Mamici de ianuarie-februarie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

CATA, bine ai revenit!!! M-am linistit ca nu m-ai lasat singura mancacioasa!!! Multe saptamani inainte si distractie placuta diseara! Si eu tocmai am mancat o shaorma de pui cu salata si ma pregatesc de o prajitura
MIRELA, sa porti sanatoasa costumul de baie si sa incapi in el!!!
PAULA, bafta la test! Iti tinem pumnii!
Va pup,sambata placuta!!!
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor e duminica..abia astept sa treaca si ziua de azi..Alina, Laura mercic de urari..uite asa treptat, mai adaugam cite o sapt...de ieri am renuntat la acid folic si utrogestan si am trecut pe Bio-Marin Plus si in continuare pe Magne B6,...aseara nu am fost la terasa, si la un pab misto..la prinz am papat o ciorbita de perisoare si snitele de vitel cu ardei copti si chiftelute, iar aseara bulete de cascaval, mici, cirnati, bureti pe gratar, brinza, rosii si PAPANASI cu smintina si gem...Alina mi-a revenit bine de tot apetitul!Azi cred ca o sa dorm toata ziua sa ma refac cu somnul..cu cu ultimile 2 zile de destrabalare...Sotul pleaca la piscina la socrii, ca ieri cind am fost a pierdut VERIGHETA in piscina jucindu-se cu mingea, i-a iesit de pe deget si nu a gasit-o ca abia turnase solutie de apa si era cam tulbure..azi i-am zis ca ii deschid usa numai daca vad verigheta pe deget!Om vedea ce noroc are azi! In rest maine mi-am propus sa-mi iau costumul de baie sa scap de o grija..va pup si va urez o zi faina!

Cafeluta draguta
Simburica mititica14+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

CATA, pofta mare in continuare!!! Mai pune o poza cu tine sa vedem burtica, sunt sigura ca a crescut! Asa te vreau, papicioasa!!! Sper sa gaseasca sotul tau verigheta! Maine nu o sa pot sa intru pe net, asa ca iti urez de pe acum bafta pentru ora 20:00, sa fie bebe perfect si fetita daca se poate!!! Si da si tu un mesaj cand te intorci, ca seara o sa intru si nu mai pot de curiozitate!!!
Va pupic pe toate!!!
15+

Mergi la inceput

Mercic Alina..momentan nici urma de verigheta..si avea numai 17 grame..inca sper sa o gaseasca...maine in jur de 21 si ceva o sa intru sa va zic ce am facut..pupici!

Cafeluta draguta
Simburica mititica14+

Mergi la inceput

Fetelor, ce liniste pe aici!!!
Si mie imi merge foarte greu netul, abia mi se incarca pagina...
Astazi am fost prin oras sa pap ceva bun si m-a cam intepat burtica jos...Am luat un No-Spa, mi-a trecut si sper sa nu se mai repete ca ma cam sperii, cum fac eu din tantar armasar...
Am baut la Pepsi in ultimele zile, saracul bebe cred ca o sa-i pun Pepsi in biberon cand se naste, ca o sa fie obisnuit...Oare de-aia sa ma fi intepat burta? Voi va abtineti de la bauturi carbogazoase? Eu una mai repede ma deshidratez decat sa beau apa plata...M-a certat sotul tot week-endul ca am baut numai cu acid.
CATA, imi dau seama ce emotionata si nerabdatoare esti!!! Dar mai e foarte putin si afli totul despre bebe...Eu cand ma gandesc ca ma duc la echo morfologica tocmai pe 24 August...Iti tin pumnii si sa treaca repede orele astea!!!
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, va intreb pe voi ca sunteti mai inaintate in burtici: e normal sa am temperatura 37,3 (temp. axiala)? Ieri am avut 37 si azi vad ca un pic mai mare.

Laura 5+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Alina sa stii ca si pe mine ma mai doare burtica...eu am avut si azi ceva gaze...iar la tine e clar de la Pepsic, faci gaze...stii cum fac eu..imi storc lamaie si portocala si pun apa plata..nu adaug zahar sau indulcitor..beau asa si ma hidratez si bag si niste vitamine pentru bebe...apropo..a gasit verigheta!Ai dreptate, numar orele sunt varza de emotie!Laura i-ati temp. vezi sa nu ai febra, eu in sapt. 7 cind am avut varsaturile si frisoanele, mi-am luat temp. axial si era 37.3...si acum cred ca aveau o usoara febra, putin peste 37..dar febra..ia fi atenta..te doare in git, ceva?

Cafeluta draguta
Simburica mititica14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.Vad ca nici voi nu va prea inghesuitzi la scris.

Eu nu am mai intrat de mult fiindca am fost prea obosita cu munca. Si m-au omorat si caldurile astea! Parca niciodata nu am suferit asha de la caldura! E umezeala, caldura si tzantzari! Si la munca, daca mai fac pasta de tomate , ma impushc!E cam dificil sa te catzeri pe nishte scari abrupte la 20 de metri de n ori pe zi si la inaltzimea aia sa stai pe la 50 de grade, langa o instalatzie incinsa! Pai cand coboram, la 30 de grade era lux! Si evident am mai avut parte si de nervi, asha ca miercuri am cedat nervos si am plans cu spume!

Alina sa shtii ca pe la 15 saptamani am inceput sa am intzepaturi cam la o palma sub buric, in stanga. Si la ecografie, am avut surpriza sa vad cum fetitza mea (ca noi asha ii zicem)lovea cu piciorushele fix acolo! Si de atunci am mai simtzit-o la fel, cam in acelashi loc. Acum la 17 saptamani, parca e putzin mai sus! Eu zic sa nu-tzi faci probleme cu intzepaturile! Bauturi cabogazoase? Eu de cand nu mai am gretzuri, beau din nou apa minerala si nu am probleme.
Catalina, bafta maine si pofta buna in continuare, ca vad ca la tine, acest indemn e valabil oricand!
Mirela, ma bucur ca te simtzi mai bine. Iar faptul ca te dor picioarele si spatele e un semn bun! Inseamna ca nu te mai deranjeaza greatza si stomacul in acelashi mod! Itzi spun eu ca in 2 saptamani scapi si de astea! POate din cauza inactivitatzii prelungite, nu mai eshti la fel de rezistenta, iar spatele doare oricum in sarcina. AI grija la munca si menajaza-te cat pozti.

Aaaa, eu am fost la munte si a fost minunat. Iar acum ma mai duc sa zac, ca maine am o zi grea!

O saptamana ushoara va doresc si sa avetzi grija de voi!

Bee 17 +
si Bebe

Mergi la inceput

Bee ma bucur sa auzim vesti de la tine..si eu pe bebelina/ul o/il simt pe linga buric in dreapta..cred ca acolo da cu piciorusele..sper sa ai parte la munca si de momente de respiro, ca imi dau seama ca e greu, dupa cum zici...pe mine m-a mai lasat spatele, adica am momente cind ma doare si cind nu..asta este...ai grija de tine si sa auzim numai de bine!

Cafeluta draguta
Simburica mititica14+

Mergi la inceput

LAURA IOANA, stai linistita ca si eu am avut temperatura 37 cu ceva destul de des la inceput (ca vad ca tu esti la inceput). Am tot avut si dureri de gat, dar mi-a zis dr. ca e o reactie la sarcina, pana se obisnuieste organismul. Si asa a fost! Adica si acum ma mai doare cateodata in gat, mai ales daca beau rece, dar am terminat cu temperatura!!! Ce sa-ti zic, ai grija mai mare de tine, ca acum ai imunitatea mai scazuta!!!
CATA,BEE, deci eu sunt singura nebuna care ia No-Spa la cea mai mica intepatura ...Asa mi-a zis dr., cand simt durere sau intepaturi sa iau, ca rau nu face...BEE, exact acolo ma inteapa, la o palma sub buric. Incearca sa rezisti cu tantarii si caldura. Imi dau seama cat e de greu...
CATA, bine ca a gasit verigheta!!! O sa incerc si eu sa beau ce zici tu - lamaie, portocala si apa plata. Cred ca e ultimul mesaj pe care il scriu azi, asa ca inca odata, iti tin pumnii sa fie totul ok maine si sa fie !!!!!!!!!!!! O sa intru maine seara, abia astept sa vad ce scrii!
Va pup pe toate, noapte buna!!!
15+

Mergi la inceput