Mamici de ianuarie-februarie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Toanca apropo eu simt ca e fetita..Dan(sotul) zice ca-i baietel..asa ca daca avem noroc luni la eco ne dumirim..Daniela sa stii ca am discutat cu Dan si ne place la nebunie numele de Bianca..ce idee buna ai avut!Acum sa vedem daca ii fetita sau baiet!
Giova multe sapt. inainte...fetelor eu am inceput sa slabesc...nu stiu de ce, dar nu mai am asa pofta de mincare...deja am dat 1 kg jos...am 61....culmea!
Ioana sunt curioasa daca ce simtim este si adevarat....simburica, simburel nu importa numai sanatos sa fie! Eu vreau sa stiu sexul din curiozitate, ca sa pot vorbi cu ea/el...ca asa ii zic numai bebe si atit!

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Daca la eco aflu ca e baietel inseamna ca nu ma inseala sentimentele.

Mergi la inceput

E posibil sa avem in aceasta perioada simturile atat de dezvoltate incat sa ne dam seama inainte de eco ce e bebita?
Instinctul matern????

Mergi la inceput

Utocatalina, cum de ai reusit sa splabesti?
Esti prima la care aud asa ceva.....
Da, totul e ok, nu?
Nu ti-e rau sau ceva de genul asta, nu?
Eu as manca cu doau maini.........mi-e foarte foame, dar incerc cat de cat sa ma abtin ca altfel........m-as face cat casa.
In general eu ma ingras foarte repede si dau greu jos..

Mergi la inceput

Utocatalina, cum de ai reusit sa splabesti?
Esti prima la care aud asa ceva.....
Da, totul e ok, nu?
Nu ti-e rau sau ceva de genul asta, nu?
Eu as manca cu doau maini.........mi-e foarte foame, dar incerc cat de cat sa ma abtin ca altfel........m-as face cat casa.
In general eu ma ingras foarte repede si dau greu jos..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu de cum am vazut testul cu 2 liniute rosii si pe urma confirmarea dr. am stiut ca e baietel.Eu vreau fetita, inca mai sper...dar slabe sanse.
Sunt curioasa ce-mi va zice dr. sapt. viitoare.
Aseara ne-am gandit si noi la un alt nume:MARCO.Nu suna urat, dar pt. mine tot LUCAS a ramas.Pacat ca sunt prea multi.

BIANCA e un nume frumos.Imi place.
In privinta slabitului, eu zic ca nu e relevanta treaba.De ieri pana azi 1 kg.
Se cantareste o data pe sapt., dimineata, dupa ce ai fost la baie.
Vezi peste o sapt. daca ai dat jos un kg sau mai multe, sau ai pus altul7mai multe.

TOANCA eu din a 5-sapt. de sarcina pana intr-a 9-a am dat jos 4 kg. Si ma mentin la 60.Cred ca am si mai putine, dar sanii si burta au crescut.
poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina m spune:

Ana_m LA MULTI ANI![/b]
Toanca eu nu cred ca se poate sa simti ce sex va avea bb. Sa ramanem realiste desi recunosc ca e greu si ca am si eu momente in care 'visez'. Daca va fi ce simti tu e pura coincidenta.
Giova nu e important dar mai facut mai batrana cu 1 an. Sunt nascuta in '77. (si toata lumea in da 20) :)
TatianaG ma bucur f mult ca suntem doua cu 2. Eu nu cunosc pe nimeni cu gemeni cu care sa pot vorbi. Gena pe care se pare ca am mostenit-o vine de departe...o matusa si o sora a lu' tataie au avut gemeni. Ai mei bb sunt mai mici, eu am 14+ ei au 12+. Stii care sunt limitele in normale in aceasta privinta? Si la tine e la fel?
[b]Florinini
iti doresc multa sanatate si am si o intreb pt tine. Vad ca ai fibrom si poate stii mai multe. Eu la 3+ aveam un fibrom de 17mm, la 4+ de 21mm, la 10+ de 30mm, la 14+ nu s-a mai vazut. Am facut tratament cu duphaston (3/zi). Dr-ul care a facut ultima eco (care se pare ca e bun si are aparate performante) mi-a spus ca sunt prea tanara sa am fibrom si ca oricum 3-4 cm nu pune in pericol sarcina. Din ce stii, e posibil sa se resoarba sau nu s-a mai vazut acum din cauza celor 2 bb. Fibromul era pozitionat posterior-inferior.
14+

alina si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

ANA M, la multi ani!!! Sa fiti sanatosi si tu si bebe!!!
CATA, bine ca ati trecut cu bine peste noapte, si tu, dar mai ales sotul!!! Si, chiar asa, mai pune poze cu burtica sa o mai vedem si noi!!! Succes la cumparaturi! Aseara am papat peste prajit ca mi-era pofta de ceva timp. Azi vreau sa fac conopida. Ce faci, ma lasi pe mine singura mancacioasa de pe aici? Te rog sa-ti revii!!!
TOANCA, si eu ca si GIOVA, am simtit imediat dupa ce am aflat ca sunt insarcinata, ca este baietel. Si eu si sotul ne doream fetita, si daca simteam ca e fetita m-as fi gandit ca asa vreau eu si de-aia simt asa. Dar am stiut din prima clipa ca e baietel si i-am si zis si sotului si mamei. Si uite ca am avut dreptate!
Va pup si sa aveti o zi frumoasa!!!
15+

Mergi la inceput

cum reusiti voi sa va abtineti de la mancare??
eu daca e fetita vreau s-o cheme: ALEXIA, iar daca e baietel: DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Catalina,daca va fi fetita o va chema Bianca?Ca pe mine.

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput