Mamici de martie-aprilie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
dea0277 spune:
tcelen, data trecuta a fost diferita singerarea. a fost tot numai putin, dar a fost mai multa ca acum si rosie ... ala a fost inceputul. Apoi am tot avut firicele cam tot timpul pina am ajuns in ro si am fost la urgenta. Aici e un pic mai diferit, diseara ma duc la un walk in clinic, ca n-am doctor de familie, sa ma trimita la un ginecolog mai ca lumea ca ala de data trecuta care nu si-a dat nici un interes.
Merci de raspuns si va tin la curent. Inca nu vreau sa ma pun pe lista din motive de superstitie :))
Andreea
5 sapt. +
mamaariadna spune:
Multumesc si eu ca m-ati trecut pe listuta!!!
In ceea ce priveste greturile, confirm si eu faptul ca se mai reduc atunci cand am stomacul plin. Problema e ca eu multe chestii nu suport sa mananc, din pacate exact ceea ce ar fi sanatos, si cu celelalte e mai greu sa ma satur. Dar stiu ca starea asta mizerabila tine "numai" cateva saptamani.
Am si eu o intrebare la voi...din ce luna a inceput sa creasca burtica? Si cam din ce luna ati trecut la imbracaminte de gravide?
Va pup
tcelen spune:
mamaariadna eu la prima srcina am inceput sa port haine de graviduta pe la 4si1/2-5 luni,pana atunci nici nu s-a cunoscut ca sunt gravida,iar apoi m-am trezit brusc cu burta!
pupici cris
11+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Adriana mica spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: desi stiu ca fiecare organism reactioneaza diferit, si ca medicul mi-a zis sa stau linistita, totusi parca prea nu am simptome.
Adica, greturi nu am, doar uneori nu am pofta de mancare; ma dor sanii, dar nu exagerat; ma simt obosita, dar poate fi de la serviciu. In rest, sunt bine multumesc. Analizele mi-au iesit bine, nu am sangerari sau dureri de burtica. Mai este cineva printre noi care sa se simta la fel?
Adriana
6+
Bebe strumf
Poze
Laura Ioana spune:
Ruxandra
multumesc, m-ai mai linistit! Azi vad ca nu mai am temperatura, cine stie ce m-a apucat ieri!?
De dimineata am tot vrut sa intru pe net dar nu s-a putut
. La fel ca pe Adriana, ma ingrijoreaza ca parca nu prea am simptome de sarcina. Cel putin dimineata m-am speriat ca nu ma dureau sanii (acum simt ca ma dor iar) si in sarcinile anterioare asa stiu ca sesizam ca s-a intamplat ceva, ca nu ma mai erau durerosi sanii. Doamne ajuta sa merg mai departe cu bine!
Laura
5+
Puiutul meu
nshiro spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
Adica, greturi nu am, doar uneori nu am pofta de mancare; ma dor sanii, dar nu exagerat; ma simt obosita, dar poate fi de la serviciu. In rest, sunt bine multumesc. Analizele mi-au iesit bine, nu am sangerari sau dureri de burtica. Mai este cineva printre noi care sa se simta la fel?
Adriana6+
Bebe strumf
Poze
Eu! Insa nu as putea sa spun ca ma simt obosita , ci mai curand somnoroasa. Daca fac ceva care sa ma solicite, imediat imi revin si dau maxim randament. Daca e ceva plictisitor si stiu ca mai poate suferi amanare ma ia un somn....... Si culmea ca pana a ramane insarcinata de dimineata de la 7 pana veneam de la serviciu eram fresh... acum tare greu mi-e sa-mi tin ochii deschisi.
Voi ma speriati cu o mie de analize de care nu am auzit niciodata si nu stiu daca aici se fac
. Insa oricum ar fi, mi-am impus sa nu ma mai stresez si sa ma gandesc prea mult caci nu rezolv nimic, ba dimpotriva. daca Doamne Doamne vrea ca eu sa am un bebe sanatos, asa va fi, indiferent de doctor, de clinica, de tara, de restrictii alimentare, de analize si alte probleme care ma macinau pana acum...Bun venit noilor gravidute si sanatate maxima
la toata lumea
5 saptamani si 6 zilerocsana
dananita spune:
Bun venit noilor gravidute!
cu intarziere si scuze de rigoare LA MULTI ANI MARIA28! sanatate
!
Adriana mica, "sufar" de aceleasi simptome ca si tine! Exceptie face durerea de burta care la mine apare de 2-3 ori pe zi si parca intensitatea e din ce in ce mai mica. Sambata seara am fost la o nunta la Giurgiu si acolo (de oboseala probabil) am avut niste dureri infioratoare de burta. Mi-a trecut cu 2No-spa si 1Magne B6.
La mine burta se vede de dinainte... Acum, faptul ca sunt insarcinata, e doar o scuza pentru burta mare

Utocatalina, ce mai face, dar Catalina??? Sper ca sunteti bine, sanatoase si la fel si BBii!!
PUPATURI
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!
Adriana mica spune:
Buna dimineata burtici,
Rocsana, ai dreptate, preocuparea excesiva pentru analize si alte asemenea tinde uneori sa se transforme in paranoia, si poate ca din cand in cand ar trebui sa ne gandim ca nici stresul acesta nu este benefic la bebe. In cazul meu, de cand ma stiu am avut o teama aproape patologica fata de boli si spitale, desi am intrat destul de putin in contact direct cu lumea medicala; ma asteptam ca, acum cand sunt gravi, sa fiu tentata sa fac toate investigatiile posibile si imposibile. Stiu ca in alte tari nu se recomanda toate analizele, dar stiam ca problema depinde oarecum de modul in care este organizat sistemul de asigurari medicale(daca acopera aceste costuri sau nu).
Vineri ma duc la eco, prima intalnire cu bebe. Parca nu mai am rabdare pana atunci; nu imi doresc decat sa aflu ca este bine.
La multi ani, Maria! Dea, bine ai venit printre noi
Adriana
6+
Bebe strumf
Poze
ceela spune:
Buna, dragi gravidute. Ieri am fost si noi la eco si am vazut inimioara. M-am mai linistit. V-am citit zilnic, dar nu am mai putut sa scriu deoarece lipsa oricarui simptom ma cam ingrijora. Mi-era teama ca sarcina sa nu fie oprita in evolutie, dar acum e bine. Analizele sunt OK .Ma bucur ca si voi sunteti bine, sper ca listuta noastra sa creasca si in martie aprilie sa ne vedem cu toate la mamici. Va pupic,
Ceela, 8+