Mamici de ianuarie-februarie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 2
mirela10 spune:
CATALINA acum am ras eu cu lacrimi,mai ales ca mi-am adus aminte de noaptea cand ziceai ca ai tras "bombe"si sotul tau dormea dus
.esti fatala
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
alina80 spune:
CATA, N-am luat nimic, nu vreau sa iau daca nu-mi place cu adevarat!!! O sa ma mai uit eu pe la alte magazine, poate gasesc ceva pana la urma...Daca nu, innebunesc pana in Septembrie...Dar totusi vreau lucrusoare frumoase de tot!!!
Am mers astazi vreo 2 statii pe jos si mi s-au umflat si mie picioarele pentru prima data...Credeam ca e mai tarziu faza cu umflatul picioarelor, prin trimestrul 3...
Am mai pus niste poze la Burtica, facute sambata trecuta.
Va pup!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
utocatalina spune:
Alina
a iesit marfa de marfa conopida
..si se face asa usor si repede...merita pe bune...si iti mai zic un secret..daca o lasi sa se raceasca si iti pui in farfurie si deasupra adaugi citeva lingurite de smintina...o sa innebunesti de buna ce este!
Eu asa am papat-o!
Mirela
a fost teroare noaptea aia...mi-era frica sa nu-l asfixiez
...bag seama ca este insa foarte rezistent..treaba este ca a dormit dus!
Asta seara sa vad daca are noroc si scapa!![]()
Apropo tocmai am tras un epilat pe picioare...cu aparatul...il urasc, dar n-am ce face..acum am scapat!![]()
Cafeluta draguta
Simburica mititica
13+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Denisam spune:
Mirela,
Mersi ca te gandesti la mine, eu vreau sa stiu dc Maraki e bine!
Ma bucur ca ai verificat cu Rennie ca nu toate eprsoanele reactioneaza la fel al medicamente, stii si tu.
eu nu am probleme cu pciioare, cu gazele mai am, acuma ca mi-am revenit am fost intr-un mall ca aici sunt reduceri mari si la copii si la patutzuri, m-am uitat sa imi fa co i dee, desi stiu cum vreau sa fie, cu o bara ajustabila, saltea ajustabila si lateralele acoperite de pernutze si cu comoda din aceeasi culaore, eu voi lua ceva rezistent si de marca, si culoare neutra sa ne ajunga si pt bebe 2.
Am gasit pt nasicile mele mici hainutze reduse si i-am luat si la pestisorul meu, ca a depasit faza de simburica, un set de 3 tricouri erau moratle si numai 8 cad, culori care merg si la baiat si fata( mov, rosu, si albastru turcuoaz), un body alb si un set de 3 pantaloni care merg cu tricourile, of course.Am vazut si salopete care imi palc, dar nu erau reduse, si oricum voi merge al cel mai tare magazin Bonnie Togs pt ca acolo is reduse si sunt cele mai de calitate. Vreau sa va spun ca dupa primele 3 luni sa luati la copii lucruri si hainuteze cu 3 luni mai mari, pt ca ei cresc f. repede si in general marimile nu se potrivesc exact, se recomanda sa fie un pci mai largutze decat strimte.
Merg si eu la lunch.
Denisa
13
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
micio spune:
Buna!
In legatura cu cursurile prenatale, eu am o prietena in Sibiu care a nascut anul trecut si a facut cursurile impreuna cu sotul ei caruia la sfarsit i-au dat "Diploma de Parinte!"
si trei zile libere de la munca. Cursurile au fost gratis, finantate de nu stiu ce asociatie europeana (nu stiu mai multe detalii). Poate daca intrebati medicii au idee. O sa fac si eu dar mai tarziu, (aici sunt si gratis si cu plata,nu sunt foarte scumpe in jur la 150 euro). Numai bine tuturor! 
mirela10 spune:
DENISA ai dat iama in hainute de pitici,dupa cate observ
.adevarul este ca daca intri in magazin de bebei nu-ti vine sa iesi pana nu cumperi ceva.eu inca ma abtin...dar nu stiu cat.
CATALINA cred ca o sa-mi iau costum dintr-o bucata,ca eu-s mai pudica
si asa mai protejez si burtikul de soare
.
ALINA ma uimeste burtica ta,se vede superbine si te prinde de minune.
celelalte
-dutze pe unde umblati de nu dati raportul zilnic
?sper ca sunteti bine cu toatele
mirelutza
13+
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
Denisam spune:
Mirela, scuze, am uitat sa iti zic ca si eu tot costum intreg imi caut, ca asa e normal sa protejezi burtica sa nu se arda si la mine va fi primul costum intreg si sper si ultimul.
Nu am dat iama, pt ca din octombrie incep cumparaturile mari, ti-am zis patutz si stroller, si voi primi multe, ca avem o groaza de prieteni si mai e ceva, la servici si acasa mi se va face baby shower unde se dau cadouri, in general haine si biberoane..deci sunt acoperita, oricum pt mine pt copil calitatea conteaza si dau dc merita, nu ma zgarcesc, dar ce am luat azi erau din bumbac si in sale.
Nuami bine si bafta cu costumul de baie!
Denisa
13
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
alina80 spune:
CATA, maine fac conopida!!! Esti mortala cu faza cu gazele! M-ai amuzat la maxim! Sa-mi zici maine cum a trecut sotul tau peste noaptea asta!!!
. Ii tinem pumnii!!! 
MIRELA, merci!!! Ma bucur ca-mi sta bine cu burtica! Scuip-o sa n-o deochi!!!![]()
Noapte buna!!! Va pup!!!
15+
MyBaby spune:
Denisa,eu mi-am gasit costum de baie din doua piese,foarte comod,dar de la sutien are o bucatica de material care acopera burtica,este foarte practic.Dar fetelor daca va cautati costum sa mergeti la mare pste o luna nu va cumparati de acum,ca sanii cresc la fel si burtica si va treziti ca va e mic sau va strange si stiti ca nici burtica nici sanii nu trebuiesc stransi.
Catalina stai calma ca apetitul iti scade in timp,eu mancam poate mai mult decat tine,si mi-a scazut,vei vedea ca se va adeveri ceea ce ti-am spus.SA NU UITAM CA NU MANCAM PENTRU 2,si ce punem pe noi nu merge totul la bebe,unele punem pe noi la inceputul sarcinii altele pe parcurs,altele la sfarsit,asta nu inseamna ca copilul unea care i-a fost greata e mai mucut decat celeia care a putut manca.
Vad ca toate va doreati fetite si acum sunteti in extaz pentru baietei,sanatosi sa fie.
Vorbeati de greutati la babys,hai sa va spun
-la 12 saptamani copilul are 6 cm si 15 g;
-la 16 saptamani are 12 cm si 130 g;
-la 20 saptamani are 16 cm si 340g;
-la 24 saptamani are 21 cm si 6300g;
-la 29 saptamani are 26 cm si 1,1kg;
-la 35 saptamani are 32 cm si 2.5 kg;
-la 40 saptamani are 49 cm si 3.5 kg.Deci acestea sunt va;orile normale,diferenat poate fi doar de grame sau 1-2 cm,nu de sute de grame.Am ramas surprinsa sa vad ca bebeul lui Catalina are 100 g la 13 saptamani.........sa iti testeze aparatul medicul tau Cata.
Va
,si va doresc sarcina usoara in continuare!
Valorile ce le-am scris sunt din cartea clinicii Mayo din USA cea mai buna clinica privata dein USA,daca va mai pot ajuta cu ceva va raspund negresit.
Adriana 13