Mamici de martie-aprilie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loo spune:

De ce trebuie sa repetati analizele daca v-au iesit bine odata? Aveti pisicute in continuare?
Loo 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana
Fetelor in seara asta am avut temperatura 37,5 si ieri am avut 37,1. E normal? A mai patit careva asa ceva?

Scuze ca dau buzna peste viitoare mamici.

Cu temperatura. Si eu am patit asa in primele saptamani de sarcina si medicul a zis ca-i normal.

Sarcina usoara si bebelusi sanatosi&voiosi.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Buna, fetelor!Si eu ma numar printre voi, cele care asteapta un copilas!
Dupa un an de tratamente si o operatie laparascopic, mi s-a intamplat in sfarsit minunea!
Acum sunt in 7-8 saptamani de sarcina si de cateva saptamani de cand am aflat vestea, am numai probleme:
- sunt f.f.f. stresata (pentru ca in primele saptamani de sarcina am baut cateva pahare bune de vin rosu, am fost la Aqua Magic si m-am zguduit in toate toboganele etc.)
- imi curge nasul si stranut mai tot timpul
- nu stiu ce sa mai mananc deoarece aproape totul imi produce greata
- acum o saptamana am avut o scurgere maronie si m-a diagnosticat cu "amenintare de avort" (pt. care iau duphaston si gravibinon)

E! cam astea sunt cateva din problemele mele...

Imi cer scuze daca v-am innebunit, dar e bine sa stii ca poti discuta cu persoane care trec, poate, prin aceleasi probleme ca si tine!

Va pup pe toate si va doresc o sarcina cat mai usoara si lipsita de griji!

7-8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Pentru cine are nelamuriri cu privire la analizele care se repeta:
Trebuie sa urmarim listeria in dinamica. Mie mi-a iesit pana acum un titru de 1/320 care nu este de protectie (adica s-ar putea sa am boala). Listeria se urmareste in evolutie. Daca titrul creste atunci inseamna ca s-a declansat boala si facem tratamentul cu antibiotic, daca titrul scade sau ramane constant e OK (dar trebuie sa stim ca e totul in regula si atunci ne intepam cum a zis Adriana mica la doua luni sau chiar la luna daca e necesar)
Toxocara si toxoplasma le-am refacut pt ca au trecut cateva luni de la ultima analiza si pt ca da avem contact cu animale. Am pisicuta acasa, la ai mei si la socrii. vom duce si fecalele lor (ale pisicilor, nu ale socrilor) la analize cat de curand ca sa nu avem alte surprize. Sunt animale curate, bine ingrijite si hranite, care nu ies din casa, dar e mai bine sa ne luam masuri de precautie sa nu facem zoonoza tocmai acum.

va pup cu drag pe toate!

Danutza Bananutza dutza
I'm coming!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Maria ,La multi ani !!! Sanatate, fericire si o viata cat mai frumoasa si bineinteles o sarcina usoara, atat cat se poate ! Si inca ceva ... cu sotul tau
Si eu sunt la inceput de drum ... am 8 saptamani si am si eu stari de lesin... greata... voma dimineata si seara in unele zile...

Pupici la toate gravidutzele!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Si inca ceva, Loo: zoonozele gen toxoplasmoza nu se iau doar din fecale de pisica, ci si din carne insuficient preparata termic sau legume / fructe nesplate(eu nici macar nu am pisica). Mie mi-a zis medicul sa fiu atenta la ce mananc, mai ales ca in sarcina imunitatea organismului scade putin. De aceea, este bine sa repeti aceste analize.

Lumysit, bine ai venit alaturi de noi; dupa cum ai vazut, ai picat tocmai in mijlocul discutiilor despre analize.

Fetelor, mai am o intrebare; exista un topic depre incompatibilitatea grupelor de sange/RH cu sotul. Eu am OI si RH pozitiv, sotul AII dar nu stie RH, si medicul meu mi-a zis ca este ok. Totusi, urmarind ce au discutat fetele in acest topic, nu mai sunt asa linistita. Voua ce va spus medicul despre acest subiect?

Adriana 6+

Bebe strumf
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Da, Adriana mica are dreptate cu carnea insuficient preparata termic.
Atentie! Mai rarut la fast-food si la restaurant, si de acolo se pot lua zoonoze!

Danutza Bananutza dutza
I'm coming!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

LA MULTI ANI!MARIA 28!sa ai parte de tot ce iti doresti in viata ,multa sanatate tie si bebelului tau!
LUMYSTI bine ai venit printre noi,sarcina usora in continuare si sper sa o duci cu bine pana la capat ceea ce sper defapt ptr. noi toate!
pupici cris11+

T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare fetelor! N-am mai fost pe aici de anul trecut. Am si eu citeva intrebari. Dupa calculul meu sint in 5 sapt. si 3 zile si ieri am singerat un pic dimineata, maro si nu foarte mult, acum sint ok. N-am reusit sa merg la doctor inca, ca sint in Canada si cu programarile e mai greu. Ma duc diseara sa ma interesez. Anul trecut prin iunie am pierdut o sarcina, eram in romania in vacanta si acum mi-e cam frica sa nu se repete povestea. Ma cam doare burta, ma inteapa uneori si ieri am singerat. Trebuie sa mentionez ca am facut sex seara dinainte si ca, ultima data la control, anul trecut, mi-au spus ca am o mica rana pe col.
Ce parere aveti?
Andreea 5 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

dea0277,bine ai venit printre gravidute!cat despre sangerari si durerile de burtica la unele femei sunt foarte normale in acest moment al sarcinii,atata timp cat durerile nu sunt foarte mari si sangerarea a fost mica,fetele de aici au avut cam toate aceste simtome ,dar cel ami bine este sa te vada un doctor ptr. linistea ta,avand in vedere ca ai mai piedut o sarcina!daca data trecuta cand ai pierdut sarcina ai avut aceleasi simtome,fuguta la doctor!
pupici si sarcina usora cris11+

T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput