Mamici de ianuarie-februarie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
Denisam spune:
Giova Bafta la eco si vroiam sa te intreb la voi nu va da voie sa mergeti la doctor oricand dc esti gravidutza?
Multumim de mesajul cu mincarurile si bafta si cu Apartamentul-sper sa gasesti repede ce iti doresti!
Paula- bravo pt triplu test!
MyBaby unde esti? sper ca esti ok!
Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
DENISA HABAR N-AM CUM SUNT CU LEGILE ASTEA.
EU LUCREZ LA NEGRU, ADICA FARA CONTRACT SI ORICUM AR FI ITALIENII CAM STRAMBA DIN NAS LA ORICE.
MAI ALES CA EI VIN O DATA LA 2 SAPT. AICI CATE 2-3 ZILE SI ATUNCI, AVEM PROBLEME SI NU PUTEM FII LA DISPOZITIA LOR.
ASA CA M-AM PROGRAMAT INAFARA PROGRAMULUI.
poze
gio
si bb 15+
Denisam spune:
Giova Bafta la eco si vroiam sa te intreb la voi nu va da voie sa mergeti la doctor oricand dc esti gravidutza?
Multumim de mesajul cu mincarurile si bafta si cu Apartamentul-sper sa gasesti repede ce iti doresti!
Paula- bravo pt triplu test!
MyBaby unde esti? sper ca esti ok!
Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
MyBaby spune:
Buna fetelor !!!
Sunt bine Denisa,acum m-am trezit ca am avut si eu un week-end foarte ocupat,dar a fost frumos,cu exceptie zilei de ieri(dimineata) cind a ploua,tunat si fulgerat.
Fetele care merg azi la medic va astept cu vesti despre
i vostri,sper sa fie totul bine.
Si eu am cumparat ieri doua perechi de sosete una roz si una albastra,sper pe 4 august sa aflam si noi ce va fi,daca nu pe 15 la 3D.In rest toate bune,dureri de spate umpic si de vreo 2 zile am niste crampe,dar suntem insarcinate,la ce ne asteptam?
Paula ma bucur pentru rezultaul inbucurator al testelor,si iti doresc din suflet multe sanatate si tie si lui bebe mic.
Maria sanatate si la multi ani alaturi de cei dragi tie.
Santate si sa ne scriem cu bine.
Adriana
14 +
paula2003 spune:
Si voi sa aveti bb sanatosi si sa va bucurati de ei. Si voi sa fiti sanatoase si sotii....toata lumea.
Am emoti mari, zilele astea se va decide, sau mai astept un pic cand fac amniocenteza si unde. Nu imi este frica de nimic decat de amnio. Doamne ajuta.
Paula
16+Alexandra 
ralirali spune:
Mai fetelor, nu va fie cu suparare ca intervin, dar nu imi mai place deloc ce se intampla pe acest forum. Imi sunteti tare dragi si desi nu scriu foarte des, va citesc zilnic, intru de cel putin doua ori pe zi. La un moment dat pareati sa fiti usor excusiviste si e normal ca intre niste persoane care isi scriu toate intimitatile sa se lege prietenii si am zis ca e un comportament normal; am reusit sa trec peste asta. Dar este neplacut sa citesti mesaje ostile si acuzatoare, dar neadresate. Parerea mea este ca daca ati vrea sa atrageti atentia cuiva asupra unui lucru saume sa o faceti direct, cel mai bine printr-un PM, si eu cred ca se rezolva mult mai bine asa.
V-am spus, imi e destul de greu sa va scriu pentru ca inca nu imi pot deschide foarte bine sufletul aici, dar cand am prins si eu curaj si v-am spus prin ce trec eu cu sarcina, ati spus ca este aberant. Ei bine, la mine nu este o sarcina foarte usoara, desi e foarte dorita. Am un organism slabit dupa o operatie de chist, 3 luni de hdrotubatii si o laparoscopie (toate in 6 luni), plus o sarcina extrauterina in urma cu 4 ani, si cu risc mare de avort. Eram foarte foarte fericita cand mi-a spus medicul ca a trecut riscul mare si chiar mi-am dorit din tot sufletul sa impartasesc cu voi, dar va marturisesc faptul ca m-a durut sa gasesc mesaje care judecau fara sa aiba privirea de ansamblu.
Eu am trecut peste toate pentru ca imi place tare mult pe acest forum, dar va rog eu mult incetati cu supararile pentru ca mai sunt si alte gravideta care ne citesc, dar care nu au curajul sa scrie pentru ca se tem.
Sper ca nu v-ati suparat pe mine,
Va pup
Ralu 16+
toanca spune:
LA MULTI ANI MARIA! Multa santate si un bebe sanatos!
Si pe mine ma doare in stanga jos si simt ca niste intepaturi.........
AM luat NOSPA, imi trece cateva ore si ma apuca din nou.
Asa o fi normal.
Creste bebe?
Eu am si uter infantin si e posibil ca la mine durerile sa fie mai accentuate?
Toanca
15+
ralirali spune:
La multi ani, Maria, sa petreci pe masura.
Giova, multa bafta la eco, sa ne povestesti si noua cum a fost.
Ralu 16+
Giova spune:
RALIRALI eu iti dau dreptate si tie.
fetele care au ceva de zis cum este cu mancare, ca ne mai aberam de multe ori, va rog nu ma mai puneti pe mine sa clarific situatia asta.
Eu nu sunt moderatoare sa va zic ce pot sa scriu si ce nu.
eu am deschis doar acest subiect.
asa ca, pe viitor daca aveti ceva ce nu va convine, scrieti un PM persoanei in cauza.
Nu vreau sa-mi fac dusmani, dar vad ca unele dintre voi sunteti total impotriva altora.
Aici fiecare are dreptul sa spuna propria parere fie buna fie rea.Nu suntem atotstiutori, mai putem gresi sau putem avea dreptate.
Si nu trebuie sa sarim la scandal de cate ori se vb. despre orgasm sau altele.
Sper sa nu va suparati, eu nu mai atrag atentia nimanui. Imi pare rau.
poze
gio
si bb 15+