Mamici de ianuarie-februarie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 7
Denisam spune:
Ana numai bine, dc persista durerile eu zic sa mergi sa faci un control, poate e infectie urinara, ca dc et doare jos si te ustura cam asta ar fi, dar doctoru stie mai bine.
Sa-ti fie de bine cu tunsoare si lasa ca va creste el si o sa ai si o zi mai frumoasa in curand.
Eu maine plec cu sotul la lac si park pina dumincia seara, dar plecam pe la prinz.Nuami bine!
Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Florinini spune:
Draga AlinaM
Sa-ti traiasca bebelinii si sa fie sanatosi si sa creasca mari. Nu te mai necaji cu fibromul ca al tau e foarte mic in comparatie cu ce am eu acum e cam de 15 cm, deci burta mea in loc sa arate ca la 3 luni jumate arata ca aproape la 6 luni. Dar sunt optimista si sper ca totul sa fie bine. La tine cu fibromul de dimensiunea care ziceai ca are mai mult ca sigur ca va disparea cu timpul ce sarcina evolueaza se va autodistruge singur, ptr. ca nu va mai avea puterea necesara sa creasca acum cu 2 bebelini inuntru, toate rezervele de sange si hrana se indreapta spre ei. Insa la mine e altfel ca deja ala e foarte mare si sanse de reducere prea putine, dar totusi doctorita si cu mine speram ca o sa se intample si ptr. mine minunea.
Cata, nu te necaji cu slabitul ca nu e relevant, poate sa fie numai lichid pierdut din cauza caldurii si tot din cauza caldurii se reduce si pofta de mancare. Eu cand m-am imbolnavit nu am fost in stare sa mananc mai nimic si cand m-am dus la medic pe langa ca m-am si deshidratat am pierdut si 4 kg, dar acum multumesc lui Dumnezeu am inceput sa mananc si ma simt destul de bine, desi inca mai am dureri de spate si mai iau pastiel de durere seara la culcare ca sa pot dormi.
Ana, eu zic sa te duci la medic daca durerea persista mai mult de o zi in continuu, uite eu am stat cu durerea o zi si a doua zi am sunat la medic iar urmatoarea zi am fost in spital ca nu mai stiam ce sa fac de starea de disconfort si de durere pe care am avut-o. Daca e sa fie doar o infectie urinara trateaz-o din timp ca la mine se pare ca a urcat fara sa-mi dau seama pana la rinichi si a fost mult mai nasol. Cat despre prestat daca data viitoare simti la fel poate ca e mai bine sa incercati sa va abtineti chiar daca exista dorinta. Si la mine dorinta e asa de mare de a face sex, si la sotul la fel, dar ne abtinem sa nu facem ceva rau lui bebelinu, chiar daca doctorita ne-a dat voie. Desi uneori e foarte greu...
.
Bun venit noilor fete si multa sanatate si sarcini usoare cu bebelini happy si cuminti
Va pup pe toate si aveti grija de voi
Florinini
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
utocatalina spune:
Neata fetelor
...Ralu ma bucur mult..prima cu fetita...ia zi bagi caruciorul?
Ana_m eu nu stiu ce sa zic de durerea ta, va uite eu am avut infectie urinara si nu m-a durut absolut nimic...nu m-a usturat...dar si eu zic sa mergi la doctor sa vezi totusi ce este
...sper ca a trecut totusi pina citesti mesajul
Daca tu te placi cu noua tunsoare, sigur iti sta bine...sa-ti fie de bine! Delia ma bucur pentru bebe mic si inimioara care i-ai auzit-o
...Florinini si eu cred ca de la caldura mi s-a mai diminuat din apetit si acasa fac mai multa miscare, ce-i drept...mai trebaluiesc pe aici..nu-mi fac probleme, ca oricum sunt totusi cu 5 kg mai dodoluta decit la inceput!![]()
Eu diseara la 19:00 sunt la terasa la o zi de nastere a unui prieten...o sa-mi fac de cap...daca va intrebati ce mai pap azi sa stiti ca tot conopida si dovlecei, ca nu mai gatesc nimic...diseara la petrecere vad eu ce papa bun!
Mai am nitica treaba prin casa de facut
, dupa care o samponeala ca la carte si un coafat!
Cafeluta draguta
Simburica mititica
13+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Giova spune:
Neatza!!!
In primul rand bun venit pe
noilor
!!!!
Imediat refac lista si veti aparea si voi.
ALINA ma bucur ca v-ati distrat si pt. schimbarea tunsorii.
Daca durerile de burta persista fugi la dr.
RALU ma bucur enorm ca au inceput sa apara si
pe aici.
Eu sunt putin naca.Aseara am facut galuste cu prune si dupa ce am papat 2 conserve de ton cu lamaie, am bagat si 3 galuste.Asa de bune au fost!!!
Dar nu trec 15 min. si fug la wc unde
tot. Oare de ce?
Si in dim. asta m-am uitat asa cu jale la ele, as fi vrut sa iau cu mine cateva la birou, dar mi-e frica sa nu-mi fie rau!!!

poze
gio
si bb 15+
alina m spune:
Utocatalina multumesc de reteta. E simpla si abia astept sa o fac in weekend.
Florinini ma bucura ce-mi spui. Duminica merg la ginecolog si sper sa confirme ce spui tu. Nu imi mai faceam griji de existenta fibromului, ma obisnuisem cu gandul dar nu vreau sa ma bucur prea repede de disparitia lui. Multa sanatate tie si lui bb!
Kikiriki sa inteleg ca si tu ai gemeni?
TatianaG ce-ti mai fac bb? Cum mai stai cu miscarile lor? Eu, dupa ce i-am simtit dar numai daca stau culcata si cu mana presand un pic pe burtica (ii mai inghesui si eu, saracutii
), acum astept sa-i simt si cand nu sunt atenta. La ecograf uite asa faceau 
14+
alina si gemenii
toanca spune:
Kikiriki si Paula bine ati venit.
Nici eu nu sunt foarte veche pe site.....
Ma bucur ca se apropie weekendul.....dar abia il astept pe cel viitor cand SE IMPLINESTE UN AN DE CAND SUNT CASATORITA!!!
Iar azi bebe a implinit fix 15 saptamani
ralirali spune:
Merci mult de urari, Giova si Cata. Eu zic sa mai stam un pic si sa nu punem caruciorul roz pana nu imi mai zice o data ca e fetita. Eu sunt mai superstitioasa si chiar imi doresc mult fetita. Inainte nici nu ma gandeam ce as vrea, voiam doar sa am un bebe, dar din momentul in care am ramas insarcinata am zis ca va fi o fetita creata (ca sotul meu).
Sa va mai zic ce mi-a spus medicul : am voie sa ma vopsesc,d ar nu foarte des si avem voie sa
, dar atentie la orgasm sa nu fie prea intens pt ca produce contractii
. De asemenea trebuie sa folosim prezervativ deoarece lichidul seminal contine nu stiu ce substanta care de asemenea produce contractii.
In rest eu am inceput sa nu mai am greturi, dar ma lupt cu durerile de cap care ma tin cu zilele si am luat pana acum 3Kg. Asadar, nu va speriati, fetelor, daca nu ati luat prea multe kg pentru ca pe mine m-a felicitat.
Giova, mi-ai facut pofta de galuste cu prune, imi trimiti si mie reteta pls? Nu am mai facut de mult si nu mai stiu reteta.
Pup burticile sa fie toate sanatoase
Ralu 15+
ralirali spune:
La multi multi, ani, Toanca pentru aniversare si pentru bebe numai saptamani fericite inainte
.
Ralu 15+
Giova spune:
RALU iubita, numai daca astepti pana maine, ca nu o stiu din cap.Cu toate ca am facut-o aseara, mi-e frica sa nu uit ceva, sau sa dau cantitatile gresite.
dar sa stii ca reteta mea, e una mai simpla, fara cartof.Se face mai repede, dar cam ai bataie de cap cu aluatul, care se tot prinde de degete.
poze
gio
si bb 15+
alina80 spune:
NEATA GRAVIDUTELOR!!!
Bun venit noilor fete!!!
RALIRALI, felicitari!!! Nu-mi vine sa cred ca aud si de o fetita! Sa va traiasca!!!
CATA, sper ca ti-ai revenit cu mancatul! Nu vreau sa fiu singura mamica grasa!
. Am mancat ieri de 3 ori conopida, a fost delicioasa
. Distractie placuta diseara!!!
Eu m-am trezit foarte nervoasa, nu stiu de ce. Bine ca nu e sotul pe langa mine ca sigur ma luam de el fara motiv...Trebuie sa fac curatenie si nu am nici un chef...Macar de gatit nu mai gatesc azi.
Am pus niste poze si cu bebelusul in burtica. Sunt cam mici pozele, dar sper ca se vede totusi.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
15+