am alta zi de nastere de serbat
...fetelor am emotii pentru luni la eco mrofologica...ma duc sa-mi cumpar o caseta video...apropo si ieri la petrecere a venit o graviduta in 32 de sapt..cu fetita in burtica, a luat 17 kg, dar numai burtica era mare..in rest era slaba si frumoasa foc
...luni merg si eu sa-mi cumpar costum de baie...
Va pup pe toate, aveti grija de voi si distrati-va bine!
Cafeluta draguta
Simburica mititica
14+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Laura Ioana spune:
Utocata, ce ma bucur sa vad ce repede ai inaintat in "varsta"
! Parca mai ieri ne anuntai vestea cea mare despre
! Ptiu, ptiu nu fie de deochi! Iti doresc o sarcina usoara in continuare.
5+
Laura
Puiutul meu