Mamici de ianuarie-februarie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Salutare la mamici si bebici
Bun venit noilor mamici si bb sanatosi si voiosi.
Ana cu mare intarziere LA MULTI ANI si multa fericire alaturi de sot si bb(scuze,dar nu am intrat de 2 zile,pt.ca am avut ceva probleme cu fetita).
Alina sa stii ca se vede bine de tot bb, mai ales in poza mai intunecata.Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el.
In rest fetelor nu ma mai laud cu nimic ci doar ca mananc ca o sparta si cat un elefant.Catalina cred ca acum te intrec.Merg luni la dr.si ma cantaresc,pt.ca daca ma iau dupa cantarul de acasa care nu este electronic ma apuca toate transpiratiile cand vad cat arata.
Maraki ce faci?Sper ca esti bine.

Pupici la mamici si bebici.
Lacra,15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

buna fetelor....postati-ma si pe mine UM 28.03....DPN 02.01...
voi ce tratament luati? care dintre voi are colul intredeschis....? noi avem 16 saptamani terminate....ne bucuram ca trece timpul...as vrea sa zboare...sa stiu ca strumfi meu este bine si nu mai exista nici un pericol....

Mergi la inceput

buna fetelor....postati-ma si pe mine UM 28.03....DPN 02.01...
voi ce tratament luati? care dintre voi are colul intredeschis....? noi avem 16 saptamani terminate....ne bucuram ca trece timpul...as vrea sa zboare...sa stiu ca strumfi meu este bine si nu mai exista nici un pericol....

Mergi la inceput

Giova super poze!!!! imi place mult bluzita de graviduta!fetelor ce parere aveti de un album al mamicilor de ianuarie 2006? pot intra si celelalte daca vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Draga Denisam,
Multumim de urari!!!
Asa este din semnatura ai inteles bine : sunt 2bb care astepta la mine in burtica sa vina primavara ca sa iasa la soare!!!! La prima eco facuta la 6 sapt. s-au vazut 2bb, unul de 11 mm si altul de 6,6mm. Dr. mi-a spus ca e devreme sa imi spuna daca o sa fie 2 pana la final, poate ca cel mic sa recupereze sau sa se resoarba dar era devreme atunci sa se pronunte!! Dar luni poe 25 iulie merg iar la eco si atunci cred ca se vedea mai bine si poate sa imi spuna mai multe. Am inteles ca se mai intampla ca la FIV sa se prinda 2 embrioni dar apoi unul sa se resoarba si sa ramana unul singur. Cum o sa vrea Dumnezeu!!! Eu incerc sa ma pregatesc sufleteste si pentru 2!!!

Kikiriki 8+ si cei 2bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Ana M , La multi ani, sa fii sanatosa si sa aveti parte de un bebelus sanatos si voinic! (imi cer scuze ptr intarziere)

Aseara am fost la eco si l-am vazut pe bebe, dadea din manute, le ridica deasupra capului si de el !Are 36 mm...In rest totul e ok, doctora mi-a dat sa iau Materna cu Seleniu...
Am luat prima pastila dimineata, dar tare rau mi-a facut...pana nu am mancat ceva, adica vreo 3 nectarine, tot aveam senzatia de . Ma gandesc ca ar trebui sa mananc mai bine inainte de a lua pastila, poate nu-mi va mai fi asa!

Pup la toata lumea si va urez weekend placut! Abia luni mai pot intra

iulia 11+

http://community.webshots.com/user/iuliiuli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova e posibil sa iti fi fost rau de la conserva, conserveel nu prea sunt indicate in sarcina ca nu sunt naturale si au tot felul de chestii puse acolo ca sa reziste, nu?
deci eu as mai incerca azi o galusca dar nu in combinatie cu ton
Take care!

Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Toanca La multi ani pt aniversare!
Lacra sper ca fetita ta e bine si aveti grija!

Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor mie imi merge netul ca un ....dar vad ca nici voi nu a-ti foat prea harnicute la scris..Alina azi am papat cam putin, dar sper sa recuperez diseara...asa-i ca a iesit buna conopida? Sigur, din moment ce ai papat de 3 ori!Iulia ma bucur ca l-ai vazut pe simburel si ca-ti facea semn cu minutele!Lacramioara chiar vrei sa ma bati la kg?Sa-mi zici luni!Ralu mercic de informatii...cind o sa ma apuc de o sa incerc sa fug de orgasm Toanca multe sapt. inainte...si noi facem maine 14 sapt.!Alina_m sigur o sa-ti placa ciupercutele...Giova parca o galusca cu pruna as fi papat si eu!Va pup pe toate si ne auzim curind!

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

DENISA buna dimineata!!1
Si eu ma gandeam ca de la peste, dar am numai galustele cu prune.Asta ma surprinde.
Cred ca le-am papat cu pofta si sunt cam grele la stomac, aluatul ala...

Bomba: la 1 sept. trebuie sa ne mutam.Azi m-au anuntat proprietarii.Vor sa-si deschida o afacere in ap. asta.
Disper, asta ne mai lipsea acum!! Cred ca-mi pot lua adio de la concediu.

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput