Mamici de martie-aprilie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Buna ziua tuturor! Ma inscriu si eu la voi ... UM 29 mai. Sunt la a doua sarcina, mai am un pui de 2 ani. Iar acum lupt cu niste greturi cumplite, ca nu stiu ce sa mai fac. Am slabit deja 5 kg. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Ieri am facut vizita mult asteptata la doctor! Sunt putin cam dezamagita si debusolata... Clinica, noua si cocheta arata foarte bine drept pentru care era super aglomerat iar doctorul le "executa" pe toate cu o viteza senzationala, fara a schita un zambet macar... Am vazut saculetul cred, miscari cardiace se distingea acolo ceva ceva dar nu era clar...Oricum am fost foarte impresionata, cat pe ce sa-mi dea lacrimile cand am primit prima poza a samburelului (15 mm). Grabitul domn doctor nu mi-a spus mare lucru decat ca totul pare sa fie ok insa sa stau linistita, sa mananc bine si sa revin peste doua saptamani sa vedem cat a crescut si pentru a face check-ul pentru cancer (la sani si la ovare). Am facut ochii mari cand mi-a zis sa stau linistita pentru ca nu pricepeam in ce sens sa stau linistita... adica la pat sau cum? Ca sportiva de performanata nu sunt.... a copil neastamparat zic eu ca nu arat... in fine... si drept raspuns mi-a spus ca atunci cand o pasare cloceste un ou sta cumintita, nemiscata fie ploaie , fie vant nu se apuca de zburat si de umblat aiurea ca moare puiul din ou... si exact asa e si la mine, un ou si sa am grija cum il clocesc .... Sa nu va inchipuiti ca-mi spunea asta pe un ton prietenos si sfatos ci dimpotriva, era foarte serios si acid, astfel incat la inceput crezeam ca aiureaza, nu intelegeam de ce-mi vorbeste despre pasari... L-am intrebat de mancaruri si de bauturi, ce e voie si ce nu si mi-a spus ca in afara de alcool si tutun am voie orice , sa mananc bine carne, peste, legume....
Analizele la sange mi-a zis ca se fac ceva mai incolo pentru ca ies mai clare atunci cand sarcina mai creste. Si gata.

Laura, Intr-adevar se pare ca vom naste la mica diferenta de timp una de alta. Tu stii exact data cand ai ramas? Mie calculand dupa UM mi-ar iesi 22 martie iar dupa data cand am ramas 19 martie... ramane de vazut, deja nu mai am rabdare...

Felele care sunteti la primul bebe, va vedeti mamici? Realizati ceea ce se intampla? Eu sunt intr-o stare de emotie continua....cand ma gandesc ca la anul pe vremea asta viata mea va fi complet schimbata mi se strange stomacul si se face mic de tot...

Sanatate la mamici si la burtici

5 saptamani si 4 zile

rocsana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

BINE ai venit printre noi mamaariadna,sa-ti traiasca ambii pui,cel de doi ani si cel din burtica,sarcina usoara in continuare,si poate te mai lasa greturile!!!!!
nshiro felicitari ptr. prima poza a bebelului tau!daca nu ti-a placut la doctorul asta,de ce nu te duci la altul data viitoare?
poate altul v-a vorbii mai frumos si-ti va explica mai multe!
mie au cam inceput sa-mi dipara din greturi,dar tot am o stare de oboseala continua.
pupici la toate fetele
cris 11+

T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nshiro nu am idee cand am ramas, la mine este un mare mister si a fost mai ales o mare surpriza ca am ramas insarcinata pentru ca noi am folosit toata luna prezervativ.
Nu indraznesc sa ma gandesc atat de departe (adica la anu') pentru ca stau cu frica-n san sa nu se repete istoria de la ultimile doua sarcini(oprite in evolutie)

Laura 5+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

LAURA IOANA povestea ta e foarte asemanatoare cu a mea ,nici eu nu prea stiu cand am ramas,pentru ca si noi am folosit prezervative,o singura zii nu am folosit pe 25 mai si am crezut ca atunci am ramas dar s-a dovedit a fii fals ptr. ca saptamana trecuta cand am fost la doctor am aflat ca sunt in 10 saptamani si ceva,acum am 11, asa ca habar nu am cand si cum s-a intamplat??!!??si eu am o sarcina oprita din evolutie inaintea astea si stau cu frica in san,acum iau medicamente ptr. sustinerea sarcinii,pana in luna 5,cica ca sa treaca pericolul!
tu iei ceva medicamente?
pupici cris11

T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Tcelen, multumesc pentru urari! Si tie o sarcina usoara, si fara complicatii! Si eu am avut o sarcina incheiata din pacate mult prea prematur. La urmatoarea sarcina am luat, dupa ce am scapat de greturi, mult magneziu si am tot avut recomandarea sa stau pe cat posibil la pat...de aici si minunatele 30 kg luate.
La sarcina asta incerc de asemenea sa ma relaxez cat pot, si voi lua deasemenea magneziu, dar asta dupa ce scap de greturile astea infernale. Ca tare m-au terminat... Si parca sunt din ce in ce mai rele.
De maine intru in saptamana a noua...uraaa

Mergi la inceput

Tcelen, iau o multime de medicamente si as fi in stare sa iau si mai multe, numai sa fiu sigura ca de data asta va fi bine. Pai eu iau asa: duphaston 2/zi; utrogestan 2/zi (seara intravaginal); am luat si scopantil supozitoare, iar acum iau daca ma doare burtica no-spa: si cel mai dureros este pentru pentru ca fac injectii cu gravibinon 1/5 zile; mai iau si acid folic si vit E, cate 1/zi.
Tu ce tratament faci? Doamne ajuta sa fie bine de data asta!
Mamaariadna si la tine sarcina respectiva se oprise in evolutie? Sau ai avut avort spontan?

Laura 5+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Fetelor in seara asta am avut temperatura 37,5 si ieri am avut 37,1. E normal? A mai patit careva asa ceva?

Laura 5+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loo spune:

Buna dimineata tuturor! Ce de activitate pe forum de cand nu am mai intrat eu...
Am fost 4 zile la munte ca nu mai puteam de oboseala.
Ne simtim bine daca se pot numi asa greturile si starile de oboseala. De trei zile insa... simt uneori o durere ascutita ca o arsura ce pleaca de la buric in sus. Oare sa fie legata de sarcina? La voi cum se manifesta durerile de burtica de care vorbiti pe forum?
Va pup si bebei sanatosi!
Loo 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata tuturor,

Bine ai venit printre noi, mamaariadna. Ce curajoasa esti ca la asa putin timp dupa prima nastere te gandesti sa mai faci un bebe; felicitari!

Nshiro, si eu am aceeasi stare de emotie combinata cu teama; parca nu realizez ca este posibil ca in primavara sa devenim parinti. In acest sens, astept cu nerabdare prima eco(vineri) cand sper sa ii vedem si inimioara lui bebe si sa ne linistim ca totul a inceput bine si ca este reala minunea pe care o traim. Cat priveste medicul la care ai fost, eu cred ca abordarea lui tine si de cultura lor specifica, nu-i asa? Adica, eu nu sunt sigura ca un alt medic s-ar comporta in mod diferit, dar macar poti incerca.

Salutari,
Adriana 6+

Bebe strumf
Poze

Mergi la inceput