Mamici de martie-aprilie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
tcelen spune:
LAURA IOANA si eu iau cam aceleasi tratament ca si tine:
duphaston 2/zi,gravibinon eu fac 1/7zile,acid folic 1/zi si materna 1/zi,vitamina E mi-a zis sa-i aduc aminte data viitoare ca sa-mi prescrie,iar ptr. durere nimic ,mi-a zis si el de papaverinina sau no-spa dar eu nu am avut prb. deocamdata adica nu prea ma durut burtica!
iar de temperatura ,vezi daca mai creste,si daca da, fuga la doctor,am citit undeva ca orice schimbare de temperatura trebuie urmarita daca tine asa o zii,doua si trebuie anuntat doctorul,eu nu am patit asa ca nu pot sa spun mai multe!
LOO ce bine de tine ai fost la munte, te-ai odihnit,bravooooo!
pupici 

cris
11+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
nicolle27 spune:
Buna dimineata dragi burtici,ma iertati ca nu sunt asa activa dar nu mai stiu ce sa ma mai fac cu greturile si varsaturile,cel putin in ultimele 3 zile am stat mai mult in pat.Azi m-am trezit si cu dureri de spate de nu ma pot apleca,parca nu aveam si asa destule.Apoi durerile de cap sunt mai tot timpul.Iertati-ma ca ma plang,dar mai bine ca voi nu ma intelege nimeni.E prima sarcina si sunt foarte stresata.Astept cu nerabdare sa scap de starea asta sa ma pot bucura de burtica.Dragele mele imi cer scuze daca v-am plictisit.
Vreau si eu pe listuta va rog..Data nasterii:19.12.1974 ,UM:25 Mai
Va pup pe toate si sa aveti o sarcina usoara.M
9

tcelen spune:
NICOLLE27 ai grija de tine si sarcina mai usora in continuare,deobicei starile astea de rau tin pana pe la trei luni,asa ca mai ai putin de indurat!
pupici cris
11+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
nicolle27 spune:
Multumesc ptr grija si incurajari Tcelen.Fiecare burtica are norocul sau ghinionul ei ,insa fiecare care ajunge la final traieste o singura fericire.Imi e foarte greu si uneori nu mai rezist,dar cum iubesc foarte mult copii,imi da putere acest sentiment.Deci am zile in care plang,in altele sunt mai bucuroasa,asta si schimbarii starii afective.In ultimul timp am slabit dar o sa recuperez poate mai tarziu.Am noroc ca stau acasa anul acesta,asa ca am noroc in privinta asta.
Delia21 spune:
Salut si eu burticile la inceput de saptamana.Eu sunt foarte matinala,treaza de la ora 3 dimineata,la mine.
dananita spune:
Ziua buna
!
Felicitari pt inimioara Delia.
Fetelor, mi-am mentinut greutatea deocamdata 1.64/61kg. cam mult, din pacate, pentru sarcina, dar n-am mai apucat sa slabesc. cand am ramas insarcinata eram in cura de slabire si tocmai scapasem in 3 saptamani de 4kg. Bine ca le-am dat jos si pe alea...
Nshiro,nu stiu daca neaparat trebuie sa schimbi medicul. cred ca e normal sa se exprime altfel, sunt totusi doua lumi atat de diferite...
Vineri am facut si eu analizele "de bilant" ca sa o citez pe Adriana mica :) si sunt mai bune ca niciodata. Azi am repetat listeria, toxocara si toxoplasma. Sper sa fie bine si de data asta.
va doresc sarcina usoara si SANATATE!
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!
Adriana mica spune:
Felicitari, Dananita, pentru analize. Tot asa mi-au iesit si mie; in plus, am refacut toxo, cmv si listeria si acum astept cu nerabdare rezultatele. Mie mi-a spus medicul ca va trebui sa le repet o data la 2 luni, asa ca emotiile sunt de abia la inceput. Oricum, hopul cel mare este ecografia de vineri, care va confirma pozitionarea si, sper eu, bataile inimioarei.
Adriana
6+
Bebe strumf
Poze
Maria28 spune:
Buna burticutze
,le urez bun venit noilor mamici 
si sarcina usoara ,bebelusi frumosi si sanatosi !
Astazi sunt super fericita si ma simt rasfatata de toti caci am mai adaugat un trandafir in buchetul vietii ,am si uitat sa sa imi trec si eu data nasterii aici 25.07.1977
Noutati ar fi asa ,ca in momentul in care am implinit 8 saptamani ,am avut stari de greata ,am dat afara de vreo 3 ori si atat ,sper ca nu voi mai avea probleme ...am mancat numai uscatura de atunci ,ciorbitzele care sunt preferatele mele le-am cam lasat deoparte ,decat sa imi fie rau mai bine pap ce ai convine la stomacel ,asa ca m-am pus cu burtika pe chech ,cozonac,piscoturi ,biscuiti,pufuleti si paine cu miere ...celor care au stari de rau sa incerce ,deasemenea doctorita mi-a recomandat sa pap forte des asa incat sa nu se stranga mult acid in stomac .Asta am si facut si vad ca ma simt bine ,sper sa fie si in continuare la fel .M-am ingrasat un kilogram jumate asa ca nu imi fac griji ca voi depasi cu mult standardele 
va pupic pe toate
9+
Maria
Delia21 spune:
Maria28,La Multi Ani fericiti si cu multe bucurii scumpa
.Si eu mi-am dat seama ca am stari de greata doar cand am stomacul gol,cum pap ceva nu mai am nici o problema.
pentru analize bune.