Mamici de ianuarie-februarie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
Maria28 spune:
Buna fetelor ,va multumesc pentru urari ,eu si uitasem ca e ziua mea ,azi dimineata cand m-am trezit noroc cu sotu care mi-a spus la multi ani ..si cand am intrat aici si am vazut ce mai galerie si ce torturi ma asteapta
...yummyyy ,nu am pregatit mai nimic ,cred ca va fi singura aniversare cumintica sa zic asa ,fara muzica tare si dans ..ca sa nu mai spun de bautura ,bebe sa fie bine
,suculet si floricele ,alune si alte cele
.Sunt o rasfatzata astazi
..am primit la telefoane ,cate nu am primit eu tot anu'
Despre mine numai bine aici ,incerc sa nu ma stresez cu nimic sa nu produc aciditate mare si pap numai uscatura .M-am ingrasat un kilogram jumate ...sper sa nu ma ingras foarte mult pana la sfarsit ca mi-e si asa frica pe unde oi scoate eu camesa dupa aia !
Le urez bun venit noilor mamici ,si ma bucur ca in curand am si eu cu cine compara burtiku cand o fi mai mare
,acum nu se vede nimik ![]()

Pupicei pe burticei 

9+
Maria
Maria28 spune:
Giova ,bafta la eco ,sa vii sa ne dai vesti bune ,si poate mai adaugi o poza
...si Catalina nu ne mai tine in suspans ,da-ne vestile bune ,vrem fetita 

Florinini,eu personal nu am auzit pe nimeni sa ia antibiotice in fiecare zi ,ia ce iti prescrie medicul ,cu siguranta el stie cel mai bine situatia si analizele tale ,daca lasi rinichi netratati e de rau ,ai grija de tine si nu lua tratamente "dupa ureche ",fiecare organism e diferit .Iti doresc o sarcina usoare si bebelus sanatos
!
Diali ,bebelina mea tot in partea stanga se afla si eu ca si tine am avut dureri de burtic si am fost tare ingrijorata ,am zapacit fetele pe site cu intrebarile mele ,mai slabe sau mai intense unele mamici le au ..eu nu am luat nimic contra durerilor ,se intind ligamentele ,uterul creste in marime si ovarele produc progesteronul care sustine sarcina ,deci burtica lucreaza mult in perioada asta ,pana la 3 luni cand rolul ovarelor il preia placenta .Nu te ingrijora ,cat despre raceala nu stiu ce sa zic ,nu am trecut prin asa ceva ,poate fetele pot sa iti dea un raspuns mai exact
!
9+
Maria
utocatalina spune:
Fetelor scriu repede ca nu-mi merge netul prea grozav...La multi ani Maria, sarcina usoara si un bebik frumos si sanataos, impliniri alaturi de cei dragi...Giova bafta diseara..am cumparat caseta video..fetelor sa va zic ce am cumparat cu 2 mil: costum de baie intreg o culoare mov-grena, din acela gen rochita, imi va proteja super bine burtica, un pareo si papuci la fel, o esarfa, o rochita de plaja super, diseara vreau sa fac o poza in ea si sa v-o arat si 2 bluze bestiale una bleu si una alba, care sa sustin fara bretele, deasupra sinilor..toate sunt bestiale..Diali sanatate multa..Alina diseara intru sa va zic cum a fost..daca merge netul....am mari emotii...Doamne ajuta!
Cafeluta draguta
Simburica mititica
14+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
maraki spune:
Buna fetele,
Noi santem bine insa am luat o pauza de scris pt. ca a inceput sa ma deranjeze raportul zilnic cu ce se mai mananca de n ori pe zi...am fost subtila si am lasat de inteles ca sant unele alimente care nu le pot gasi aici si din cauza poftei este risc de avort...cui i-a pasat?????Giova sper sa iei masuri in cazul asta ca sa pot sa ma reintorc printre voi
Cred ca fetele care nu au idee ce sa mai manance ar trebui sa intre pe forum la " ce gatim astazi " ..acolo sant o gramada de idei culinare!!!!
Pup toate fetele care au intrebat de mine
si le multumesc![]()
Astazi ma lupt cu starile de greata, continui sa i-au 2 vomex pe zi pt ca ma ajuta foarte mult
Pupici la toate burticile si sper sa nu se supere nimeni pt ce am scris![]()
14+
p.s. bafta fetelor care se duc astazi la eco
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Giova spune:
fetelor eu mor de cald.
Sun ca disperata pe la ag. sa caut ap., dar cu centrala termica la 200 euro, aproape de oras, nu prea gasesc.
am vazut unul, dragut, dar mobila nu e moderna.in rest e curat, are termopane, centrala,utilat frumos. nu stim, mai asteptam putin, poate gasim ceva dragut.
poze
gio
si bb 15+
J G spune:
Buna fetele,
Am lipsit cateva zile dar am citit tot ce ati scris.
Despre mine ce sa va zic? astazi termin tratamentul cu Sumamed (ca sa scap de ureaplasma) si sper sa fie bine.
Sambata l-am vazut pe BB - pentru prima oara l-am vazut cum misca, dadea din manute, facea tumbe in burta. E mare (5.2cm) si iar a scazut DPN - de pe 9 pe 4 februarie!! Deci la cat e de mare pot sa sper sa fie baiat!
Acum si vestile mai putin bune: sarcina e un pic previa... dar doctorita supe ca sigur se va ridica. Si am descoperit un nodul fibros de 2,4cm in uter. Nu prea stiu ce inseamna asta? Si inca ceva... nu am intels exact daca acest nodul va creste odata cu sarcina sau va ramane asa? Maine implinesc 12 saptamani.
Janina
utocatalina spune:
Giova nici nu am apucat sa-ti zic ce rau imi pare ca trebuie sa te apuci de cautat apartament taman acum..dar eu sper sa gasesti ceva ieftin si bun..sa ai noroc! Maraki si eu am o usoara greata, dar suportabila..Paula ma bucur ca triplu test a iesit bine...Janina sa-su faca efectul cit mai repede sumamedul, cit priveste nodul nu ma pricep..Mai am mai putin de 4 ore pina la eco..
Cafeluta draguta
Simburica mititica
14+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Giova spune:
MARAKI ma bucur ca esti bine, imi pare rau de pofte. Si eu de multe ori inghiteam in sec pe aici.
FETELOR HAIDETI SA NU MAI POVESTIM DE MANCARE, CE S-A MAI FACUT SI CE NU, CA UNELE FETE AU POFTE SI CUM SARACELE SUNT IN STRAINATATE SI NU SE GASEC UNELE INGREDIENTE RISCA FOARTE MULT.
sI MIE M-I S-A FACUT POFTA DE MULTE, CHIAR AM MAI ZIS SI EU DE UNELE CHESTII.iMI CER SCUZE SI SPER SA NU SE MAI REPETE.
dACA VREM SA VB. DESPRE MANCARE VORBIM, DAR LA UN ALT SUBIECT: CE MAI GATIM AZI?
jANINA ma bucur ca bebe e bine si mare. abia astept sa-l vad si eu azi, luam Cd-ul cu noi sa ni-l masterizeze dr.
Daca nu era seful azi mergeam mai repede la dr., dar nu mai pot lipsi, si cand a fost data trecuta am lipsit tot pt. eco si mi-e groaza.
Asa ca eu numai maine vin cu vesti.Sper sa fie bune.
Azi am luat o babetica.
Sunt bucuroasa, s-a deschis un magazin cu haine italienesti pt. copii, noi-nascuti si gravidute.
Astept colectia de iarna, ca am vazut in catalog niste haine super.
PAULA ma bucur ca ti-a iesit testul bine.Sa de-a domnul sa iese un bebe sanatos, cuminte si frumos.
CATA si mie imi pare rau ca trebuie sa cautam ap.Noroc cu ag. astea, am sunat la o multime, le-am spus cum vreau si ma cauta ei.
Mai rabdam putin pana la anul, cand vom avea propriul nostru apartament.
poze
gio
si bb 15+
Denisam spune:
LA MULTI ANI MARIA! Multa santate si un bebe sanatos!
Maraki-dragutza sa stii ca sunbscriu alturi d etine ca uneori se discuta chestii inutile, mai ales ce se mai maninca si ce s epoate lua cu 2 milioane si alte informatii care nici nu sunt reale uneori-am spsu si eu Giovei si nu numai si am vrut sa fac la fel, mai putin ca am avut uneel chetsii de raspusn aici si de corectat-vezi ciudatenia cu "[b]Orgasmul produce contarctii la 14 sapt????"[/b
Sanatate multa sa iti treaca starile de greatza si bafta la eco celor ce merg.O zi usoara!
PS. Sper si eu ca ce am scris nu supara, dar cum am mai spus aici e un forum care are ca obiectiv sa ne ajutam cu sfaturi si informatii utile.
Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!