Mamici de ianuarie-februarie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula77 spune:

Buna mamici. Sunt si eu o viitoare mamica de luna ianuarie, care pana acum se simte foarte bine, sa dea domnul sa fie tot asa si in continuare si bebe sa fie la fel,ceea ce va doresc si voua, si as vrea sa ma aliniati si pe mine la lista .Datele mele sunt :7 august 1976, UM 20/04, DPN 25/01/2006.
Aveti grija de voi....

paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MyBaby spune:

Bine ai venit Paula! Multa sanatate si tie si lui ,in continuare!

Adriana 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Paula Welcome! Sarcina usoara in continuare!

Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Buna seara mamicilor dragutelor!
Sunt o proaspata viitoare mamica care a facut un FIV reusit la Giulesti cu dr. Dracea. As vrea sa ma adaugati si pe mine pe listuta mamicilor de 2006. Datele mele sunt: UM 25.05.2005, data nasterii 18.03.1973 (Peste) si DPN 28.03.2006 !!!
Multumim lui Dumnezeu pana acum suntem bine!

Va pupam,
Kikiriki 8+ si 2bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Kikiriki si Paula 77 sunteti bine venite! Sarcina usoara!
Fetelor am fost in cautare de costum de baie..am testat piata si am gasit unul intreg, verde pal, cu usoare cupe si un model deosebit, si costa numai 800.000 lei...sapt. viitoare mai testez nitel piata si o sa imi cumpar costumas!
Ana_m cu intiziere iti scriu ca ciupercutele se pun pe gratar acoperit si cind sunt aproape gata se adauga cite o bucatica de cascaval pe fiecare..vezi...simplu si bun!
Fetelor nu va mai stresati cu greutatea lui bebe al meu..luni il urc iar pe cintar si va spun cit zice Iosup ca are!

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Am tastat gresit la DPN este 28.02.2006 si nu 28.03.2006!!

Pup,
Kikiriki8+ si cei 2bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Welcome kikiriki si o sarcina usoara, o sa ai gemeni sau am inteles eu gresit semnatura ta?

Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Eu am fost azi si mi-am auzit inima lui bebe mic din burtica cum batea.Tare emotionant moment!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Fetelor, suntem superhappy. Acum venim de la doctor si ne-a confirmat 51% ca e fetita. Exact cum simteam . A verificat de vreo 3 ori si de fiecare data arata la fel, dar a zis ca ne spune exact data viitoare, adica la 19, 20 de saptamani. Sotul meu topaia pe langa medic si eu nu puteam sa vad mai nimic. M-am ofticat la culme, dar sunt fericita ca bebe e bine si in dimensiuni normale, nu mai zic ce tumbe facea . Am si uitat sa intreb ce greutate si lungime are de fericire. Ne da voie si in concediu, a disparut si riscul de avort si acum tot ce trebuie sa facem este sa ducem o viata moderata.

Ralu 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna burticute,
Un sarut la toate, si in special pt voi My baby, Catalina, T Ioana , Giova, Alina m , Mirela , Denisam . , multumesc de urari.
Pai ce sa va zic ? O zi foarte grozava nu ma pot lauda , din pacate. La servici totul bine, tortul si aperitivele au placut tuturor, am primit cadouri , totul bine. Acasa nu am sarbatorit ca nu m-am simtit in stare de nimic, sambata daca va fii totul bine vom iesi in oras.
Chestia e asa : aseara aveam chef de si am facut-o normal, ca pana acum nu am avut nici un fel de prbleme. Si sa nu va inchipuiti ca a fost ceva salbatic..... Dar dupa m-au apucat niste dureri de burta ca la ciclu dar destul de puternice si nu ma lasau. Baia ce sa mai zic de vreo 7 ori am vizitat-o azi noapte. Cand sateam in pat linistita era bine, cand ma ridicam sa umblu durere. Si azi la fel. Am vorbit cu o asistenta si mi-a zis ca poate fii o infectie urinara, sa ma duc la urgente,dar nu am avut curaj, ca m-am gandit ca poate nu e ceva grav si sa nu ma creada aia paranoica. Acum nu burta ma doare ci jos, foarte jos. Nu stiu ce va fii, sper ca maine va fii mai bine.
Am fost azi la coafor si am facut o schimabare radicala : din par lung am facut par scurt. S-a cam socat sotul cand m-a vazut si nu e foarte incantat, ca lui ii plac femeile cu parul lung. Dra asa ma saturasem de el ca nu mai puteam de cald. Adevarul e ca eu i-am zis coafezei cat sa taie dar si-a bagat cam mult foarfeca , si ce era sa fac cand mi-am dat seama ? Asta e ,va creste.
Va pup, ca m-am intins cam mult.

Mergi la inceput