Mamici de martie-aprilie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
Adriana mica spune:
Buna Laura,
Nu am fost inca la ecografie; medicul meu m-a sfatuit sa merg de abia saptamana viitoare, iar eu, stiind ca pe la 7 saptamani se vede inimioara, am facut programare vineri pe 29.07.
Pt bentita, trebuie sa treci doar secventa de caractere ce contine si DPN (care se termina cu +numar).
Tu la ce medic mergi in Piatra Neamt? Pot sa te intreb ce scoala si ce liceu ai facut? Suntem din aceeasi generatie, ar fi culmea sa ne cunoastem.
Adriana
5+
Bebe strumf
Poze
Laura Ioana spune:
Tcelen, tzam' fain ca m-ai trecut pe listuta.
Adriana mica, la sc.3, sc.4 si la lic economic. Tu?
Laura
Adriana mica spune:
Laura, eu am facut la sc.4(clasa B dirig:prof Cazacu) si lic.Petru Rares. Cu siguranta suntem vecine in cartier, ca sa spun asa(sigur ne stim din vedere).
ADriana
5+
Bebe strumf
Poze
Laura Ioana spune:
Adriana, eu am fost la cls.C( diriginta Florea
- mi-a mancat ani din viata, ce rea era femeia).
In dupa amiaza asta merg la echo, Doamne ajuta sa fie bine, ca de ieri am inceput sa am numai ganduri negre!
Laura
Adriana mica spune:
Laura, eu am facut limba franceza cu Florea, asa ca am fost colege de suferinta. Iar prietena mea cea mai buna din liceu a fost colega cu tine in scoala generala(Bianca I). Deci vezi, cu siguranta ne stim mai de mult.
Scuze, fetelor, ca am deviat usor discutia de la topic; dar acesta este sentimentul cand traiesti intr-un oras mic de provincie, ca ajungi sa cunosti aproape pe toata lumea.
Ma gandesc cu groaza ca maine iar vin mesterii zugravi, ca m-am saturat de ei ca de mere padurete. In loc sa ma odihnesc si eu, sa gatesc ceva(daca nu am uitat cumva cum se face asta, ca a trecut atat de mult timp de cand am gatit ultima oara...)trebuie sa stau in praf si zgomot.
Fetelor, va doresc weekend placut(nu ca al meu). Sa aveti grija de burtici.
Adriana
5+
Bebe strumf
Poze
Laura Ioana spune:
Am venit de la echo si m-am mai linistit: nu se vede inca embrionul, dar sacul embrionar e clar, situat in fundul uterului(deci bine). De acum voi mai merge la echo peste doua sapt ptc dr mea pleaca in concediu
Laura

. Este 02.01.1978