Mamici de ianuarie-februarie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alina si Toanca nu vreau sa va las sigurele papacioase, dar de ieri am observat ca mi-a disparut din foamea de lup..poate s-o regla si organismul...pina acum de dimineata in mod normal as mai fi papat ceva, dar momentan nu mi-e foame..in schim mi-e sete intr-una...Alina sa faci musai conopida..eu o sa ies sa iau o galetusa de smintina ca merge super cu dovlecei si conopida...la prinz voi face salata cu de toate si ciupercute la gratar cu cascaval..ies super si se fac in 10 minute!
Giova..imi place numele de Marco..pe nepotelul meu din SUA il cheama Marco are 2 anisori si este superb!
Toanca imi place si Alexia si David..pentru baiat ne-am gindit la Remus!

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Da Ayumi [blue]BIANCA[/blue]...ca te tine...pupici!

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Scuze Alina M.Gata am corectat.Gemenii de obicei sunt mai micuti, asa ca nu-ti mai fa atatea probleme, cresc ei.Sanatosi sa fie.

Daca, cumva prin absurd va fi fetita, se va numi ALESSIA.

Va las, merg in pauza de masa.

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Vreau si eu sa nu mai am pofta de mancare asa de mare..........
Sunt "invidioasa" (la modul de gluma, pe voi cand spuneti ca nu va mai e asa de foame......

Giova si ALESSIA e un nume super.
Daca stau bine sa ma gandesc, in afara de ALEXIA mai imi plac: ILINCA, MARA SI SARA.
Cand a fost intrebat sotul meu de nume el a raspuns ca daca deja eu am luat o decizie (ALEXIA sau DAVID), pe el de ce il mai intreaba lumea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina m spune:

Multumesc Giova!
Nu sunt ingrijorata, sunt f bucuroasa ca sunt sanatosi si ca fiecare are casuta lui si se hranesc separat, deci nu se influenteaza unul pe altul, desi unul e cu 1 cm mai mic, dar se pare ca si acest lucru e normal la gemeni. Vroiam sa stiu daca sunt anumite limite in care ei pot ramane mai mici decat normal. STIE CINEVA? Deci eu am 14+ si ei au 12+ (dupa marime, 5.5cm si 6.5 cm).

Utocatalina vreau si eu reteta de ciuperci cu cascaval, te rog

14+

alina si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina m spune:

Am uitat sa adaug, ca ingrijorarea mea vine din faptul ca eu nu m-am ingrasat deloc. A crescut burtica si sanii dar am slabit in rest astfel ca tot la 54 de kg am ramas. De aceea ma gandesc ca nici ei nu sunt prea mari. Eu nu sunt mofturoasa la mancare de fel dar imi este f rau si nu pot sa mananc mult. Mananc putin si des si mai mult fructe si legume. Carnea nu le place, dulciurile la fel. De unde sa ma ingras? Sa ma vedeti mancand, tai pofta la toti. Mie rau dar stiu ca treb sa mananc, si am fata omului chinuit (asa spun colegele). Sper sa recuperez.

De aceea intreb care sunt limitele in care pot ramane ei mai mici!
14+

alina si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina, ca sa vezi ca nu esti singura, iti voi spune ce am papat eu la pranz: 2-3 guri din sandvisul lui Clau, pe urma m-am dus in piata si mi-am luat: struguri, caise, mere de vara si prune (pt. galuste cu prune).Asta e pranzul meu.AA si sa nu uit am baut un pahar de suc proaspat de portocale.
Abia astept sa ajung acasa sa fac galuste cu prune.Cred ca imi va crapa burta de cate o sa mananc.

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza fetele,
MAraki unde esti ca nu mai stim nimic de tine..sper ca sunteti bine si tu si bebe.
Sunt de acord cu MyBaby si ALinaM in legatura cu sexul lui bebe, ceea ce credem noi ca ar fi, baiat sua fata e o simpla coincidenta, mincare si alte chestii babesti, nu au legatura cu cromozomii din momnetul conceperii, sa fim putin realisti, nu?
Greutatea corecta se ia dimineatza pe stomacul gol si dezbracata, iar faptul ca oscileaza de la o zi la alta nu e relevant, nu are cum, si e normal acuma sa nu mai avem apetitul de la inceputul primelor saptamini de sarcina, eu de mai bine de 5-6 saptamini am ramas la acceasi greutate, nu scad , nu pun. De slabit se poate dc esti stresat, faci gym si innot intens, si dc nu maninci mai deloc, de pus stitzi ca e usor.
Valorile legate de gruetatea la babies de aici din Nord Americ ape care le-am confirmat ieri cu MyBaby, sunt tp copii normali, e adevarat ca ei pot depasi 50 cm si pot sari si de 4 kg, dar sunt f. putini si sunt exceptii. Si Utocatalina, la ecograf nu iti dai seama din poza dc copilul are 30 gr sau 100gr( ce da ca te uitzi al poza mea stii sa-mi zici), sa fim seriosi, la varsta asta nu se vede, doar prin anumite masuratori se da APROXIMATIV aceasta valoare, pina si la 35-40 de saptamini, ceea c epsun medicii e o valoare aprox si e o marja de +/-400 grame, greutatea reala o veis tii can tii copilul in brate.
O zi buna

Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANAM ,LA MULTI ANI!!!SA FII SANATOASA SI TU SI BEBE SI SA NE SPUI CUM AI SARBATORIT!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

ANAM-La multi ani, a fii santoasa, iubita si un bebe sanatos si mincacios!

Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput