Mamici de ianuarie-februarie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 12
Laura Ioana spune:
Va multumesc mult ca m-ati mai linistit. Sper sa fie un "efect secundar" al sarcinii si nimic mai mult. De durut in gat, nu ma doare.
Laura
5+
Puiutul meu
Ana_m spune:
Buna burticute dragi,
Multumesc mult de incurajari , pana la urma mi-au trecut toate durerile dupa ce m-am speriat destul de bine. Infectie urinara nu prea credeam eu sa fie ca totusi trebuie sa te doara sau sa te deranjeze ceva cand urinezi , nu ? ori pe mine nu ma durea nimic la urinat. Cine stie ce o mai fii fost , sper sa nu ma mai apuce.
Oricum sotul de sex nici nu mai vrea sa auda. Zice ca decat sa am dureri sau sa i se intample ceva la bebe , se abtine. Mai vedem noi. Cum adica de acum nu stiu cate luni sa nu
? Nici nu ma gandesc.
Azi am fost la mare, am facut gratare, mici, am mancat ca o saparta si acum numai mici ragai.
Va pup, pe maine.
Denisam spune:
Salutare fetelor,
Noi am venit din Algonquin unde a fost super-balaceala, soare, vreme frumoasa, pesti frumusei, puteti gasi sub denisa, la labumul Algonquin 2005-poze cu noi si cu un bas f. mare, e f. gustos mai ales facut file prajit cu usturoi, am mincat pe saturate..
Sper ca sunteti toate ok, bafta celor cu eco maine si alina stai calma ca pe 24 august esti ok la eco.
Numai bine!
Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Florinini spune:
Fetelor vreau sa stiu daca voi ati mai auzit pe cineva care a luat sau ia antibiotice(unul pe zi) pana la sfarsitul sarcinii? Eu trebuie sa iau ca sa previn o eventuala infectie urinara sau mai mult infectie la rinichi.
Vad ca sunteti bine in general.
Cata,
sper sa ai noroc sa vezi sexul lui bebelin diseara.
Maraki,
ce mai faci sper ca esti bine.
Denisa
ce bine ca poti sa mananci peste eu nu sunt o mare mancatoare de peste si inainte si acum mancam peste numai la insistentele sotului, acum nici asa nu ma mai convinge sa mananc.
Pupici
Florinini 15+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
Giova spune:
Neatza burtici!!
A trecut si weekendul asta, fara greturi si alte rele.
Am fost singura, Clau a lucrat pt. casele sinistratilor, din Timis.A luat masuratori pt. proiecte.
Bine ca a terminat, ca nu mi-a placut singura acasa, nici nu am prea mancat.
Aseara am iesit la o plimbare, si se uita lumea la mine, gravidutza singura.
M-am plimbat 2 ore si m-am intors cu o durere de spate!!!
Asa se intampla daca se muta centrul de greutate.
Fetelor azi la 19 seara merg si eu la eco. Era planificat pe joi, dar cum joi nu poate Clau, si cum seful ne vine azi, am facut o programare dupa programul de lucru.
Abia astept sa-l vedem pe piccolino (asa-i zicem noi, cum nu i-am gasim inca un nume). Voi lua si secretia vaginala, ca sa fiu sigura ca e ok, sau nu.
Maine va anunt.
poze
gio
si bb 15+
micio spune:
Buna fetelor!
Maria28LA MULTI ANI! O sarcina usoara si un bebe sanatos. 
Alina80 las-o mai usor cu Pepsi, contine chimicale si cofeina.
Cata si Giobafta multa la eco!
Miercuri mergem si noi sa-l vedem pe piciuletz.
O saptamana frumoasa burtici! 
Giova spune:

MARIA 28!!!
Sa fii sanatoasa, iubita si sa ai un bebe cumnite si sanatos!!!
poze
gio
si bb 15+
T_Ioana spune:
Maria sa ai o aniversare exceptioala....sa fiti sanatosi si tu si bebe si sa fiti cei mai buni si cuminti!"La multi ani!"

Ioana
si Samburel 18+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
DIALI spune:
Buna ziua tuturor 
Mi-a fost foarte dor de voi!!!!
Din pacate a trebuit sa stau 2 saptamani in concediu medical.
Am avut ceva probleme.....dar cred ca am scapat. Important ca bebita este bine. Vinerea trecuta (22.07.2005) am facut eco si mi-am vazut puiutul. Avea 6 saptamani, acum are 7 si creste.....
Spuneti-mi va rog, ma doare burta in partea stanga si este umflata si tare. Oare acolo este bebita? Doctorii imi spun ca durerile sunt de la sercina si de la riscul unui avort. De aceea am stat in medical.....Am racit jos si iau antibiotice de 4 zile dar tot nu-mi trece. Oare e grav?
GIOVA bafta la eco
MARIA28 LA MULTI ANI
Sa ai un bebita sanatos si cuminte..
Va pup pe toate
DIALI spune:
Poate cineva sa-mi recomande un medic ginecolog, daca se poate cat mai aproape de Suceava? As vrea sa aflu parerea si altui medic, nu doar a celor din orasul meu.
Va multumesc mult!!!!