Mamici de ianuarie-februarie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 3
Denisam spune:
MyMaby-multuemsc de info cu costumele, am vazut si eu din alea, o sa mai stau vreo 2-3 sapt ca sa fiu aproape de concediu, care de pare ca e in sept, bun si ala![]()
Am si eu 2 carti si spe internt dimensiunile care le-ai spus tu refirot la lungime asi greutatea la babies, is corecte, deci inseamna ca astia de aici din Nord America sunt buni, nu is cu capul.
Aparatele din Romania cred ca au ceva marje de erori.
Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ana_m spune:
Buna burticute,
Azi am avut o zi tare agitata si mor acum de cald si de oboseala.
Sunt bine mi s-a cam deschis apetitul mi-e cam foame mereu.
Azi am primit o multime de cadouri de la servici, pt ca maine e ziua mea. Acum pregatesc un tort pe maine , asa ca trebuie sa fug.
V-am pupat pe toate
MyBaby spune:
La Multi Ani Ana!Sper sa ai o zi minunata alaturi de cei dragi tie!! Si o sarcina usoara in continuare !

Adriana 13 +
utocatalina spune:
Ana_m
La multi ani
, tot ce iti doresti
, sarcina usoara
si sa ai parte de sanatate, bucurii si multe impliniri!
Pupici pe burtici!![]()
Fetelor eu sunt bine...sotul a scapat de noaptea incendiara, ca i-am dat si lui conopida, asa ca daca s-a intimplat ceva, zic ca a fost al lui
si nu al meu!
My Baby mercic de informatii
...luni ajung la alt doctor, Iosup, si am sa-i cer special sa-mi spuna si greutatea lui bebe, asa o sa stim sigur, daca bebe este cit China sau nu!
Apropo, dara daca bebe se naste cu 4.800 kg...mama care este asistent pediatru a vazut atitia...ce facem cu el, ca nu se mai incadreaza nici macar in valoarea de 40 de sapt
..om vedea luni! Eu dupa ce am vazut pe monitor,nu prea cred ca a fost o eroare, dar sa vedem ce zice lui Iosup..abia astept!
Mirela si eu vreau costum dintr-o bucata...nu am mai avut de cind eram mica, dar am sa vad ce gasesc...as prefera ca si culoare un bleu sau verde fluorescent...sa vad ce gasesc..azi pe la prinz o sa mai dau o iarta in magazine, mai ales ca peste 10 zile am intins-o la mare...cred ca pe 1 august! Apropo dupa eco de luni, va fac o poza cu burta dar asa sa se vada bine, ca este tot ca a Alinei
...asteptati pina marti si va promit 
!
Fetelor azi nu stiu daca ma duc la job..oi vedea mai incolo..si azi se anunta o zi caniculara, dar ma descurc eu cumva..daca trebuie ies in
gol!
Cafeluta draguta
Simburica mititica
13+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
T_Ioana spune:
Ana draga sa fii sanatoasa si fericita si tu si puiul mic din burtica!
La multi ani!
Sa ai o aniversare minunata!

Ioana
si Samburel 17+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
toanca spune:
'neata fetelor.
Apropos de baietei: eu inca nu am apucat sa-mi fac eco, abia pe 4 august am programare si atunci o sa vad ce e bebe.
Dar, am o presimtire ca o sa fie baiat.
Nu stiu de ce, dar asa simt.
A avut cineva un sentiment asemanator?
As vrea totusi sa nu se adevereasca pentru ca eu mi-as dori fetita.
Dar vad pe 4.
Si o sa va tin la curent.
Toanca si
15
Giova spune:
Neatza!!!
TOANCA dar esti de ieri pe listutza.Uita-te mai bine, e pe prima pagina.
ANA sa fii sanatoasa,frumoasa si iubita!!!

Si eu am colindat magazinele, dar nu sunt decat lucrusoare de vara.Asa ca mai astept putin.Imi pare rau ca si in Italia e la fel, si sora mea vine pe 7 aug. si as fi vrut sa mai imi ia ceva.dar poate niste body albe, sau lenjerie de patut, sau cos pt. pampersi murdari tot imi ia.
Am facut si eu o lista cu lucrusoare, ma ingrozesc: 1200 euro si numai pt. prima luna.Dar aici sunt incluse si caruciorul si mobilierul.Sper sa nu depasesc bugetul asta.
Aseara am iesit la o pizza si nu am putut-o manca, nu m-am simtit prea bine.In schimb am facut plimbarea de seara si l-am pus pe al meu sa-mi ia mere si pere verzi din pomi.Ce bune au fost.
Eu in concediu voi merge cu costum de baie in 2 piese, ce mortal e sa se vada burtica.
Azi dim. am vrut sa-mi iau pe mine sarafanul de blugi (nu l-am mai luat de 2 sapt.) si surpriza...ma strangea.In dulap cu el pana la vara urmatoare.
Azi avem 15 sapt. fix!!!!
Suntem mari, suntem mari, noi acum........
mai stiti cantecul asta?
poze
gio
si bb 15+
T_Ioana spune:
Toanca eu mi-am dorit din tot sufletul fetita iar de sotul meu nu mai vorbesc.... ca el o tine una si buna"Ce fac fetele mele?","Hai sa pup fetele de noapte buna!","sa pup fata din burtica!" si tot asa. dar eu am un feeling extrem de puternic ca am un baietel in burtica! Ma tot gandesc la cat de greu e cu o fata...eu stiu
ca a avut si mama una!
mie asa imi spune sufletul, ca minunea mea din burtica e un EL, si vreu sa iti zic ca daca voi afla ca e fetita, voi fi putin de tot dezamagita. M-am obisnuit atat de mult cu ideea ca am un Razvan al meu incat....
Marti cand am fost la echo, doctorul mi-a spus ca abia pe la 22 saptamani imi poate spune ce sex are bebe....dar procentual! Mie mi s-a parut si cam aiurea imaginea de la echo...si oricum m-am cam speriat ca bebe dadea anemic dintr-o manuta....si nu mai sarea ca la 12 saptamani
(era si cam dimineata, poate dormea mititelul)....dar medicul e zis ca e perfect, dezvoltat normal, avea marti 17s si 5 zile (nu 17s si 2 zile cum stiam eu)si sa merg iar la 20 de saptamani sa facem echo morfologica! Azi imi fac programare la un echo in Bistrita poate il vad mai bine pe Samburel si vine si Cristi sa isi vada odorul si poate ne arata si putza![]()
Va pup ca iar m-am intins....
Ioana
si Samburel 17+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
toanca spune:
Deci nu sunt singura care are un asemenea sentiment.
Abia astept sa vina ziua de 4 august.....dar sper sa poata vedea doctorul ce e bebe....
Pana atunci facem aproape 17 sapt. si poate vede.
Giova, multam.
Si noi ca si tine facem azi se pare 15 sapt.
Sa ne traiasca